Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Beni ilgilendirmeyen bir durumdur illa ki. Bir arkadaşının müşkül durumu vardır, onu çözecektir. Sonrasında mutlaka bilgi verir ama o an durum acildir, çıkmıştır.
Herkes şüphelenirim, boşarım falan demiş de bu adam iş çevirse kılıfını önceden hazırlar, elinize verir. Bu ne bilimsizliktir..

Yok

Rakip antranör benim neden aklima gelmedi ki

Tuttum ama abiyi

Bence sizin bu geceden haric suphelendiginiz baska olaylarda var.gece uzun anlatmak isterseniz dinleriz yani
Zaten onların uzerine bu yaşanınca yazdim yaa! Turist kadin bir. Gecenlerde bir buket çiçekle gelmesi iki. Sorunca karsi takimin antrenoru getirdi demesi üç. Gün icinde aradığımda sürekli meşgul olması dört. Gece gündüz elinde telefonla face whatsapp mesajlasmasi bes. Mesajlarini okurum hic saklamaz ama eve girdigi andan itibaren gecelere kadar mesajlasiyor. Sabah kahvaltida yine basliyor mesaj trafigi. Sürwkli futbolcularla mesajlasiyor. Belki de isini kıskanıyorum. Bilemedim.

İlk başta okuduğumda cenaze felan var diye düşünürum diyecektim de Mustafa ya lazım olan malzeme almaya gitmiş ya o malzemeyi bulur ... eline verirdim lüzumsuz a bakale insan hayatım telefondaydim ya anlatamadım böyle böyle oldu diye arar eve gelmeyi bekleyecegine

Çiçek aldım sorduğun soruya bak derdi bence anormal bir durum olsa, o çiçeği rakip antrenör getirmiş olabilir :) her antrenör yapmaz ama yapanlar var :)

Yani bu mübarek gecede cidden abartmıyorum toplantı var soğuk hava deposu bozuldu, mal taşıncak,sayım var, falanda falan birsürü eşimde derdi istersen görüntülü ara bide garanti olsun diye onu dedimi zaten ben bi emin olurdum, yada görüntülü arasam bile cnm işimiz bizim sürer 3-4 saat der kapatırdık.sonuç 2 sene bir kızla büyük bir oyun oynanmış bana.üstelikmaynı işyerinde çalıştığı mesai arkadaşı.umarım bi sıkıntı yoktur büyük travmalar ben daha içindeyim bu travmanın boşanmadım ama düşünüyorum koca istemiyor.ben yapsaydım diyorum vururdum diyor ama kendine hak görüyor klasik erkek işte...güvenim bitti bu saatten sonra babamda gelse erkeklere asla güvenmiyorum...! Bitti

Bence ilgisizligine kiziyorsunuz.tek yolu iletisim icin bir yol bulmak.her ne olursa vardir mutlaka bir yolu.susmak haric.

Eve gelince evi başına yıkardim

Bir mesajınızda aranızda iletişim sorunu olduğunu yazmışsınız, eşinizin karakterini en iyi siz bilirsiniz, güvenmemekte haklı mısınız bilemem ama iletişim sorunu yaşayan bir çift olarak eşinizin turist kadınla konuşmasını size 6 ay sonra anlatması normal değil mi sizce? Eğer siz kadınlarla diyaloglarının altında farklı niyetler arıyor ve sürekli şüpheyle yaklaşıyorsanız anlatmakta tereddüt yaşıyor olabilir, tabii bir de doğruyu söylemiş olsa bile sizin inanmama durumunuz var, neden eşinize bu kadar şüpheci ve güvensiz yaklaşıyorsunuz?

Evlilikleri aldatma, kötü alışkanlıklar, şiddet kadar derinden yaralar iletişimsizlik, eşinizle beraber uzman yardımı almayı denediniz mi hiç?
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen siz eşinize karşı söylediklerinizi de ayarlayamıyordunuz yanılmıyorsam, belki bu da eşinizle aranıza aşılmaz duvarlar örüyordur.

Çiçek aldım sorduğun soruya bak derdi bence anormal bir durum olsa, o çiçeği rakip antrenör getirmiş olabilir :) her antrenör yapmaz ama yapanlar var :)
Para verip yaptirmayacagina emindim de:) elalemin adamının sana yaptırdığı cicegi de bana getirmeyeydin be adam dedim.

Bence sizin bu geceden haric suphelendiginiz baska olaylarda var.gece uzun anlatmak isterseniz dinleriz yani
Uyku tutmayanlar :)
Konu sahibi top kime lazımmış 10 sn sonra gitse eşiniz ne olurmuş anlatın hele.
Film izlerken nasıl kalkıp çıktı. Sahneyi canlandırdım. Adam film izliyor mısır yiyor telefon çalıyor, hemen geliyorum deyip çıkıyor. Siz de mısır eşliğinde kocanızı mı izliyorsunuz?

Para verip yaptirmayacagina emindim de:) elalemin adamının sana yaptırdığı cicegi de bana getirmeyeydin be adam dedim.
takımı adına aldı o çiçeği, para vermiş olmasa da sizi düşünüp mutlu etmek istemiş olabilir. Fazla kuşkucusunuz bence

Hic konuşmadım.

Sebep?

Eşim bana haber vermeden kaçar gibi gidecek ve ben bir şey sormayacağım he?
İlk etapta arkasından ararım birine bir şey oldu falan diye korkarım.
Söylemezse veya telefonu açmazsa eve gelince saksı değilim ben diye bir güzel darlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…