bazı insanalr neden başka insanların hayatalrını eleştip yüzüne vurmayı severkiiii cinsel hayatlarıı öyle böyle diye ayıp olmuyomuu tamam kendisi yazmış fikir almak istemiş ama bundanda prim yapmayalım açık fikirlere yorum lara açık olamk faydalıdır ama bel altı vurmamak şartılylaa
neyse en iyisi konunun kapatılması bi dayak yemediğim kaldı kimi diyo senin kocanı kim ne yapsın herkes kendi halinde vs kimi eski konuları açıor... empati kurarak yardım edenlere çok tşk konu nasıl kapatılıor bilen varsa yardım etsin ben kk yi her zaman sığınağım olarak görmüştüm gerçek hayatta kimsenin bilmediği bi şeyi PAYLAŞTIM ne olsa yazarım yada burdaki dertleri okurum yorumlamasam da bakarım ama kimseyi yermedim azarlamadım bugüne kadar
Ne primi ya ? Ne dediğinizin farkında mısınız siz ? Ben de o konuyla ilgili yorum yaptım. Bu sitede mi prim yapacağım, neyin primi ? Kazen , para mı veriyor bize prim için ? Allah Allah. Kim kimi eleştirmiş, yüzüne vurmuş.
Yardım etmeye çalışıyoruz burada hep beraber. Bu kadar da kötü niyetli olunmaz , sizin ki ayıp. Burada cinsel hayatla ilgili sorunu küçümseyecek olsak kendimiz öyle yorumlar açmayız.
Buranın samimiyeti farklı. Siz bu samimiyeti bilmiyorsunuz herhalde. Kim kimin yüzüne vurmaya hakkı var ki ? Belaltı vurmakmış. İthamlarınıza dikkat edin bence.
o döndü eve ama ben evde deilim artık
üstünü alınmak niye ?herkesin hayatı kendine özeldir fikirleri sunarız tüm kk gibii uymak isteyen uyarr ben genleme yapıyorum kimseden alıntı yapmadım özgür fikrimi savundum hanfendii !
bana kalırsa hepsini sildiririm ama bilmiorum ayrıca bu konununda kapanmasını istiyorum aslında ben burda kimsenin bana hak vermesini beklemedim ama konunun hepsini okuyanlar bilir üstüme çok gelindi bi daha hiç bişey paylaşmamak üzere......Canım, eski konuyla ilgili yorum yaptım ben de. Ama konunu daha iyi idrak edebilmek için. Hem bu konundan pişmansan sildir o konunu. Böyle bir hakkın var.
Hem , o konunu görmemiz daha iyi oldu çünkü, daha iyi yorum yapabiliriz. Ve ben şahsen o konunu görünce sana hak verdim gerçekten.
Üzüntünü daha iyi anladım. Lütfen yanlış anlama.
Ayrıca evde değilmişsin ? İyi misin ?
bana kalırsa hepsini sildiririm ama bilmiorum ayrıca bu konununda kapanmasını istiyorum aslında ben burda kimsenin bana hak vermesini beklemedim ama konunun hepsini okuyanlar bilir üstüme çok gelindi bi daha hiç bişey paylaşmamak üzere......
[burda yazan hiç bir arkdşaımıı şuçlamam herkeizn fikrine saygı duyarım sizinde diger arkdaşlarımızındaa çünkü hepmiz hemcins oalrak birbirimize sahip çıkıyoruz kii
ben evliyim 7 yıla dayalı bir süredir çok şükür tecrübe ve yaş meselesi korumak iç ğüdüsü olmuş olabilir hep si buu tekara yazmak istemiyorumm yorum yapmaıcamm
saygı duayrsanız sevinirim sizi veya kimseyi şuçlamam oda sizin kendi görüşünüz kötü bir yorumunzda yok anladınz umarım
iyi deilim zaten ailemle ilgilide sıkıntılı bi dönemdeyim onların bi yığın derdi var neye üzüleceğimi bende şaşırdım evde deilim bunca derdimin arasında asık suratta çekemiycem ayrıca bazı şeyleride gözden geçirmenin zamanı geldi eşimle konuşma yapıcam ya tamam ya devam....
burda çok az kişi hemcins gibi yorum yapıp düşünüo maalesef herkes birbirine kum torbası muamelesi yapıo laf söyleyip rahatlıo maalesef[burda yazan hiç bir arkdşaımıı şuçlamam herkeizn fikrine saygı duyarım sizinde diger arkdaşlarımızındaa çünkü hepmiz hemcins oalrak birbirimize sahip çıkıyoruz kii
ben evliyim 7 yıla dayalı bir süredir çok şükür tecrübe ve yaş meselesi korumak iç ğüdüsü olmuş olabilir hep si buu tekara yazmak istemiyorumm yorum yapmaıcamm
saygı duayrsanız sevinirim sizi veya kimseyi şuçlamam oda sizin kendi görüşünüz kötü bir yorumunzda yok anladınz umarım
o döndü eve ama ben evde deilim artık
Ben de öyle bir yorum görünce, iyi niyetimden alındım.
Neyse, tabi ki saygı duyuyorum.
Evet, hepimiz birbirimize sahip çıkıyoruz.
Konu sahibi de bu yüzden kimseye alınıp gitmesiiin
yorgunum hemde çoook kimseyi kaldıracak gücüm yok tek dileğim ailemin sıkıntılarından kurtulması artık başka bişey istemiyorum ben genç güzel bi kadınım hakkettiğim değeri kendime verip hayatımı yeniden yapılandıracamCanım, ALLAH yardımcın olsun. Hayırlısı neyse o olsun dilerim.
Ama sanırım evet, bir şeyleri gözden geçirmek gerekiyor, çünkü sende bir insansın ve beklentilerin var.
evet cnmmm katılıyorumm sanaa hepimizi yki varızz ben tüm hemcinlseirmle gurur duyuyorumm
Ben de öyle bir yorum görünce, iyi niyetimden alındım.
Neyse, tabi ki saygı duyuyorum.
Evet, hepimiz birbirimize sahip çıkıyoruz.
Konu sahibi de bu yüzden kimseye alınıp gitmesiiin
yorgunum hemde çoook kimseyi kaldıracak gücüm yok tek dileğim ailemin sıkıntılarından kurtulması artık başka bişey istemiyorum ben genç güzel bi kadınım hakkettiğim değeri kendime verip hayatımı yeniden yapılandıracam
kızlar eşimle güzel bi pazar günü geçiriyoduk kahvaltımızı yaptık alışverişe ve yemeğe gittik herşey iyi gidiyordu ama markette eşimin bi kadına baktığını gördüm(o bakmadığını söylüyor tabi)kadın hoş biriydi ama evli kucağında çocuk genç bi kadın hatta onunda eşime baktığını hissettim arabaya binincide patladım tabi eşim öyle bişey olmadığını yanlış anladığımı söyledi nerdeyse beni paranoyaklıkla suçlayacak kavga ettik çıktı gitti halen yok hiç böyle bişey yapmazdı sinirlerim boşaldı akşam akşam eğr gecede gelmezse sabah bende çekip gidicem....
burda çok az kişi hemcins gibi yorum yapıp düşünüo maalesef herkes birbirine kum torbası muamelesi yapıo laf söyleyip rahatlıo maalesef
Kusura bakma lütfen, bende böyle yanlış anlaşılma suçlanma psikolojisi çok yüksek. Öyle sanınca fazla sert çıkışıyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?