Anlıyorum leonelacım. Eğer münakaşa olası çerçevede sürerken, taraflardan biri ''yarın dilekçeni ver'' gibi bir söz sarfetmişse elbette yorumuna sonuna kadar katılıyorum.
Lakin, taraflardan biri otomotiğe bağlamış şekilde söylenip duruyor, susturmak mumkün olmuyorsa, tokat gibi gelecek bu söz susturma amaçlı kullanılmış olabiliyor.
Yani bazen farkında olarak veya olmayarak karşımızdakine son sözü söyleten biz olabiliyoruz. Yorumlardan çıkarımım bu yönde olduğu için, ateşleme anından sonrasına
takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Bence kıskançlıkla ilgili sorunlarına odaklanıp, çözmeleri gerekiyor.
zaten sinirlendiğim o bana saygısızlık yaptı bence
canım ben de aşırı kıskancım
ben de yanımda sevgilimin birini süzmesini istemem.
yolda yanında eşi sevgilisi olan adamlar beni süzmeye kalktı mı cinlerim tepeme çıkar çünkü kendimi yanlarındaki kadınların yerinde hissediyorum ister istemez ve hakikaten çok gurur kırıcı bu konuda haklısın bence.
ben senin yerinde olsam arabaya kadar beklemezdim mesela
o an fark ettim diyelim kesin gider bi cimcik atar "noluyo yaa kafanı kırarım" derdim şaka-sinirli karışık
o da açıklama yapmak zorunda hissederdi kendini kesin o niyetle baktıysa bile bi şekilde aramız düzelirdi
ya da bunları yapmak yerine eşinle kadın arasına girip noluyoruz gibisinden eşine dik dik bakabilirdin mesela
diceğim o ki bu tip şeylere anında tepki ver.
sonra tepki verince hırsını hem alamıyorsun pasif kaldığın için hem de inkar edebilir
çok şükür bitanecik sevgilimin böyle bi huyu yok.
ama öncesinde bikaç kazma bu huyu bana çok yaşattı saolsunlar iyi bilirim ve benim de tahammülüm yoktur
erkektir bakar, bakıcak vs vs aman büyütüyorsun diyenlere de gülmekle yetiniyorum
acaba kendileri ööööle baksalar o "erkekler" onlara neler yaparlar? yazık kadınların düştükleri hale bak aldatsalar ona bile kulp bulucaklar erkektir yapar diye.
Erkektir bakar, yapar, ederden çok insandır bakar olayı bence bu. Siz çok yakışıklı bir erkek ya da hoş bir kadın gördüğünüzde şöyle bir bakmaz mısınız, bakmanız onunla birlikte olmak istediğiniz anlamına mı gelir. Bence yanında sevgilisi varken hoş bulduğu başka birine bakan erkek ya da kadın eğer karakterliyse yanımda keşke sevgilim yerine bu olsa diye düşünmez zaten. Birisi sizi sevgilisi olarak seçtiyse sadece güzelliğiniz için seçmemiştir başka özelliklerinizden karakterinizden, zekanızdan vs.de etkilenmiştir. Sırf karşısındakini bakılmaya değer buldu diye sinirlenmenize kendinizi kötü hissetmeye, tadınızı kaçırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Eğer her baktığına kendini kaptırıcak, güzel bulduğu her kadını/erkeği isteyecek, başkalarının güzelliği uğruna sizi kaybetmeyi göze alıcaksa da bırakın o sevgiliyi zaten uğraştığınıza değmez. Siz kızsanız da ne yapacaksa yine onu yapar. Heran yanında olup denetleyemezsiniz ki...
Bu sizin bir konunuzdan alıntı
kızlar çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum gözlerim kıpkırmızı başımda ağrı.eşimle 7 sene flört ettikten sonra evlendik çok sevdik birbirimizi kopamadık evlendik evlendikten sonra değişti cinsel yönden bana yaklaşmaz oldu karı koca değil kardeşş olduk yeni evliyiz zamanla oturur dedim ama nerde hep aynı 1 sene geçti .bugün konuştum sabah neden böyle diye daha öncede çok konuştum ama bugünkünü anlatayım bu konuda benden bişey bekleme seni sewiyorum ama o yönden sendenbıktım dedi(cinsel olarak)hatta ilk geceden sonra cazip gelmedi dedi nerdeyse 9 senedir birlikteyiz dedi gerekçe olarak evlenmeden önce bişeyler yaşadık ama birlikte olmadık bıkmış beyefendi bende 15 20 senelik evlileri örnek gösterdim nafile sana karşı her türlü sorumluluğumu yerine getiririm bu şekilde yaşamak istersen devam ederiz dedi bu nasıl bişey böyle evlilik olur mu?zamanla bozulmalar aldatmalar olmaz mı ayrıca benim psikolojim çok bozuldu iyice agresifleştim ona hizmet bile etmek istemiyorum durum böyle ailem bişey bilmior bense geçen senelerime ve hayallerime ağlıorum
Benim anlayamadığım bu konunuzda böyle bir meseleyi gurur yapmamışsınız ama bu günkü konuda eşinizin size dilekçe ver demesini gurur yapıp kırılmışsınız.Bence bu konu çok daha gurur meselesi yapılacak bir konu.İnşlalah bu sorunu çözmüşsünüzdür.Ama çözmediyseniz ondan böyle büyük bir tepki verdiğinizi düşündüm.Yani sizin sorununuz bugünkü konu ile alakalı değil.Sorunun temeli bu konuya dayanıyor diye düşünüyorum.
kızlar eşimle güzel bi pazar günü geçiriyoduk kahvaltımızı yaptık alışverişe ve yemeğe gittik herşey iyi gidiyordu ama markette eşimin bi kadına baktığını gördüm(o bakmadığını söylüyor tabi)kadın hoş biriydi ama evli kucağında çocuk genç bi kadın hatta onunda eşime baktığını hissettim arabaya binincide patladım tabi eşim öyle bişey olmadığını yanlış anladığımı söyledi nerdeyse beni paranoyaklıkla suçlayacak kavga ettik çıktı gitti halen yok hiç böyle bişey yapmazdı sinirlerim boşaldı akşam akşam eğr gecede gelmezse sabah bende çekip gidicem....
aynen öyle......insan kendisi ve ailesi ile igilenmek yerine çevre ile ilgilenirse bir arpa boyu bile yol
alamaz..alamadığı gibi eşine de evine de huzursuzluk katar...
o döndü eve ama ben evde deilim artıkHiçbir yorumu okumadım, diğer arkadaşlar ne demiş bilmiyorum ama bilerek yada bilmeyerek eşinizi kucağında çocuk olan bir kadına bakmakla suçlayarak ahlaksız demişsiniz. E valla bu durumda gelmezse eşiniz suçlu olmaz ki.
Çok ama çok ağır bir itham olmuş, eğer kocanızı çocuklu kadına bakacak kadar alçalmış olduğunu düşünüyorsanız zaten eve dönsede dönmese onunla yaşama arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?