akşam akşam sinirlerim bozuldu

Evet canım. Kesinlikle katılıyorum. :)

zaten sinirlendiğim o bana saygısızlık yaptı bence

Canım diyelim ki gerçekten kötü bir niyetle bakmadı, gözü daldı, ya da kadındaki, bebekteki herhangi birşey dikkatini çekti ona baktı -ki zaten bir bakış ne kadar kötü niyetli olabilir ki, güzel bir kadın gördüğümde ben bile şöyle bi bakarım- sırf bir bakış için olay çıkarman, gününüzü mahvetmen ona da saygısızlık değil mi? Ben olsam çok rahatsız olurum kocanın yerine, sanki ona güvenmiyormuşsun, yanında sen varken kadının kucağında çocuk varken birşeylere kalkıcak diye düşünüyormuşsun gibi hisseder tabi adam. Zaten gerçekten kötü niyetli olsa kalkıp onu suçladın diye bu kadar rahatsız olmaz evden gitmeye kalkmaz. Ortada kesin birşey yokken suçlanmak insanı gerçekten üzen baskı altında hissettiren birşey. Bence bunu bir düşün, hala küsseniz gidip gönlünü al bence kocanın. Bir de ne yaşarsanız yaşasın asla evden çekip gitmemesini ayrılmaktan bahsetmemesini seni en çok bunun kırdığınıdan bahset, biraz şirinlik yap çok sevdiğin için kıskandığını filan söyle. Çünkü bence haksız yere gereksiz tepki göstermişsin.

canım ben de aşırı kıskancım
ben de yanımda sevgilimin birini süzmesini istemem.
yolda yanında eşi sevgilisi olan adamlar beni süzmeye kalktı mı cinlerim tepeme çıkar çünkü kendimi yanlarındaki kadınların yerinde hissediyorum ister istemez ve hakikaten çok gurur kırıcı bu konuda haklısın bence.
ben senin yerinde olsam arabaya kadar beklemezdim mesela
o an fark ettim diyelim kesin gider bi cimcik atar "noluyo yaa kafanı kırarım" derdim şaka-sinirli karışık
o da açıklama yapmak zorunda hissederdi kendini kesin o niyetle baktıysa bile bi şekilde aramız düzelirdi
ya da bunları yapmak yerine eşinle kadın arasına girip noluyoruz gibisinden eşine dik dik bakabilirdin mesela
diceğim o ki bu tip şeylere anında tepki ver.
sonra tepki verince hırsını hem alamıyorsun pasif kaldığın için hem de inkar edebilir
çok şükür bitanecik sevgilimin böyle bi huyu yok.
ama öncesinde bikaç kazma bu huyu bana çok yaşattı saolsunlar iyi bilirim ve benim de tahammülüm yoktur
erkektir bakar, bakıcak vs vs aman büyütüyorsun diyenlere de gülmekle yetiniyorum
acaba kendileri ööööle baksalar o "erkekler" onlara neler yaparlar? yazık kadınların düştükleri hale bak aldatsalar ona bile kulp bulucaklar erkektir yapar diye.

Erkektir bakar, yapar, ederden çok insandır bakar olayı bence bu. Siz çok yakışıklı bir erkek ya da hoş bir kadın gördüğünüzde şöyle bir bakmaz mısınız, bakmanız onunla birlikte olmak istediğiniz anlamına mı gelir. Bence yanında sevgilisi varken hoş bulduğu başka birine bakan erkek ya da kadın eğer karakterliyse yanımda keşke sevgilim yerine bu olsa diye düşünmez zaten. Birisi sizi sevgilisi olarak seçtiyse sadece güzelliğiniz için seçmemiştir başka özelliklerinizden karakterinizden, zekanızdan vs.de etkilenmiştir. Sırf karşısındakini bakılmaya değer buldu diye sinirlenmenize kendinizi kötü hissetmeye, tadınızı kaçırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Eğer her baktığına kendini kaptırıcak, güzel bulduğu her kadını/erkeği isteyecek, başkalarının güzelliği uğruna sizi kaybetmeyi göze alıcaksa da bırakın o sevgiliyi zaten uğraştığınıza değmez. Siz kızsanız da ne yapacaksa yine onu yapar. Heran yanında olup denetleyemezsiniz ki...

Yahu adamın dalgınlığına gelmiştir belki. Ya da bir şey dikkatini çekmiştir. Artniyetli değildir belki. Bazen biz erkek arkadaşımla beraber bakıyoruz. Bak ne giymiş, ne takmış, ne sürmüş diye :) Tabi gözlerini dikip, uzun uzun bakıyorsa ve bunu alışkanlık haline getirip her dışarı çıktığınızda yapıyorsa sorun çıkar doğal olarak. Ama bir, iki kerelik birşeyi asla büyütmeyin...

Son düzenleme:

insan tabi ki yakışıklı güzel birini görür dikkatini çeker elbet vay be dersin ama sonra kafanı çevirirsin
ama özellikle "süzmek" kelimesini kullandım farkındaysanız
bi insan birine uzun uzun bakmayı/süzmeyi kontrol edebilir bence,
etmeli de.
en başta kendine olan saygısından, sonra birlikte olduğu kişiye olan saygısından.
kaldı ki yanında olmasa bile partneri, dikkatini çekse bile biri kendini kontrol edip bunu yapmamalı
yanında eşi sevgilisi olduğu zaman hatta bunu asla yapmamalı
bu benim düşüncem benim doğrularım ben bunu yaşarım ve karşımdan da bunu beklerim
bir gün 2 çift dışarı çıkmıştık karşılıklı oturuyorduk, diğer çiftin erkek olanı her mini etekli ya da güzel bi kız geçtiğinde gözlerini kayırırdı
sevgilisi ise somurtuk sessiz bi şekilde yanında oturuyordu
en son sevgilim bile anlayıp rahatsız oldu artık çünkü hakikaten saygısızlıktı yaptığı bana göre
kimi kabul eder, ömrünce bu muameleye maruz kalır
kimisi kabul etmez ya ayrılır, ya da adam ayağını denk alır
herkesin kendi hayatı.
ayrıca bu kıskançlıktan öte gurur meselesidir
çünkü erkek kişisi ömrünü paylaştığına gözlerini çevirmek yerine dışarıdakini gözetlemeyi tercih etmiştir
yani bir tercih yapmıştır. kadını bu tercih yaralar işte.
herkes benim gibi düşünmek zorunda değil dediğim gibi herkesin kendi hayatı
ama ben kadın hassasiyetine önem veren bir eş tercih etmeyi isterim
açıkçası vurdumduymaz bir insan değilim olabileceğimi de sanmam.
hiç bir kadının da vurdumduymaz olabileceğine inanmam.
ay şu kadın ne kadar güzel diye kocama gösteriyorum diyen bayanlar acaba eşleri onlara ay şu erkek de ne kadar yakışıklı der mi? böyle bir ihtimal var mı?
erkektir yapar diye diye o kadar içselleştirmişiz ki erkek düşüncelerini o kadar benimsemişiz ki anormalleri normal görmeyi.
şu konuya verilen cevaplar bile ne kadar erkek bazlı bir toplumda yaşadığımızın kanıtıdır.
neyse konuyu başka yerlere çekmeyeyim, gene toplum bazında sinirlenmeye başladım. pek uğramıyorum artık buralara zaten.
konu sahibine anormal ve haksız olmadığını söylemek istedim sadece, o kadar yorumun arasında bunu göremedim ne yazık ki.
iyi geceler herkese.

Son düzenleme:
Demekki neymis cogu erkekler güzel kadinlara özellikle mini etek giyen kadinlara bakiyor.....
Ama......is kendi kiz arkadasina veya kiz kardesine gelincede yasakliyor.
Ben bu türk erkeklerinin su mercimek kadar beyinlerine hayranim...

Neyse konumuza dönecek olursak, nedense o kadinin bir anne olmasi cocugu kucaginda olmasi, alis verisde olmasi beni cok etkiledi yani benim gözümde anneler kutsaldir.
Simdi o kadin, elimi atese koyarimki ancak kendisiyle mesgul, yani böyle bir kadin hakkinda bile kötü düsünceye katilmak beni dehsetler icinde birakiyor.

Keske insanlar daha cok kendisiyle ilgilense, baskasini, mutsuzlugunun unsuru olarak görmese, günah kecisi yapmasa,
her zaman 3. bir sahis icin güzel ilskisini bozmazsa ne iyi olur degilmi?
Iste bunu yapmamak icinde gercekten bir egitim, okul, calisma, meslek ve hayat tecrübesi lazim...
Hayatda sirf kocan yokki be güzelim, kim ne yapsin senin kocani Allah askina? Atin artik su kafalarinizdaki sacmaliklari, dogrucu olun, dürüst olun...
Herkes kendisiyle mesgul, ne sizlerin kocalariniz nede sizlerin sevgilileriniz, hic kimseyi ilgilendirmiyor, anladiniz?

abartmışsın ne yaptı yani kadını baştan aşağıya süzüp iç mi geçirdi
göz bu sen hiçmi yolda bir erkekle gözgöze gelmiyorsun
bencede kocan haklı adamı resmen yatakta basmışsın gibi davranmışsın
bu kadar baskıcı olma bence kendiden soğutursun

insan kendisi ve ailesi ile igilenmek yerine çevre ile ilgilenirse bir arpa boyu bile yol
alamaz..alamadığı gibi eşine de evine de huzursuzluk katar...

Mini etek yakışmışsa bende bakarım ama yanımdan yakışıklı karizmatik kaslı erkek geçiyorsa bende bakarım yaradan ne güzel yaratmış derim , yoluma devam ederim ve kendime güvenirim

eşinizle cinsel sorunlarınız hala devam ediyor mu?
eğer eski topicinizde anlattığınız şeyler hala devam ediyorsa,
eşiniz sizi zaten cinsel olarak arzulamadığı için sağa sola bakınması olağan..
sizin şüpheleriniz de öyle..

fazla abartmışsın canım:26:göz bu kayar çok çekici yada çok açık giyinmiş bir bayana bende bakarım eşiminde dikkatini çekebilir önemli olan içine düşecekmiş gibi sapıkça bakmaması.yoksa insan biriyle istemeyerek göz göze bile gelebiliyor.bu kadar abartmaerkekleri bunaltırsan kendinden soğutursun aklında yoksa bile böyle şeyleri aklına sokarsın.biraz rahat ol kendine ve kocana güven

Konu sahibine söylüyorum; Ama canım eğer böyle bahsetseydin, daha anlaşılırdı.
Eşinle böyle sorunlarınız varmış. O yüzden evet sen, haklısın "bir bakışı" bile kıskanmakta.
Çünkü seni arzulamadığını söyleyen bir eş, başkasına bakıyor. "Ne yoksa onu arzuluyor mu da baktı ?" diye düşünüyorsun istemeden.
Haklısın ne diyeyim. Yani ama asıl sorun bu baktı- bakmadı değil, Yukarıda yazılanları çözersiniz inşallah canım.

Hiçbir yorumu okumadım, diğer arkadaşlar ne demiş bilmiyorum ama bilerek yada bilmeyerek eşinizi kucağında çocuk olan bir kadına bakmakla suçlayarak ahlaksız demişsiniz. E valla bu durumda gelmezse eşiniz suçlu olmaz ki.

Çok ama çok ağır bir itham olmuş, eğer kocanızı çocuklu kadına bakacak kadar alçalmış olduğunu düşünüyorsanız zaten eve dönsede dönmese onunla yaşama arkadaşım.

Son düzenleme:
bazı insanalr neden başka insanların hayatalrını eleştip yüzüne vurmayı severkiiii cinsel hayatlarıı öyle böyle diye ayıp olmuyomuu tamam kendisi yazmış fikir almak istemiş ama bundanda prim yapmayalım açık fikirlere yorum lara açık olamk faydalıdır ama bel altı vurmamak şartılylaa

neyse en iyisi konunun kapatılması bi dayak yemediğim kaldı kimi diyo senin kocanı kim ne yapsın herkes kendi halinde vs kimi eski konuları açıor... empati kurarak yardım edenlere çok tşk konu nasıl kapatılıor bilen varsa yardım etsin ben kk yi her zaman sığınağım olarak görmüştüm gerçek hayatta kimsenin bilmediği bi şeyi PAYLAŞTIM ne olsa yazarım yada burdaki dertleri okurum yorumlamasam da bakarım ama kimseyi yermedim azarlamadım bugüne kadar

o döndü eve ama ben evde deilim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…