- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
- #1.001
"Hatay'da su doldurmaya gönderilen 6 yaşındaki Ufuk, Diyarbakır Silvan'da hayvan otlatan Yusuf ve Siirt Pervari'de dereye giden 15 yaşındaki Salih'ten haber alınamıyor..."
Ben zaten savunmadim ki tam tersi suçsuz insanların idam edilebilecegini yazdım
Diğer söylediğine tamamen katılıyorum
Çok cocuk tecavüzculerini asıp kesmek gibi bir niyetleri olsaydı bir iki ay hapis yattıktan sonra onları salip durmazlardi
El kadar cocuklara bir sahip çıkamıyoruz."Hatay'da su doldurmaya gönderilen 6 yaşındaki Ufuk, Diyarbakır Silvan'da hayvan otlatan Yusuf ve Siirt Pervari'de dereye giden 15 yaşındaki Salih'ten haber alınamıyor..."
Hadi sizin dediğiniz olsun, niye 10 gün beklesinler ki? O kiz kesin ses yapardi. Yani söylemesi çok kötü fakat o kizi hayatta birakarak o caniler için büyük bir risk.
Bence herkes herşeyden haberdardi. Kizin annesi babasida. Babasi tefeciymiş. Kim bilir o köyde gizledikleri birşey var ve ondan arama istemediler. Para yada silah olabilir. Yani yine bu işin içinde iş var bence.
Ben de kaç gündür aynı şeyi düşünüyordum.Hep de guzel cocuklara bu kadar üzülüyoruz. Hatta üzülürken "nasi da guzeldi boncuk boncuk gozleri.. " konu cocugun guzelligi mi? Çirkin olsa bu kadar ses getirmezdi. Ne igrenc yaratıklariz ya.
Bence de aile her şeyi biliyor.Hadi sizin dediğiniz olsun, niye 10 gün beklesinler ki? O kiz kesin ses yapardi. Yani söylemesi çok kötü fakat o kizi hayatta birakarak o caniler için büyük bir risk.
Bence herkes herşeyden haberdardi. Kizin annesi babasida. Babasi tefeciymiş. Kim bilir o köyde gizledikleri birşey var ve ondan arama istemediler. Para yada silah olabilir. Yani yine bu işin içinde iş var bence.
Çocuğu her türlü öldürüyorlar zaten en azından pislikler cezalarını çeksin
Ne engellenir ne normalleşir. Öyle olsa idam cezası olan ülkelerin hiçbirinde suç işlenmemesi lazımdı. Aynı hız devam ediyor. Orada adamın demek istediği, suçlu "Aaa idam edilicem ben bu çocuğu öldürmeyim salayım" demez, tersine daha da ters teper artırır diyor. O zaman yeni bir ceza getirmenin anlamı kalmıyor. Zaten gelse de ben tecavüzcü dışında herkese uygulanacağından eminim. Burada hanginiz hakkaniyetle uygulanacağını bana söyleyebilir? Olmaz, zaten kafadan hakkaniyetsiz.
6 yaşında ki çocuk su doldurmaya tek başına gönderilir mi Allah aşkına."Hatay'da su doldurmaya gönderilen 6 yaşındaki Ufuk, Diyarbakır Silvan'da hayvan otlatan Yusuf ve Siirt Pervari'de dereye giden 15 yaşındaki Salih'ten haber alınamıyor..."
Zihinsel engelli amcasıyla gönderildi diye biliyorum ben ama..6 yaşında ki çocuk su doldurmaya tek başına gönderilir mi Allah aşkına.
6 yaşında ki çocuk su doldurmaya tek başına gönderilir mi Allah aşkına.
Devlet de; çok üst üste geldi ve bence bir çok şeyin üstünü kapatıyor..
Umarım öyle değildir ama öyle görünüyor..
Yine de inşallah dedikleri doğrudur..
Artık ölmelerine ağlamayı geçtik inşallah ölmeden önce kötü şeyler yaşamamışlardır diye sevinecek hale geldik..
Nasıl bir dünya oldu, yaşanmaz hale geldi..
Paranoyak olduk iyice..
İzmirde de 1.5 yaiındaki rüya kayboldu haberi var bıgünde."Hatay'da su doldurmaya gönderilen 6 yaşındaki Ufuk, Diyarbakır Silvan'da hayvan otlatan Yusuf ve Siirt Pervari'de dereye giden 15 yaşındaki Salih'ten haber alınamıyor..."
Bence de.Katılıyorum isyan çıkmasın diye bir şeylerin üstü örtülüyor
Ananesiyle ortada yokkmuş..İzmirde de 1.5 yaiındaki rüya kayboldu haberi var bıgünde.
1.5 yaşındaki çocuk nasıl kaybolur.emeklese yürüse heralde anne babanın 2 3 gün çocugunun yoklunun farkına varmaması gerekiyo ki çocuk alsın başını gitsin.
İzmirde de 1.5 yaiındaki rüya kayboldu haberi var bıgünde.
1.5 yaşındaki çocuk nasıl kaybolur.emeklese yürüse heralde anne babanın 2 3 gün çocugunun yoklunun farkına varmaması gerekiyo ki çocuk alsın başını gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?