bu kadar özgüvensiz ve şımarık bi kadına çok bile tahammül ediyor adamcağız.
hem saçma sapan bi şeyden kavga çıkar, bi de eve gelince pcden ayrılmayıp cezalandırmaya çalış.
yazık vallahi yazık.
ayrıca güzel kardeşim, eleştiriyi kabullenemiyorsan özelini paylaşmayacaksın.
kimse seni burada pohpohlamak zorunda değil.[/QUOTE sizin gibiler tarafından pohpohlanmak bana zatenb işey kazandırmaz pohpohlamak zorundda deilsin tabi ama hakaretvari eleştiri yapmaya hakkında yok
kör yada paranoyak deilim sizin gibiler diyerek ne kadar kabalaştığınızın farkındamısınız
arkadaşlar bazılarınız burda hazır da saldırıya geçmek için bulunuosunuz anlaşılan bişeye sinirlenmişim burda paylaşmışım acımasızz eleştirilere gerek yok kafamı dağıtıyorum rahatsız olan okumaz olur biter burda yalnızca büyük sorunlarınızı paylaşabilirisniz diye ibare yok sonuçta
hem agresif hem saldırgn hemde espirili senin gibiside tuhaf çok karakterli deliler gibiderdini paylaşmak istemeni anlıyorum da sırf kocan bi kadına baktı diye onur gurur meselesi yapmışsın.
bu saçmalığı anlayamadım.
derdine derman arıyorsan madem paylaşmışsın bak şey yapabilirsin mesela şu uyku gözlükleri çıktı ya onlardan tak kocana bi yere giderken sana tutunarak tay tay yürüsün .
bu kadar kıskandığına göre çok yakışıklı kocan hem böylece kimse görmez kocanı hemde kocan kimseye bakmaz
bazı insanlar neden senin gibi empati kuramıor gerçekten anlamıorum bu saldırı neden ben buraya sinirlerim dahada bozulsun diye girmedimarkadaşlar olayı fazla büyüttünüz.
Olay basit evet.
Ama o an bozulmuş canı sıkılmış, sohbet ediyoruz burdadeğil mi.
Ve hepimiz de hatta kendisi de biliyor ki birazdan barışacaklar.
Ilişkilerde olur böyle nazlar cilveler.
Ayrıca kıskanılmak da eşinin hoşuna gitmiştir.
Uzamadığı ve suçlamaya dönüşmediği sürece.
Canım sen de uzatma. Bi gözü sendeymiş zaten.
Kendine çay kahve bişey alacak gibi yap ona da istermisin diye sor.
Konuşma başlasın.
Hadi canım naz niyaz tamam ama kapris yok.
ewet aslında sadece kıskançlıkta deil onur gurur meselesi
walla neden bu kadar tepkili olduklarını anlamadımyapılan bencede abartı ama o an oyle bir tepki vermis arkadas birdaha olursa belki daha ılımlı yaklasacak oto kontrolunu saglayacak..konuyu acan arkadas esine fazla tepki gostermis olabilir ama burdaki yorum yapan bazı bayanlarda konu sahibine karsı fazla tepkili
zaten durumun bu kadar uzamasının nedeni bu burdaki bazı arkadaşlar anlamıor amaBir şey daha söyleyeceğim bu arada; şurda eşine kızdım.
Hemen "dilekçe ver" demeyi yanlış buluyorum.
Böyle ağızda sakız olacak bir şey değil bence. Yani ALLAH korusun sen bu lafın gazına gelsen ?
Ne derler, söyleyeceğim valla pırttan(anladınız siz) sebepler bunlar yani...
Yani ben şahsen güzel gaza gelen bir tipim, bu laf benim gururuma dokunur ve gaz yapar , boşayıveririm valla ...
Olur olur yani.
Ben bu yönden eşine kızdım. Ve bir arkadaşın dediği gibi, kahve al, ona da sor.
Bu sözünden ötürü, onun sana gelmesini bekliyorsun.
Ama o da, sen başlattığın için senin bitirmeni bekliyor.
Yanına git ve bitir bence bu küslüğü. Ama o "dilekçe" lafını yedir lütfen.
Valla napıyorsun, yatağına mı almıyorsun, sevdiği fantaziyi mi uygulamıyorsun ceza olarak. Ama afiyetle yemeli o kelimeyi o
şimdi bırak sinirlerini bozmayı.bazı insanlar neden senin gibi empati kuramıor gerçekten anlamıorum bu saldırı neden ben buraya sinirlerim dahada bozulsun diye girmedim
demekki arkadaşlar görmemezlikten gelmem gerektiğini savunuorlar ama ben yapamam şimdi görmezden gelisem devamı gelir yada herkesin bakış açısı farlıdır saldırganlığa gerek yok ben zaten üzülmüşüm bi de bunlarlamı uğraşayım
şimdi bırak sinirlerini bozmayı.
git olayı çöz.
burda gerilip eşine patlayacaksın valla.
kıskançlık da olmalı.
hiç umursanmamak ne erkeğin ne kadının isteyeceği bir şey değil.
ama sadece kıskandığını belli et hesap sorma.
o zaman sen suçlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?