akşam akşam sinirlerim bozuldu

amacın ne gerçekten çözebilmiş değilim kadınlığını kullanmayı dene ve biraz kendine güven
kendinle olan çatışmalarını önce eşine yansıtmışsın bir de buraya kusup kendine yancı arama çabasındasın

kapat bilgisayarını bugün biraz gergindim sana patladım vs diyerek hatanı telafi et adamın bi suçu yok
ya da ne yaparsan yap 3 ay sonra daha büyük bi sorunla burda dert yanacağına öyle de eminim ki

Isteyen şımarıklık desin isteyen saygısızlık isteyen kıskançlık isteyen çocukluk .....bence saygısızlık yanında sevdiği kadın veya erkek varken bunu yapan saygısızdır bende sinirlendim

Ama bak,sen bu lafını unutamadığın için yanına gitmiyorsun ama yanına gitmek, bu lafını unutmak ve sineye çekmek değil zaten. Sen hele bi yanına git. Git çünkü, burnundan fitil fitil getirmek ve bir daha bu lafı söyleyebilecek cesaret bırakmamak için git.​

Bir anda meydana gelen kıskaçlık krizi nedeniyle, harman yeri yangın yerine dönerse, bedeli meçhul hasarlar da olacak elbette.
Olay kıskançlık krizinden çıktı '' dilekçe ver''e geldi. Dilerim daha fazla zaiyat verilmeden kısa sürede tatlıya bağlanır.
Yoksa her kızgınlıkta, sen bana günün birinde ''dilekçe ver'' demiştin, diye sürer gider yıllar boyu.
Hiç kimsenin diğerine yedireceği bir lokma göremedim tatlım. İşte baldan tatlı dediğimiz ÖFKE ne yazık ki beklenmedik sonuçlar doğuruyor.

BEN KENDİME GÜVENİORUM MERAK ETME bi iç çatışmam falanda yok sen bu tarz şeyler anlayışla karşılarsın ben karşılamam olay bu.burda yancıya falanda ihtiyacım yok ama senin gibi hakaret edeck burda ince ince beni yermeye çalışacak birinide.....

dertleşiyim sohbet ediyim dedim konu amacını aştı bi iki kişi burda kendine görev edinmiş bu tarz saldırganlıkları .üzerlerine vazife olmayan bi agresiflik gösteriolaar nedense onların rahatlama yöntemide çaktırmadan hakaret.....ilginç cidden

haklısın aslında ama yattı o uyumuştur

kiz sen hala burda misin?

aaaa

hadi kalk adamcagiz meyvesiz kaldi git azcik meyve soy koy onune

olur boyle seyler buyutme hadi forumdan da cik kusluk surdukce don lastigi gibi uzar gider..

hadi kalk bakiim..

ay kocis napiyim birden geldiler bana regl mi olcam ne de guluver gecsin gitsin..

ha dilekce olayi da onu da espriye vur tatli-sert ben o zaman cantamda hazir dilekceyle dolasiim sen isteyince cikarir veririm hadi ben cocukluk ettim sen etme askim de kapansin gitsin..

bak valla oturup oturup bisi yapmazsan ben de kizmaya baslicam dicem ki e o zaman adam hakli..

uzaklastirma kocani kendinden sana da yazik ona da

uc uc

Son düzenleme:
burdayım:)kocam bitti birazda burdakiler sataştı bana:)neyse uyumuştur o şimdi artık yarına kaldı bu arada ne tatlı dillisin sen kandırıyon kocanı böyle dimiiii

Hayır, her kızgınlıkta mevzu "dilekçe ver dedin" e gelmemeli bunu savunmuyorum.
Ama bunu bir şekilde yedirmesi gerekiyor. Yedirmesi derkenden kastım da, kötü bir şekilde değil. İzah ederek, tepki koyarak. Bir kerelik.
Eğer izah edip tepki koymaz ise, bu adam her seferinde "sinirle" dilekçe ver diyecek. Ve bu da hoş olmayacak.
Ve kapı yine aynı yere çıkıp, yine gururuna yedirememeye gelecek her seferinde.
Onu geçtim, eğer eşi o konuda akıllanmaz ise de, konu sahibi yine bir "dilekçe ver" mevzusunda, üçüncü ve ya dördüncü mevzuda, patlayacak gaza gelecek ve dilekçeyi verecek.
Bence bu yüzden yedirilmesi yani tepki verilmesi gerek. Tepki de bir şekilde izahla olmalı.
Eşinin dilinden anlıyordur bence, ne şekilde yedirir tepki verir izah eder bilmiyorum.
Zaten o yüzden şakayla karışık , yataktan at filan dedim :)​

Bos baktıysa ne ala, ama tam tersi ise yani bazen bayanlar hisseder hepimizin etrafında kadın erkek var, hepimizde göz var, bende bakıyorum bazen ama bos bakıyorum farkında olmadan dalıyorum, hatta erkek arkadasım baktıgım yere bakar, kime baktın! der, gıcık eder beni....!

Mesela gecen gün bi alısveris merkezinde oturuyorduk, yan tarafından bir kız gecti ve tam da o sırada sevgilim kafasını o yöne cevirdi, kızda' da mini etek vardı görmesiyle kafasını cevirmesi bir oldu.. Önemli olan niyeti, kalkıp özellikle ve de uzun süre bakıyorsa ve bunu hep yapıyorsa o zaman baska tabii..!

ewet bi kaç kez daha yaparsa sonuç kötü olabilir

Zaten kizgin olan sendin canim. En cok senin rahatlamaya ihtiyacin vardi. Burda sohberle rahatliyorsan burda takil. Gonlun nasil istiyorsa oyle yap.

Sen zaten yarin esinin gonlunu alirsin...

İnsan bazen sevdiğini yanlış anlayabiliyor sadece şunu bilin erkekler bizim kadar düşünceli nazik değiller tek düğme aç kapa:) bu yuzden lafı dolandırmadan soru sormakta fayda var erkeklerın en hoslanmadıkları sey ben de zamanla ogrendım cok laf bıdı bıdı net ben boyle ıstıyorum ya da boyle ıstemıyorum bu kadını tanıyor musun hayır tamam o zaman deyip geçmek lazım ama net sorular sormaya baslayınca erkekte yalan soylememeye baslıyor zaten senın kararlı atik olduguna ınanıyor gece gece cok cıddı oldum bence esını karsına al dılekce konusunda cıddımısın dıye sor ardından da hayır sozunu duydugunda yıne cok yumusama sadece ben ustune cok geldım sen de patladın uzgunum de bıtsın olay evlılık bu erkek arkadas olsa salla gıtsın :) nazar degmesın evlılıklere iyi geceler...

Bu sizin bir konunuzdan alıntı

kızlar çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum gözlerim kıpkırmızı başımda ağrı.eşimle 7 sene flört ettikten sonra evlendik çok sevdik birbirimizi kopamadık evlendik evlendikten sonra değişti cinsel yönden bana yaklaşmaz oldu karı koca değil kardeşş olduk yeni evliyiz zamanla oturur dedim ama nerde hep aynı 1 sene geçti .bugün konuştum sabah neden böyle diye daha öncede çok konuştum ama bugünkünü anlatayım bu konuda benden bişey bekleme seni sewiyorum ama o yönden sendenbıktım dedi(cinsel olarak)hatta ilk geceden sonra cazip gelmedi dedi nerdeyse 9 senedir birlikteyiz dedi gerekçe olarak evlenmeden önce bişeyler yaşadık ama birlikte olmadık bıkmış beyefendi bende 15 20 senelik evlileri örnek gösterdim nafile sana karşı her türlü sorumluluğumu yerine getiririm bu şekilde yaşamak istersen devam ederiz dedi bu nasıl bişey böyle evlilik olur mu?zamanla bozulmalar aldatmalar olmaz mı ayrıca benim psikolojim çok bozuldu iyice agresifleştim ona hizmet bile etmek istemiyorum durum böyle ailem bişey bilmior bense geçen senelerime ve hayallerime ağlıorum

Benim anlayamadığım bu konunuzda böyle bir meseleyi gurur yapmamışsınız ama bu günkü konuda eşinizin size dilekçe ver demesini gurur yapıp kırılmışsınız.Bence bu konu çok daha gurur meselesi yapılacak bir konu.İnşlalah bu sorunu çözmüşsünüzdür.Ama çözmediyseniz ondan böyle büyük bir tepki verdiğinizi düşündüm.Yani sizin sorununuz bugünkü konu ile alakalı değil.Sorunun temeli bu konuya dayanıyor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

eski konulardan alıntı yapmanız hoş değil. sonuçta eski. o zaman onu sorun etmiş konu açmış belki o konuyu aştılar belki aşmadılar. ama buraya taşımak ve bu konuyla ilişkilendirmek hoş olmamış.

Zaten gizli saklı bir konu değil sonuçta ve ben konu sahibinin sorunun bu konuya dayandığını düşünüyorum.Ben sorunun bu konuyla ilişkisi olduğunu düşündüğüm için taşıdım yoksa zaten açılan konuyu herkes biliyor gizli bir konuymuşta buraya taşımışım gibi düşünülmesine gerek yok.Ayrıca yorumlar konuyu açan kişinin konusuna cevap yzanlara değil konu sahibine yapılmalı.Alıntılamak yasak bana cevap yazmanıza gerek yok.

Şunuda eklemek isterim ki her sorunu yüzelsel değil kaynağına inerek çözmek gerekir.Şuan bekide bu konuya yüzeysel bakıldığı için yanlış anlaşılmalr. oldu.Ama konunun özü buraya dayanıyor.

Son düzenleme:

Anlıyorum leonelacım. Eğer münakaşa olası çerçevede sürerken, taraflardan biri ''yarın dilekçeni ver'' gibi bir söz sarfetmişse elbette yorumuna sonuna kadar katılıyorum.
Lakin, taraflardan biri otomotiğe bağlamış şekilde söylenip duruyor, susturmak mumkün olmuyorsa, tokat gibi gelecek bu söz susturma amaçlı kullanılmış olabiliyor.
Yani bazen farkında olarak veya olmayarak karşımızdakine son sözü söyleten biz olabiliyoruz. Yorumlardan çıkarımım bu yönde olduğu için, ateşleme anından sonrasına
takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Bence kıskançlıkla ilgili sorunlarına odaklanıp, çözmeleri gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…