akşam akşam sinirlerim bozuldu

senin pek derdin yok galiba canın sıkılmış kavga çıkartmışsın.
kimbilir adamı nasıl bunaltınki evden kaçmış
allh oıcana sabır versin

ewet aslında sadece kıskançlıkta deil onur gurur meselesi

Yanlış anlama ama bence saygısızlık görmemişsin.
Saygısızlık, bu forumda bir konu vardı; Adam karısının üstüne biriyle imam nikahı kıymış. O kadının da, karısına arkadaş gibi karısının evine girmesine göz yummuş.
Mesela bu saygısızlık , hem de daniskası.
Sonra kendi hayatımdan örnek vereyim , Annem deprem bölgesinden bir kızı bulunduğumuz şehirde işe sokuyor sahip çıkıyor, ama annemin eşi o kızla ilişki yaşıyor.
Ve o kız eve girip çıkan bir kız ! Bu da saygısızlık.
Ne derler bilmiyorum, elindekinin kıymetini bilmelisin. Böyle en ufak şeyde kavga çıkarılmaz.
Sen şimdi "baktı-bakmadı" kavgası çıkartıyorsun, ALLAH yarın birgün bugünlerini aratacak hale getirmesin.
Biraz bu yönden bak. Bunları düşünürsen, bakmış - bakmamış pek kıskanmazsın bence.​

Son düzenleme:
allah büyüğünden korusun zaten böyle şeylerle uğraşanlarada ecir sabır versin....

çok saçma bi mesele. her şeyden önce erkekler refleks olarak her kadına bakarlar. ben de bakıyorum kadın güzelse inceliyorum ne yalan söyliyim.
bu kadar kıskançlık pes doğrusu.
ben sevgilimle şu kadının kalçaları ne kadar geniş yahu, bu kadın taşmış yalnız muhabbetleri yapıyorum çok da eğleniyoruz
biraz kendinize güveniniz olsun.

eve götürelim espirisi güzelmiş:)

Sen hos bir erkek gordugunde bakmadin mi hic. Herkes herkese bakar abartmissin.

Senin bu tarz tepkilerinin esine prim kazandirdigini dusunuyorum. Ben arasira kiskansamda esime hiiic belli etmedim. Tabiri caizse burnunu kaldirmak istemedim diyeyim.
Hatta bir keresinde hos bir bayana birlikte baktik. Ama rabbim ozenmiste yaratmis bakmamak mumkun degil. Uf ne hos hatun dimi askimm dedim. Gercekten begendim ki biz bayanlar baska bayani begendigimizi kolay soylemeyiz. Akabinde esi geldi.Eee dedim kocasi da cok hosmus yaa. Rabbim bu adami bu kiz icin yaratmis. Bu nasi bisi boyle. Sonucta benimki alindi tavir falan yapti. Gonlunu aliverdim tabi.

Takma boyle seylere esin seni secmis. Hem bakmak ve gormek farkli seylerdir unutma...

Vallahi canim senin yaptiklarini kocam bana yapsa, benim icin bosanma nedenidir, hemde acilen bosanma nedenidir.
Insanlar bazen istemeyerek bile göz göze gelebiliyor, yani kimse disariya milletin gözünün icine bakayim ayarlayayim diye dolasmaz.

Yazik ya, kadincagiz evli kucaginda evladi ile alisverisini yapiyor, isi gücü yok senin kocanami bakacak? Allahim ya....

Allah tüm insanlari temiz kalpli yapsin Insallah, senin gibi düsünenlerden cok korkarim...

ewet aslında sadece kıskançlıkta deil onur gurur meselesi

KADINLAR ÖYLE ŞEYLER YAŞIYORKi burda çevremizde görüyoru<z aklına gelmeyen başına geliyor.
böle şımarık şımarık çocuksu çocuksu konular açıpda insanı sinirlendirmeyin bence.
hadi o an için kıskandında eve gelip nediye kavga çıkartırsın
bide onur gururmuş.
öle şeyler başına gelirki görürsün onuru gururu
yaşın kaç bilmem ama biraz olgunlaşş
gece gece niyeyse sened benim sinirlerimi bozdun

kör yada paranoyak deilim sizin gibiler diyerek ne kadar kabalaştığınızın farkındamısınız

o kadar sinirin bozulduysa okuma

arkadaşlar bazılarınız burda hazır da saldırıya geçmek için bulunuosunuz anlaşılan bişeye sinirlenmişim burda paylaşmışım acımasızz eleştirilere gerek yok kafamı dağıtıyorum rahatsız olan okumaz olur biter burda yalnızca büyük sorunlarınızı paylaşabilirisniz diye ibare yok sonuçta

demekki rahatız olmuşum üzülmüşüm bunu abartıp beni olgunlaşmamış diyerek eleştirmeye hakkınız yok gördüğüm yaşadığım şeyleri yazddım uydurmadım kimseyi yok yere suçlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…