Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hellooo 4 yaşında bu ölüm orucu tutan yetiskinle bir olabilir mi? Yetiskin dayanir çünkü depodan yer kaslar erir. Cocuk dayanamaz 10 gun. Biyoloji de terk bu ülke..

Şu an idam istemelerinin amacı, muhalif olan herkesi asmakla tehdit ederek sindirmek. Bu yuzden bu haberler yankilanip duruyo idam idam şeklinde su an provoke ediliyor. İdam guzel bir kurtuluş ayrica caniler icin. İdamı savunmayin. En son 35 sene önce var olan seye dönmek kadar luzumsuz bisey olabilir mi.

Ben zaten savunmadim ki tam tersi suçsuz insanların idam edilebilecegini yazdım
Diğer söylediğine tamamen katılıyorum

Çok cocuk tecavüzculerini asıp kesmek gibi bir niyetleri olsaydı bir iki ay hapis yattıktan sonra onları salip durmazlardi

Cok merak icindeyim, darp izi yok, pedofili yok, cildi gunesten yanmis ve midesi bombosmus, aklima kacirilma degil de acaba evden cikti tarla bag bahce gezdi yolunu kaybetti kendi kendine mi öldu diye geliyor....
Kendisinin kaybolduğunu sanmıyorum bulunduğunda üzerinde kıyafetleri yokmuş. Kaçıranlar delilleri yok etmek için kıyafetlerini çıkarmış olabilir. Kıyafette saç kıl tüy bulunabilir aklıma bu geliyor.

Bi dedikodu duymuştum demiştim ama söyleyememiştim..
Evet duyduklarım da buydu..
Bir kaç gün önce duydum ben bunu..
Demek istemedim çünkü konduramadım bile inanamadım..
Hatta öyle dendi ki (buna hiç inanmadım ama bilemem) Leyla'nın babasının amcası olduğu adam dna testi yapıp kızımı alcam vs demeleri gibi gibi bir sürü şey..
Ve hiç istemezdim böyle çıkmasını çünkü en haberi olmayan en günahsız olan Leyla..
Umarım kim sebep olduysa her gün her gün öldürürler bi sefer değil..
İki gündür gözlerim şiş geziyorum başım tutuyor artık ağlamaktan.
Yüreğim dayanmıyor..
O çocuğun annesizlikten açlıktan nasıl ağladığını kıvrandığını düşündükçe çıldırasım deliresim geliyor yemin ediyorum oğlum olmasa yaşamaktan bile utanır hale geldim.
Ağzıma bişi süremedim dün ya yavrum açlıktan ölmş dediler kahroldum..

Benim duyduğum söylentilerde çocuğun bir depo gibi yerde tutulduğu, olaylar büyüyünce de hiç yanına gidememişler korkudan..
Çocuk orda açlıktan susuzluktan ölmüş..
Sonra da alıp köye bırakmışlar..
Ellerim titriyor yazarken yine salya sümük oldum..
Allah'ım böyle insanlara nolursun fırsat verme noluuuurr..

annesi sürekli çocuğum aç aç bırakmayın deyip durdu ya anne yüreği hissetti yada altında bir şey var...

Hellooo 4 yaşında bu ölüm orucu tutan yetiskinle bir olabilir mi? Yetiskin dayanir çünkü depodan yer kaslar erir. Cocuk dayanamaz 10 gun. Biyoloji de terk bu ülke..

Hadi sizin dediğiniz olsun, niye 10 gün beklesinler ki? O kiz kesin ses yapardi. Yani söylemesi çok kötü fakat o kizi hayatta birakarak o caniler için büyük bir risk.

Bence herkes herşeyden haberdardi. Kizin annesi babasida. Babasi tefeciymiş. Kim bilir o köyde gizledikleri birşey var ve ondan arama istemediler. Para yada silah olabilir. Yani yine bu işin içinde iş var bence.

yorumların hepsini okumadım yazan varmı bilmiyorum ama banada ilginç gelen madem leyla öldü cesedi saklamak gömmek yada yok etmek yerine neden gölete atıyolar sanki bile isteye bulunsun ceset istiyolar yapan kişiler resmen aileye göz dağı veriyo gibi geldi bana yani bu durumda aile katillerin kim olduğunu biliyo bence

O kadar jandarma ve kontrol varken oraya getirip bırakmakta ilginç.
Bu yüzden yabancı değil akraba olduğunu düşünüyorum.

O kadar jandarma ve kontrol varken oraya getirip bırakmakta ilginç.
Bu yüzden yabancı değil akraba olduğunu düşünüyorum.
bizim işyerinde karslı bir abi var sonuçta kars ağrı dipdibe şehirler abi dün dediki orda kesin aşireler arası bir durum var intikam için öldürülmüştür ve ordaki aşiretler o kadar belalılarki polis ve jandarmada belli bi yere kadar karışabiliyolar onlarda tırsıyolar dedi

Bende ağrıya sınır bir şehirde doğdum.
Aşiret olayları çok var. Ama yapan insanda çıktım ben yaptım diyor.. Hatta bunu yapmak şeref gibi bile düşünülebilir.. Bunu çocuk üzerinde yapmalarını aklımda gönlümde kabul etmiyor..
Tabi bu kadar genelle yapmak yanlış olur. Gizleyende olur söyleyende olur.. Umarım ortaya da çıkar katilleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…