- 19 Şubat 2021
- 52
- 23
- 3
- Konu Sahibi akuluaraba
-
Sağlık ocağına gidip çok halsizim kendimi iyi hissetmiyorum dedim. Kan tahlili yapıldı. Magnezyum ilacı verdiler sadeceD vitaminine baktılar mi? Sağlık ocağında bakmıyorlar çünkü kolay kolay. Bence bir daha dahiliyeden randevu alın mutlaka
Burada sizin derdinizle dertlenen size yardımcı olmak için istekli olan çok kişiyiz. Bizimle paylaşabilirsiniz aklınızdakileri. Belki sizinle aynı süreçten geçenlerimiz vardır.Biraz anlatmaya çalışsam birine amannn herkesin psikolojisi bozuk deyip geçiştiriyorlar.
Ben yardım almak istiyorum.Merhaba kardeşim de kaç aydır bu düşüncelerde, psikolojik yardım almak istemiyor evden de çıkmıyor bende ona aynı tavsiyeleri veriyorum çünkü sevdiklerimize bu ölüm düşüncesini konduramıyoruz
İçten içe inanmak istemiyoruz neden yani diye
İnanın bu hiç normal sıradan bir stres değil bence, yaşamak çok güzel herşeye rağmen
Kendiniz için adım atın lütfen, imkan varsa yardım alın, yoksa hayata karışmaya çalışın, psikolojik kitaplardan da yardım alabilirsiniz belki
Evladınız için adım atın en azından, bunların hepsinin çözümü var hayatta yeterki inanın kendinizeBen yardım almak istiyorum.
Gercekten istiyorum ama halim yok inanın.
Zaten böyle verimli bir anne de olamıyorumdır muhtemelen.
Ne güzel siz kardeşinizin durumunun farkındasınız. Ben birine sıkıntımı açmaya çalışsam “Amannnn hepimizin psikolojisi bozuk, sen de mi delirdin “ diyorlar. O zaman susuyorum.
O düşünceler aklıma gelince hemen çocuğumu getiriyorum gözümün önüne zaten. Perişan olur, sensiz yapamaz diyorum kendi kendime. Hemen sarılıp öpüyorum çocuğumu. Yarım saat sonra tekrar başlıyor hersey en baştan..Çocuğunuzu aklınızdan çıkarmayın lütfen. Kimse sizin gibi onu sıcacık sarıp sarmalayamaz. En yakınlarınız dahi hatta babası bile sizin gibi sevgiyle bakamaz ona. Siz olmadan onun neler yaşayacağını düşünerek uzaklaşın bu düşünceden ve tabiki uzman yardımı alın. Rabbim icinizdeki sıkıntıları alsın inşallah
Çok aminnnÇok üzüldüm
Başınız sağolsun...
Allah rahmet eylesin...
Off bıktım bu düşüncelerden iyisin, baska ne dertler var buna mı üzülüyorsun, gel sahile gidelim tatile gidelim ormana gidelim düzelirsin diyenlerden.Bir iki gün bi yerlere gidelim kendine gelirsin diyor, kimse durumumu anlamıyor.
Ben yaşamaktan zevk almıyorum ki . Sanki ölürsem tüm sıkıntılarım yok olup gidecek ..
Canım hiç korkma. Belki birsey olmayacak. Şimdiden olmuş gibi takma kafaya (biliyorum, demesi kolay.) Gün doğmadan neler doğar. Sen bugüne odaklan. Dondurma ye. Yürüyüş yap koş zıpla. Bunlar endorfin salgılatır. Kuaföre git. Eve birilerini cagır kalabalık ol kafan sagolsun.Çok ağırıma gidiyor inanın.
Hele kendimi kanıtlayamamak daha da agırıma gidiyor . Ya bu yüzden evladımdan ayrı kalırsam diyorum . Kendimi yiyip bitiriyorum.
Eşim korkma diyor ama korkuyorum..
Evladınızı annesiz bırakmayın onun için iyi olun lütfen hayat her şeye rağmen yaşamaya değer her şey güzel olacak evladınızın mutlu günlerini görmek için yaşayınMecbur kaldım. Annem babam çok üzülür. Zaten hastalar, bir de ben dert olmayayım diye hep güçlü göründüm. Yorganın altından çıkamadığım zamanlar oluyor, evladım gelip gelip anne hasta mısın diye kontrol etmeye başlayınca böyle iki karaktere bürünmeye başladım. Böyle oldukça omuzlarımda ki yük daha da arttı.
Vitamin depolarında eksiklik olunca da bahsettiğiniz belirtiler oluyor demir ve d vitamini özellikle üşüme yapıyor. En kısa sürede sağlığınıza kavusursunuz inşallah, çok geçmiş olsunSağlık ocağına gidip çok halsizim kendimi iyi hissetmiyorum dedim. Kan tahlili yapıldı. Magnezyum ilacı verdiler sadece
Bence bunu eşinle paylaşHerkese iyi günler..
Bu benim ikinci üyeliğim, yönetimden izin alarak 2. üyeliği aldım .
Nasıl anlatsam nereden başlasam bilmiyorum..
7 yıllık Evliyim , 1 çocuğum var. (Onu dünyadaki herseyden, herkesten daha çok seviyorum. )
Benim uzun bir süredir psikolojik olduğunu düşündüğüm sıkıntılarım var. Zaman zaman ağlama krizlerine giriyorum. İçimde öyle büyük bir sıkıntı var ki asla huzur vermiyor. Rahat uyku uyutmuyor, mutsuzum. Sürekli üşüyorum. Yorganın altından çıkmak , insanlarla iletişim kurmak, yemek yemek vs vs hiç birini istemiyorum. Sürekli kötü şeyler geliyor aklıma ve sürekli de gözümde canlanıyor. Uzun bir süre uykuya dalmak istiyorum. Önceleri bu kadar şiddetli değildi ama artık ölmeyi bile düşünüyorum. Aklımda hep intihar düşüncesi var. Kendimi doğalgaz borusuna asılmış ya da balkondan atlayıp ölmüş olarak düşünüyorum. Sonra evladım geliyor aklıma hemen vazgeçiyorum. Benden sonra çok perişan olur diye ağlıyorum.
İşin kötü tarafı dışarıdan bakıldığında böyle değilim. İnsanlar beni Güler yüzümle , tatlı dilimle bilir. Eşim bile belki bu kadar kötü durumda olduğumun farkında değil. Daha da anlatamadığım kimseyle paylaşamadığı seyler de var.
Kötü seyler yazmayın lütfen zaten hayatımda iyi giden hiç birsey yok . Dün kimseye söylemeden hastaneden randevu almaya çalıştım fakat tüm randevular doluymuş. Birazdan tekrar arayacağım. İnşallah alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?