demekki arkadaşlar görmemezlikten gelmem gerektiğini savunuorlar ama ben yapamam şimdi görmezden gelisem devamı gelir yada herkesin bakış açısı farlıdır saldırganlığa gerek yok ben zaten üzülmüşüm bi de bunlarlamı uğraşayım
Bir şey daha söyleyeceğim bu arada; şurda eşine kızdım.
Hemen "dilekçe ver" demeyi yanlış buluyorum.
Böyle ağızda sakız olacak bir şey değil bence. Yani ALLAH korusun sen bu lafın gazına gelsen ?
Ne derler, söyleyeceğim valla pırttan(anladınız siz) sebepler bunlar yani...
Yani ben şahsen güzel gaza gelen bir tipim, bu laf benim gururuma dokunur ve gaz yapar , boşayıveririm valla ...
Olur olur yani.
Ben bu yönden eşine kızdım. Ve bir arkadaşın dediği gibi, kahve al, ona da sor.
Bu sözünden ötürü, onun sana gelmesini bekliyorsun.
Ama o da, sen başlattığın için senin bitirmeni bekliyor.
Yanına git ve bitir bence bu küslüğü. Ama o "dilekçe" lafını yedir lütfen.
Valla napıyorsun, yatağına mı almıyorsun, sevdiği fantaziyi mi uygulamıyorsun ceza olarak. Ama afiyetle yemeli o kelimeyi o
BEN KENDİME GÜVENİORUM MERAK ETME bi iç çatışmam falanda yok sen bu tarz şeyler anlayışla karşılarsın ben karşılamam olay bu.burda yancıya falanda ihtiyacım yok ama senin gibi hakaret edeck burda ince ince beni yermeye çalışacak birinide.....amacın ne gerçekten çözebilmiş değilim kadınlığını kullanmayı dene ve biraz kendine güven
kendinle olan çatışmalarını önce eşine yansıtmışsın bir de buraya kusup kendine yancı arama çabasındasın
kapat bilgisayarını bugün biraz gergindim sana patladım vs diyerek hatanı telafi et adamın bi suçu yok
ya da ne yaparsan yap 3 ay sonra daha büyük bi sorunla burda dert yanacağına öyle de eminim ki
haklısın aslında ama yattı o uyumuşturAma bak,sen bu lafını unutamadığın için yanına gitmiyorsun ama yanına gitmek, bu lafını unutmak ve sineye çekmek değil zaten. Sen hele bi yanına git. Git çünkü, burnundan fitil fitil getirmek ve bir daha bu lafı söyleyebilecek cesaret bırakmamak için git.
burdayım:)kocam bitti birazda burdakiler sataştı bana:)neyse uyumuştur o şimdi artık yarına kaldı bu arada ne tatlı dillisin sen kandırıyon kocanı böyle dimiiiikiz sen hala burda misin?
aaaa
hadi kalk adamcagiz meyvesiz kaldi git azcik meyve soy koy onune
olur boyle seyler buyutme hadi forumdan da cik kusluk surdukce don lastigi gibi uzar gider..
hadi kalk bakiim..
ay kocis napiyim birden geldiler bana regl mi olcam ne de guluver gecsin gitsin..
ha dilekce olayi da onu da espriye vur tatli-sert ben o zaman cantamda hazir dilekceyle dolasiim sen isteyince cikarir veririm hadi ben cocukluk ettim sen etme askim de kapansin gitsin..
bak valla oturup oturup bisi yapmazsan ben de kizmaya baslicam dicem ki e o zaman adam hakli..
uzaklastirma kocani kendinden sana da yazik ona da
uc uc
Bir anda meydana gelen kıskaçlık krizi nedeniyle, harman yeri yangın yerine dönerse, bedeli meçhul hasarlar da olacak elbette.
Olay kıskançlık krizinden çıktı '' dilekçe ver''e geldi. Dilerim daha fazla zaiyat verilmeden kısa sürede tatlıya bağlanır.
Yoksa her kızgınlıkta, sen bana günün birinde ''dilekçe ver'' demiştin, diye sürer gider yıllar boyu.
Hiç kimsenin diğerine yedireceği bir lokma göremedim tatlım. İşte baldan tatlı dediğimiz ÖFKE ne yazık ki beklenmedik sonuçlar doğuruyor.
ewet bi kaç kez daha yaparsa sonuç kötü olabilirHayır, her kızgınlıkta mevzu "dilekçe ver dedin" e gelmemeli bunu savunmuyorum.
Ama bunu bir şekilde yedirmesi gerekiyor. Yedirmesi derkenden kastım da, kötü bir şekilde değil. İzah ederek, tepki koyarak. Bir kerelik.
Eğer izah edip tepki koymaz ise, bu adam her seferinde "sinirle" dilekçe ver diyecek. Ve bu da hoş olmayacak.
Ve kapı yine aynı yere çıkıp, yine gururuna yedirememeye gelecek her seferinde.
Onu geçtim, eğer eşi o konuda akıllanmaz ise de, konu sahibi yine bir "dilekçe ver" mevzusunda, üçüncü ve ya dördüncü mevzuda, patlayacak gaza gelecek ve dilekçeyi verecek.
Bence bu yüzden yedirilmesi yani tepki verilmesi gerek. Tepki de bir şekilde izahla olmalı.
Eşinin dilinden anlıyordur bence, ne şekilde yedirir tepki verir izah eder bilmiyorum.
Zaten o yüzden şakayla karışık , yataktan at filan dedim :)
dertleşiyim sohbet ediyim dedim konu amacını aştı bi iki kişi burda kendine görev edinmiş bu tarz saldırganlıkları .üzerlerine vazife olmayan bi agresiflik gösteriolaar nedense onların rahatlama yöntemide çaktırmadan hakaret.....ilginç cidden
öyle oluyodu rahatlıodum ama bazıları çok ilginç....Zaten kizgin olan sendin canim. En cok senin rahatlamaya ihtiyacin vardi. Burda sohberle rahatliyorsan burda takil. Gonlun nasil istiyorsa oyle yap.
Sen zaten yarin esinin gonlunu alirsin...
Bu sizin bir konunuzdfan alıntı
kızlar çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum gözlerim kıpkırmızı başımda ağrı.eşimle 7 sene flört ettikten sonra evlendik çok sevdik birbirimizi kopamadık evlendik evlendikten sonra değişti cinsel yönden bana yaklaşmaz oldu karı koca değil kardeşş olduk yeni evliyiz zamanla oturur dedim ama nerde hep aynı 1 sene geçti .bugün konuştum sabah neden böyle diye daha öncede çok konuştum ama bugünkünü anlatayım bu konuda benden bişey bekleme seni sewiyorum ama o yönden sendenbıktım dedi(cinsel olarak)hatta ilk geceden sonra cazip gelmedi dedi nerdeyse 9 senedir birlikteyiz dedi gerekçe olarak evlenmeden önce bişeyler yaşadık ama birlikte olmadık bıkmış beyefendi bende 15 20 senelik evlileri örnek gösterdim nafile sana karşı her türlü sorumluluğumu yerine getiririm bu şekilde yaşamak istersen devam ederiz dedi bu nasıl bişey böyle evlilik olur mu?zamanla bozulmalar aldatmalar olmaz mı ayrıca benim psikolojim çok bozuldu iyice agresifleştim ona hizmet bile etmek istemiyorum durum böyle ailem bişey bilmior bense geçen senelerime ve hayallerime ağlıorum
Benim anlayamadığım bu konunuzda böyle bir meseleyi gurur yapmamışsınız ama bu günkü konuda eşinizin size dilekçe ver demesini gurur yapıp kırılmışsınız.Bence bu konu çok daha gurur meselesi yapılacak bir konu.Yani sizin sorununuz bugünkü konu ile alakalı değil.Sorunun temeli bu konuya dayanıyor diye düşünüyorum.
eski konulardan alıntı yapmanız hoş değil. sonuçta eski. o zaman onu sorun etmiş konu açmış belki o konuyu aştılar belki aşmadılar. ama buraya taşımak ve bu konuyla ilişkilendirmek hoş olmamış.
Hayır, her kızgınlıkta mevzu "dilekçe ver dedin" e gelmemeli bunu savunmuyorum.
Ama bunu bir şekilde yedirmesi gerekiyor. Yedirmesi derkenden kastım da, kötü bir şekilde değil. İzah ederek, tepki koyarak. Bir kerelik.
Eğer izah edip tepki koymaz ise, bu adam her seferinde "sinirle" dilekçe ver diyecek. Ve bu da hoş olmayacak.
Ve kapı yine aynı yere çıkıp, yine gururuna yedirememeye gelecek her seferinde.
Onu geçtim, eğer eşi o konuda akıllanmaz ise de, konu sahibi yine bir "dilekçe ver" mevzusunda, üçüncü ve ya dördüncü mevzuda, patlayacak gaza gelecek ve dilekçeyi verecek.
Bence bu yüzden yedirilmesi yani tepki verilmesi gerek. Tepki de bir şekilde izahla olmalı.
Eşinin dilinden anlıyordur bence, ne şekilde yedirir tepki verir izah eder bilmiyorum.
Zaten o yüzden şakayla karışık , yataktan at filan dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?