baya bağırdım arabada girmez olaydık oraya....sinirim zıpladı
aynen canım beni daha bile çileden çıkardıbi de özür dileyecekleri alttan alacakları yere inada inat gitmeleri yok mu, hem suçlu hem güçlüler bir de neymiş ver dilekçeyiymiş. hayatım öyle birşey olmadı,ben zaten boş baktım baktığımı görmedim ki falan diyebilir ya da aşkım özür dilerim ansızın gözgöze geldik galiba sen yanlış anladın diyebilir. ne o öyle işine geliyosa gelmiyosa ver dilekçeyi suçlarını böle mi bastırmaya çalışıyolar anlamadım ki, çoğu böyle benim sevgilim de birşeyden çok sinirlenmiştim benden nefret hatta iki katı nefret et ben de senden nefret ediyorum yazmıştı yaaa olabilir mi böle bişi, hayatım yanlış anladın diye açıklama yapacağına büsbütün işleri afedersiniz şey yapıp bırakıyolar yani.
kızlar eşimle güzel bi pazar günü geçiriyoduk kahvaltımızı yaptık alışverişe ve yemeğe gittik herşey iyi gidiyordu ama markette eşimin bi kadına baktığını gördüm(o bakmadığını söylüyor tabi)kadın hoş biriydi ama evli kucağında çocuk genç bi kadın hatta onunda eşime baktığını hissettim arabaya binincide patladım tabi eşim öyle bişey olmadığını yanlış anladığımı söyledi nerdeyse beni paranoyaklıkla suçlayacak kavga ettik çıktı gitti halen yok hiç böyle bişey yapmazdı sinirlerim boşaldı akşam akşam eğr gecede gelmezse sabah bende çekip gidicem....
aynen canım beni daha bile çileden çıkardı
ben rahatsız oluyorum ayrıca takip etmeme gerek kalmadı olay gayet yaknımda ceryan etti çünkü sinirlerim bozuldu bu bana saygısızlık o kadının gözünde bile küççük düşmüş gibi hissederim kendimi....Konu sahibi arkadaşım seni yadırgamak değil amacım yanlış anlaşılmasın.
Ama konuyu okuyunca bende bir tuhaflık mı var diye düşünmeye başladım.
Ben eşimi çok seviyorum.Ama böyle şeylerde kıskanmıyorum.
Hani sokağa çıkınca acaba birine baktımı diye onu takip etmiyorum.
Hani baksada ne düşüneceğini bildiğimden içim rahat sanırım.
Bende bakarım gözüm önümde gitmem etrafıma bakınırım oda bana demez sen nereye baktın kime baktın.
Hatta bazen birini görüyoruz o kadar alakasız yerine uygun olmayan tarzda giyinmiş oluyor ki herkes bakıyor.Bende eşim görmemişse bile özellikle dürtüklerim aşkım kadına bakarmısın diye
yalnızken bakacaksa baksın ama beni rencide etmesin gururuma dokunuorcanım eşinin gözüne perde mi çekeceksin...senin yanında bakmasa bile bakacağı varsa yalnızken bakar yani engel olamazsın bakmaya niyetliyse...hemen küplere binme..bi sakin ol..kavga çıkarmanız doğru değil...çekip gidecem falan noluyo ya...ne kadar kolay bu çekip gitmeler...
ya kızlar mesele sadece kıskançlıkta deil o kadının karşısında kendimi tuhaf hissettim amma hoşuna gitmiştir kendini baya baya güzel hssetmiştir heralde gıcık şey
eski eşi yüzünden kavga ediyoduk sürekli zaten,birgün yine böle aramız hassasken ne göreyim mesajlaşmış kadınla. tel.ekranını açık bırakmış masaya koymuş teli tesadüfen gördüm. gördüğümü ona farkettirdim ama işyerinde olduğumuz için birşey diyemedim. hemen arkamdan mesaj atmış bana benden nefret et daha da nefret et hatta iki katı nefret et bende senden ediyom diye. ya hayatım bak oğlanın okuluyla ilgili mesajlaştık sen yanlış anladın diye açıklama yapacağına bu mesajı atmış. sen düşün gerisini yani. senin eşininki de o hesap olmuş. arsızlık başka bişi değil.
ya kızlar mesele sadece kıskançlıkta deil o kadının karşısında kendimi tuhaf hissettim amma hoşuna gitmiştir kendini baya baya güzel hssetmiştir heralde gıcık şey
aynı davranışta ben bulunsam ne yapardı acaba
Arsızlıktan öte sana sevgisi saygısı yok gibi geldi nefret ediyorsan yürü git ne isin var benimle derler adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?