Akrabalarımı silmek

Önemli olan babanızın bu şekilde hissetmesi. Zor, fırtınalar kopsa da hatta belki yokluğunuzu farkedemeyecek olsa da bunu böyle bilsin.
Haklısınız çarem yok kavga ettim bitti bir daha kızın yok dedim

Annem gelmez annemin maddi problemi yok anneannem tek yaşıyor gitse gider Anneannem zengin. 2 kız kardeşim bekar. Ablam ben evliyim

Annem gelmez annemin maddi problemi yok anneannem tek yaşıyor gitse gider Anneannem zengin. 2 kız kardeşim bekar. Ablam ben evliyim

kuzum peki anneniz niye bu adama katlanıyor peki
bence annenizi bir psikologa götürün destek alsın

Bende baba tarafından kimse ile görüşmüyorum.
Ya kendinizi bu kadar ezdirmeyin ya da görüşmeyin

Ezdirmiyorum inanınki hepsi birlik oluyor babamda onlarla piknikler gezmeler o biçim. Kızlarının kapısını açmıyor

kuzum peki anneniz niye bu adama katlanıyor peki
bence annenizi bir psikologa götürün destek alsın

Annem normal değil. Pasif tek bize bagırıp çagırıyor. Psikologa çok dedik ama gelmiyor. Annem çok etkisiz.

Bunlar aramaz haksız değiller babam dag gibi arkalarında suçluda benim.

Valla içimde kalmasın diye son kez gidip bi kavga güzel laflarına cevap verip eteğimdeki taşları döküp ileri giderse o hala gelinine bi tane yapıştırıp çıkar giderdim. Baban zaten size babalık yapmamış en ihtiyacınız olduğu zaman olsa ne olur olmasa ne olur? Boşverin sil gitsin

Sildim babam yok gitmicem o eve. Allahtan bulsunlar

Annem normal değil. Pasif tek bize bagırıp çagırıyor. Psikologa çok dedik ama gelmiyor. Annem çok etkisiz.

ikna etmelisin bence
uzun bir süreç olabilir
anneni iyi tanıyorsundur
yoksa bu kısır döngüden çıkamazsın
baba tarafı, babanı etkiliyor
baban, anneni etkiliyor
annende sizi

Bu akrabaların genlerinde bir bozukluk var bence. Başka açıklaması olamaz. Hepsi benden uzak nereye yakın olursa olsun kafasindayim babam vefat ettiğinden beri. Yabancı adam bile onlardan daha faydalı oluyor bazen. Gereksiz kalabalıklar hepsi. Silin gitsin. Babayı silmek zordur. Bana kalırsa silmeyin ama çok da görüşmeyin.

O nasıl bir amcaymis ya sana takılacak altında da gözü varsa yandık vallaha.

Onları silersen beni silersin diyor. Bende hepinizi sildim artık böyle evim babam yok dedim..

O nasıl bir amcaymis ya sana takılacak altında da gözü varsa yandık vallaha.
Gözü yok ama karısıyla ikisi hep başı çekmek istiyor. Mal olanları peşlerine takıp onların işlerini kendileri yapıyorlar. Hoşlarına gidiyor böyle büyük baş olmak. Nişanlım ve bana da yapmak istediler tabii ama biz mal değiliz buna izin vermedik. Zorlarına gidiyor bu. Amcam da benim sözüm geçsin kafasında hep. Bu yüzden nişanım da çok rezillik çıkarmaya uğraştılar. Ama Allah utandırmadı şükür. Maddi manevi her şeyi kendimiz yaptık. Çokta güzel oldu. Bu onlara yetti zaten mal gibi kaldılar.

O kadar çok oynuyorlar yalan söylüyorlarki anlatılmaz.
O yılan bu yılan da o yılanların başı babanız.

Kaç yaşında adam doğruyu yanlışı bilmiyor mu sanıyorsunuz? Gayet iyi biliyor. Ama kalbi ve zihni kötü olduğu için hep size eziyet etmiş ve izin vermiş.

Sileceksiniz babanız dahil herkesi silmeniz gerekir. Babanız arkanızda duracak kadar adam olsaydı o akrabalarınız size bulaşamazdı.

Bende öyle düşünüyorum hepsi aynı genlere sahip Babamın huyu suyu inadı beni bıktırdı. işine gelmiyor tabikide doğrular hoşuna gitmiyor

Benim babamda tam senin babanla ayni ben 1 yıldır görüşmüyorum evlendiğimden beri hiç pişman değilim düğünümü bile rezil ettiler amcam düğünüme gelmemişti bende bayramda ona gitmedim die babam beni sildi şimdi bayramda babama gitmiyorum kardeşi gitsin nede olsa kardeşi var o kdr iyi olduki huzur buldum sil onları sonra onlar seninle konuşmak için tutuşcak

Bu nasıl aile dallas gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…