Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yazdigini mantikli bulup seni desteklercesine yazdim. Idam gelsin diyenlere seslenio şair orda :) sana demedim alintilayinca oyle oluo hakketen kusura bakma.

Haklisin. Evleri niye aratmadilar dimi. Bem de ortada olmayan eltiden supheleniorum. Amcasini hic sevmio leyla videoda cok bariz belli.

Hep de guzel cocuklara bu kadar üzülüyoruz. Hatta üzülürken "nasi da guzeldi boncuk boncuk gozleri.. " konu cocugun guzelligi mi? Çirkin olsa bu kadar ses getirmezdi. Ne igrenc yaratıklariz ya.
Ben de kaç gündür aynı şeyi düşünüyordum.

Bir de suç işleyen cahil ve kötü görünümlüyse gömüyoruz.

Örneğin; öğrencisini taciz eden öğretmen haberleri de çok fazla olmasına rağmen bu kadar tepki gelmiyor.

İdam etmeyelim eğitelim de eğitimciler gizli sapık.

Kim kimi eğitecek?

Bence tıkandığımız nokta burası.

O yüzden idam gelmeli diyorum.

Bugün karar verilsin hemen asılsın demiyorum. 1-2 sene beklensin, hücrede kapalı tutulsun.
2 senede idamlık olduğuna dair zerre şüphe yoksa öldürülsünler.

Çünkü kanunlar bizi korkutuyor onları değil.

Bence de aile her şeyi biliyor.
Kendi pislikleri açığa çıkmasın diye kızlarını feda ettiler.

Baba cenaze töreni bile istemedi.
Otopsinin ertesi günü acele gömdüler.

Çocuğu her türlü öldürüyorlar zaten en azından pislikler cezalarını çeksin

Ben idam konusunda emin değilim. Ama kendimi eylül’ün Anne babası yerine koyunca, o adam yaşasın istemezdim.
2 kere köpeğe tecavüz eden aşağılığı salan hukuk sistemini de affetmezdim. Bana kalırsa en azından eylül meselesinde o aşağılık herif kadar kanun koyucular da suçlu.

İdam meselesinde, suçu sabitse, gebertsinler. Yasa çıkarken sadece çocuk tacizcileri ve kitle imha edenler için çıksın.
Sanırım o kadarını yapabilirler...

@Astoria Özellikle 6 yaş altı çocuklarda zaten çocuklar o muameleye maruz kaldığında sağ bırakılmıyor. Çünkü çoçuğun fiziksel olarak zarar gördüğünü gören tacavuzcu panikle öldürüyor.
Adana’da 3 yaşındaki bebek vardı geçtiğimiz yıl. Çocuğun iç organlarına kadar her yeri parça parçaydı. Sağ kaldı. Gerçekten sağ mı kaldı o bebek şimdi? Bunu söylemek çok iğrenç ama öyle seyler okuduk ki, ölseydi daha iyiydi demedik mi?
Çocuk o acılarla boğuşacak, yıllarca tedavi görecek ve bana sorarsan asla ama asla normal bir hayatı olmayacak. Hafıza silinebiliyorsa, belki?
Türkiye de hapishaneye girmek korkunç bir şey değil.
Hatta bazı insanların şartları hapishanelerden daha kötü.
Deniz Seki miydi hapishaneye girdiğinde söyledikleri yüzünden özendiriyor denilen? O derece....
Bence gebersinler.
Sağlıklı olanların organları bağışlansın,
Olmayanlar, tıp fakültelerine kadavra olsun.
AB de sorarsa ne iş napıyorsunuz siz diye,
Öldürmüyoruz yaşatıyoruz ve öğretiyoruz deriz.

Devlet de; çok üst üste geldi ve bence bir çok şeyin üstünü kapatıyor..
Umarım öyle değildir ama öyle görünüyor..
Yine de inşallah dedikleri doğrudur..
Artık ölmelerine ağlamayı geçtik inşallah ölmeden önce kötü şeyler yaşamamışlardır diye sevinecek hale geldik..
Nasıl bir dünya oldu, yaşanmaz hale geldi..
Paranoyak olduk iyice..

6 yaşında ki çocuk su doldurmaya tek başına gönderilir mi Allah aşkına.
Zihinsel engelli amcasıyla gönderildi diye biliyorum ben ama..
Yanlış mı acaba?
Hatta amcası dönerken dedesi demiş arkanda Ufuk yok nerde diye..
O da arkamı döndüm ki yok demiş..
Yani bu da çok ilginç..
Yalnız da olsa amcasıyla da olsa hele zihinsel engelli nasıl gönderebiliyorsun sen hiç mi haber izlemiyorsun..
Ben artık oğlumu kreşe bırakırken bile elim yüreğimde elli kere uyrıyorum aman dikkat edin aman gözünüz çocuklarda olsun vs..
Anlamıyorum lütfen elimizden geldiğince fırsat vermeyelim

Katılıyorum isyan çıkmasın diye bir şeylerin üstü örtülüyor

"Hatay'da su doldurmaya gönderilen 6 yaşındaki Ufuk, Diyarbakır Silvan'da hayvan otlatan Yusuf ve Siirt Pervari'de dereye giden 15 yaşındaki Salih'ten haber alınamıyor..."
İzmirde de 1.5 yaiındaki rüya kayboldu haberi var bıgünde.
1.5 yaşındaki çocuk nasıl kaybolur.emeklese yürüse heralde anne babanın 2 3 gün çocugunun yoklunun farkına varmaması gerekiyo ki çocuk alsın başını gitsin.

Ananesiyle ortada yokkmuş..
Anenesinin de psikolojik sorunları mı varmış ne daha önce de kaçmış evden..
Bu sefer de torunuyla beraber sabah erkenden çıkmış gidiş o gidiş..
Anlamıyorum neler oluyor insanlarımıza..

Suanda herseyin ustunu kapatiyorlar bas bas eylulun taciz edildigini ayaginin birinin kirik oldugunu veren medya saf degistirdi leylaninda taciz edildigini darp edildigini ama gizlendigini dusunuyorum

Sosyal medya cok haraketlendi ama bu haraketin yarisinin bilincli oldugu kanisindayim 4 cocugun disinda gordugum vakalarda var 1,5 yas 5,5 yas vb aile ici karisikliklari bile kacirilma pedofili gibi gostererek insanlari sokaga dokup sonra iclerine karisip kucuk capli bir gezi olayi vakasi niyetinde olanlar oldugunu dusunmuyor degilim leyla secimden once kayboldu ama suan bazi hesaplarda olay kurt turk ayrimina kadar getiriliyor yalan yanlis cok haber var sanki o an cocuklarin yanlarindaymiscasina vahset agzi kullananlar baska yalan yanlis goruntuyle destekleyenler kiskirtan yazimlar
Hicbirseye tepkisiz kalmayacagiz ama bence dikkatlide olmamiz lazim is biraz farkli alana kayiyor gibi

Ailelerin ihmali o kadar fazla ki.
Geçen gün aktarmalı bir yere gidiyordum. Çocuk otobüste hiç oturmadı. İleri geri gitti geldi. Küçük minibüsler benim içime dışıma çıktı korkudan düşecek diye. Kaç kerede tuttum.
Sonra diğer arabaya geçince anne arabaya bindi gitti oturdu. Çocuk peşinden geliyor. Arabada yüksek çocuğu ben kaldırdım otobüse koydum. Annenin umrunda değil. Sonra cam kenarına geçtiler. Kızın kafa kol dışar da. Şoför kızının kafasını kolunu dışarı alın dedi.
Böyle ebeveynlerde var işte..

İş yerinde kızın iki oğlunu ne zaman parka gitsem tek başlarına orada görürüm. Biri 2. sınıfa gidiyor biride okula başlamadı daha. Ben gördükçe endişeleniyor. Çocukları alıp götürse ne olacaklar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…