Babam çok inatçı doğruyu hiç görmüyor Gitsin yapsın umrumda değil. Parada gözüm yok. Benden uzak Allaha yakın olsunBabanızı da silin diyeceğim ama babanız inat biri galiba bu kez size kızıp bütün evleri kardeşlerinin üzerine yapar gibime geldi bence babanıza bi şekilde onların gerçek yüzünü gösterin ses kaydı slın videoya alın bilemedim ama babanızla aranızı bozmayın
Hiç öyle düşünmeyin valla sizin hakkınız neden alsınlar ki bir de bu kadar kötü ve fesat insanlar ekmeklerine yağ sürersiniz yarın bi gün çoluk çocuğunuz olur ev almak çok zor şimdiki zamandaBabam çok inatçı doğruyu hiç görmüyor Gitsin yapsın umrumda değil. Parada gözüm yok. Benden uzak Allaha yakın olsun
tamam o zaman onların geldiğinde sizde gitmeyın. .Ben evliyim annemin evine geliyorlar. Benim evime hiç gelmediler gelse kovardıö
En büyük sıkıntı babam ve inadı kardeşimi nasıl sileyim diyor damadını kızlarını çok rahat siliyot.Sıkıntı babanızda maalesef onlar da babanızdan güç alarak yapiyorlar bunları.
tamam o zaman onların geldiğinde sizde gitmeyın. .
İnanın ki görmüyor her şeyde bizi suçluyor. Babamdan soğudum. Annem pasif babam onları tutuyor evimizden çıkmıyorlar. Kuzenim eşimle bana kavga ettigimde ikizinde ... koyayım dedi. Babam agzını açmadı. Eşim öldürcekti.Ben tuttum babam iyice zıtlaşıyor çok çaresizim silmekten baska çarem kalmadı Babamın malı mülkü var onların üzerine yapsın hiç gözüm yok. O kadar nefret doluyum ki. Ben pasif biri değilim her lafı söylüyorum suçlu ben oluyorum. Ablamın eşi kuzenlerimi dövücek eşini hamile haliyle aglattılar.Ne yapıyorlar
Yani bana onu sileceğim bunu sileceğim vs gereksiz geliyor
Siz gittiniz halanız geldi ona diyeceksin ki babamın kardeşisin amenna ama o bize küfredeni savunuyor musun
Evet derse ben bu evde iken gelme diyeceksin
Annen yok vs derse de ben varken gelmeyecek başka zaman siz bilirsiniz diyeceksin
Yok gelin yalan söyledi vs ne dedi o önemli
Yani halamın gelini benim Hakkımda yalan söylediyse ben daha yüksek sesle doğruyu söylerim daha çok konuşurum
Bana olay anında susup içinize atıp sonrada patlıyorsunuz gibi geldi
O kadar kötülerki babam onlara inanıyor. Kardeşim küfür ediyor diye adını çıkardılar. Hep yalan hep fitnelik. Sussakta işe yaramıyor konuşsakta.5 aşağı 10 yukarı aynı akrabalar. Ben çözümü tartışmamakta buldum. Mesela amcam arayıp, nişanlımın ailesine şey dememi istedi "benim ne kadar altın istediğime amcam karar verecek ben anlamam annem babam da karışmaz amcama sorun de" dedi. Benim kavga edeceğimi bildiği için dedi bunu. Ama istediğini yapmadım tamam öyle yaparım dedim kapadım. Yapacak mıyım tabiiki hayır. Düğün zamanı köpek yerine koymayınca zaten cevabını alacak. Tamam deyip geçmek bana çözüm gibi geliyor. Bayramda da nişanlımın götürmedim yanlarına. Hiçbir zaman da muhatap etmeyi düşünmüyorum. Ama durup kavga etmekte çirkefin ekmeğine yağ sürmek oluyor. Sizi tahrik etmelerine izin vermeyin. Mümkün olduğunca kavga etmeyin istedikleri bu zaten.
Babam çok inat evlatlarına karşılık kardeşlerini ailesini tutuyor. Annem çok evi terk etti hep döndü.babanızla konuşmazsanız annenize eziyet eder mi
bir de kardeşlerinize
bu hayat senin ne yapmak istiyorsan onu yap
babanın gözünü açmak bile istesen açamazsın
zaman neyi gösterir onun için kendin düşüncenle yaşa derim
Birini sevmeyi bıraktığınızda,içinizde ölmeye başlar zaten. En büyük intikam unutmaktır. Unutun babanızı.
Önemli olan babanızın bu şekilde hissetmesi. Zor, fırtınalar kopsa da hatta belki yokluğunuzu farkedemeyecek olsa da bunu böyle bilsin.Babayı silmek zor oluyor ama çarem yok
Babam çok inat evlatlarına karşılık kardeşlerini ailesini tutuyor. Annem çok evi terk etti hep döndü.
İnanın ki görmüyor her şeyde bizi suçluyor. Babamdan soğudum. Annem pasif babam onları tutuyor evimizden çıkmıyorlar. Kuzenim eşimle bana kavga ettigimde ikizinde ... koyayım dedi. Babam agzını açmadı. Eşim öldürcekti.Ben tuttum babam iyice zıtlaşıyor çok çaresizim silmekten baska çarem kalmadı Babamın malı mülkü var onların üzerine yapsın hiç gözüm yok. O kadar nefret doluyum ki. Ben pasif biri değilim her lafı söylüyorum suçlu ben oluyorum. Ablamın eşi kuzenlerimi dövücek eşini hamile haliyle aglattılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?