ewet aslında sadece kıskançlıkta deil onur gurur meselesicanım yaa sız de haklısınız tabı ,kadınlık onurunu boyle seyler sarsıyor gercekten .
butun erkekler de bakıyor valla .ama yakalayan var ama yakalamayan ...
ama butun erkekler alımlı bır bayan gordugun de bakıyor ne yazık kı .
keske cok uzatmasaydınız .tepkınızı gosterın tabıkı de ama ,acıklama yapmasını ıstemenız de
sızın onurunuzu zedeler .boyle durumlar da bıraz pıskın olmak lazım aslın da .
ben mesela bır kere boyle durum karsısın da sevgılıme verdıgım cevap ;
"benım yanım da allah askına mıllete bakma senı ayıplarlar ,yanında boyle hatun dururken adamın
baktıgı tıpe bak " derler .demıstım
ben gayet rahattım ozguvenım tavan moddaydı o bayag sessızlesmıstı
yok tv izlio gıcık şey arada bana bakıo ne yazıom diye meraklanıodurUyudu mu kız kocan
cidden farklı bi kadınsın sen. hoş kadın imi demek aklıma gelmezdi hiç
allah büyüğünden korusun zaten böyle şeylerle uğraşanlarada ecir sabır versin....Yanlış anlama ama bence saygısızlık görmemişsin.
Saygısızlık, bu forumda bir konu vardı; Adam karısının üstüne biriyle imam nikahı kıymış. O kadının da, karısına arkadaş gibi karısının evine girmesine göz yummuş.
Mesela bu saygısızlık , hem de daniskası.
Sonra kendi hayatımdan örnek vereyim , Annem deprem bölgesinden bir kızı bulunduğumuz şehirde işe sokuyor sahip çıkıyor, ama annemin eşi o kızla ilişki yaşıyor.
Ve o kız eve girip çıkan bir kız ! Bu da saygısızlık.
Ne derler bilmiyorum, elindekinin kıymetini bilmelisin. Böyle en ufak şeyde kavga çıkarılmaz.
Sen şimdi "baktı-bakmadı" kavgası çıkartıyorsun, ALLAH yarın birgün bugünlerini aratacak hale getirmesin.
Biraz bu yönden bak. Bunları düşünürsen, bakmış - bakmamış pek kıskanmazsın bence.
yok tv izlio gıcık şey arada bana bakıo ne yazıom diye meraklanıodur
eve götürelim espirisi güzelmiş:)hee yaaa... salla gitsin
ben de birine baksa gule gule begendiysen eve goturelim zaten hamileyim ev isine yardimci lazim falan diyorum yariliyoruz.. bi de gicik etmek icin ama yaninda ispanyol usak da isterim diyorum bozum bozum bozuluyo :)
cok fenayim cok
iliski insan idare etme sanati bana gore
azcik sen salican ipin ucundan azcik o
yoksa iki taraf da cekerse kopuverir maazallah
Yazık yanına gitsen ne sevinir ama sarılıp öpersiniz birbirinizi ne güzel hm ne dersin?
bugünlük kalsın:)dilekçe lafı etmese olabilirdiYazık yanına gitsen ne sevinir ama sarılıp öpersiniz birbirinizi ne güzel hnm ne dersin?
Haydi! İsteriz... İsteriiiiz!
ewet aslında sadece kıskançlıkta deil onur gurur meselesi
kör yada paranoyak deilim sizin gibiler diyerek ne kadar kabalaştığınızın farkındamısınızVallahi canim senin yaptiklarini kocam bana yapsa, benim icin bosanma nedenidir, hemde acilen bosanma nedenidir.
Insanlar bazen istemeyerek bile göz göze gelebiliyor, yani kimse disariya milletin gözünün icine bakayim ayarlayayim diye dolasmaz.
Yazik ya, kadincagiz evli kucaginda evladi ile alisverisini yapiyor, isi gücü yok senin kocanami bakacak? Allahim ya....
Allah tüm insanlari temiz kalpli yapsin Insallah, senin gibi düsünenlerden cok korkarim...
o kadar sinirin bozulduysa okumaKADINLAR ÖYLE ŞEYLER YAŞIYORKi burda çevremizde görüyoru<z aklına gelmeyen başına geliyor.
böle şımarık şımarık çocuksu çocuksu konular açıpda insanı sinirlendirmeyin bence.
hadi o an için kıskandında eve gelip nediye kavga çıkartırsın
bide onur gururmuş.
öle şeyler başına gelirki görürsün onuru gururu
yaşın kaç bilmem ama biraz olgunlaşş
gece gece niyeyse sened benim sinirlerimi bozdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?