Aklımda hep intihar düşüncesi var.

Ben de belki 6- 7 yaşlarındaydım. Annem mutfak tezgahının önünde babamdan daha yeni dayak yemiş bir halde ağlıyordu. Evdeki bütün ilaçları kutularından çıkarıp hızla tezgahın üstüne yığıyordu. Belliki intihar edicekti dün gibi hatırlıorm sakın içme hepsini içersen ölürsün die ağlayışımı.. Annem o gün vazgeçti ama biizm korkularımız hiç geçmedi bilio musunuz. İlkokul yıllarımız boyunca kardeşimle ben ne zaman babamız annemizi dövse evdeki bütün ilaçları bıçakları kesici aletleri çantamıza doldurup okula giderdik annemiz ölmesin kendini öldürmesin diye.. Annem çook dayaklar yedi belki burda anlatsam bu nasıl bir vahşet diye ban bile yerim.. Ama gitmedi, canına tak etse de bizi bırakmadı.. Bıraksaydı ne olurdu halimiz kime geçerdi nazımz. Evet yedirirdi içirirdi birileri ama büyümezdik ki.. Annemizin öldüğü günde kalırdık..

SAKIN ÖLMEYİN.. BİNLERCE KEZ ÖLDÜRMEYİN EVLADINIZI..

Bir piskolog ile görüşün mutlaka. Siz söylüyorsunuz tatlı dilli güler yüzlü olduğunuzu. Hayata da hep güler yüzle bakın. Tavsiyemdir Kur'an meali okuyun. Belki tükenmişlik sendromu belki başka birşey bilemeyiz ama inşallah düzelir herşey. Evladınız ile eşinizle hayırlı bir ömür dilerim

İki gündür Bursa’da intihar eden doktorun etkisinden çıkamamışken yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm.Eşinizin anlamadığına göre çok içinize atıyorsunuz.Lütfen tedavi görün çok acil.Etrafınızda ki insanların hayatı boyunca kendisini suçlamasına sebep olmayın.Allahım içinize ferahlık versin

Şöyle de olumlu düşünün, böyle de nefes alın içinize, yapmayın güçlü durun tarzı pembik yorumlarla aşılacak bir şey değil bu; acile gidin "Sürekli intihar düşüncesi içerisindeyim, bunu düşünmeden duramıyorum gerçekleştirmemek için direniyorum ancak zorluyor yardım edin" deyin, onlar yardımcı olur, ilk ilacınızı verir, psikiyatra yönlendirirler.

Savsaklamayın, ciddi bir durum bu.

Size de geçmiş olsun.
Evet tetikleyen şeyler oldu. Sebebini biliyorum. Suan ben de öyle hissediyorum. Sanki derin bir uykuya dalsam huzur bulacakmışım gibi.
İnşallah ben de sizin gibi atlatıp , geçti gitti derim.

Zaten ciddi durumda olduğumun farkındayım.
Sadece ben farkındayım.

Amin çok sağolun.
O haberi okudum defalarca okudum hem de .
İçinde ne fırtınalar vardı kim bilir..

Destek alacağım mutlaka zaten.
Amin sağolun teşekkür ederim.

Ben evladıma hiç bir şey yansıtmıyorum. Yansıtmamak için çabalıyorum.
Ama dün gece içine mi doğdu bilmiyorum “Anne ölme hiç tamam mı ?” dedi. Biri o an kalbimi sıktı sanki.

Birine bir şey anlatmaya çalışsam “Amannn kimin psikolojisi düzgün, sen de mi delirdin ? , bosverrrrr takma!” Deyip geçiştiriyorlar.
Böyle olunca da içimdekiler bir tık daha büyüyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için.
Ben ne zaman başladığını ve bu düşüncelerimin neden olduğunu biliyorum. Sebeplerini biliyorum .
Ama asamıyorum , asılabilecek bir şey değil suan için.

Nerde yaşıyorsunuz? İstanbulda ise arkadaşım psikolog ibb de, ücretsiz yardım ettiklerini söylemişti, telefon nosunu hatırlamıyorum isterseniz istanbuldaysanız bi deneyin

Nerde yaşıyorsunuz? İstanbulda ise arkadaşım psikolog ibb de, ücretsiz yardım ettiklerini söylemişti, telefon nosunu hatırlamıyorum isterseniz istanbuldaysanız bi deneyin
Teşekkür ederim . İstanbulda değilim ama büyükşehirlerden birindeyim.

Çok farklı değilim ben de randevu aldım. Tek fark beni kimse tatlı dilimle bilmez Pandemi olayı zaten psikolojisi bozuk insanları ekstra etkiledi. Çözümü olan bir şey diye düşünün, ben 2 hafta sonraya randevu bulabildim o zamana kadar sakinleştirici bir şeyler içiyorum, papatya çayı vs gibi. Kendime ufak umutlar bulmaya çalışıyorum, bir şeyler araştırıyorum.
Tek tavsiyem hemen randevu bulayım diye öylesine birine gitmeyin, ben o hataya düştüm ben ağlarken karşımdaki psikiyatrist gülerek peheh bunlar da dert mi sen şunları düşün minvalinde konuşup göndermişti.

Geçmiş olsun.
Doktor da anlamadı yani ....

Zaman zaman gelen bıkkınlık hissinden fazlası sizinki, randevu için tekrar tekrar arayın lütfen.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…