- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
İkiniz de bu konuda değişik davranmışsınız.Soru sorduğumda cevap alamadigom icin artik anlatmasini bekliyorum
Yokİlk defa yaptığı bir şeyse eğer, çok mühim bir şey var demek ki diye düşünür, endişelenirim.
Sevgilim, anladığım kadarıyla mühim bir durum var, senin için çok endişelendim. Müsait olduğun en kısa zamanda bana dönüş yapmanı bekliyorum, diye bir mesaj atarım.
Zaten sağlıklı bir ilişki varsa ortada ilk fırsatta arar ya da yazar, endişeyi giderir.
Hemen aklınıza, efendim başka bir hatun mu var tarzı kıskançlıklar geliyorsa, adam da fırsat yaratıp endişeyi gidermeye çalışmıyorsa sağlıklı bir ilişki yok demektir zaten.
Bence sizin bu geceden haric suphelendiginiz baska olaylarda var.gece uzun anlatmak isterseniz dinleriz yaniBen yine sakin şekilde konusup anlamaya çalısacagim.
Rakip antranör benim neden aklima gelmedi kiHimmm.. iste aklima gelenler yasanabiliyormus. Tam olarak nasıl anladınız? Çicek ile ilgili de bir bahane soylemisti, hic inanmadım. Gecenlerde elinde bir buket cicekle geldi gec vakitte. Hic cicegin yuzune bakmadim. 8de gelecekti yine 9, 10 civari geldi sanirim. Çiçeği attim cocugun onune bakmadim da sormadim da. 4 gun sonra bu cicek neyin nesi, sen almazdın boyle dedim. Karsi takimin antrenörü getirmis. Adetmiş. Rakip takima verilirmis. Ben hic gormedim duymadim. Antrenorlukte 2.senesi bu adet yeni mi turedi bilmem. Sende yaptiriyor musun dedim cevap vermedi.Kazen unu da yorumlar mısın?
Zaten onların uzerine bu yaşanınca yazdim yaa! Turist kadin bir. Gecenlerde bir buket çiçekle gelmesi iki. Sorunca karsi takimin antrenoru getirdi demesi üç. Gün icinde aradığımda sürekli meşgul olması dört. Gece gündüz elinde telefonla face whatsapp mesajlasmasi bes. Mesajlarini okurum hic saklamaz ama eve girdigi andan itibaren gecelere kadar mesajlasiyor. Sabah kahvaltida yine basliyor mesaj trafigi. Sürwkli futbolcularla mesajlasiyor. Belki de isini kıskanıyorum. Bilemedim.Bence sizin bu geceden haric suphelendiginiz baska olaylarda var.gece uzun anlatmak isterseniz dinleriz yani
İlk başta okuduğumda cenaze felan var diye düşünürum diyecektim de Mustafa ya lazım olan malzeme almaya gitmiş ya o malzemeyi bulur ... eline verirdimAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Bence ilgisizligine kiziyorsunuz.tek yolu iletisim icin bir yol bulmak.her ne olursa vardir mutlaka bir yolu.susmak haric.Zaten onların uzerine bu yaşanınca yazdim yaa! Turist kadin bir. Gecenlerde bir buket çiçekle gelmesi iki. Sorunca karsi takimin antrenoru getirdi demesi üç. Gün icinde aradığımda sürekli meşgul olması dört. Gece gündüz elinde telefonla face whatsapp mesajlasmasi bes. Mesajlarini okurum hic saklamaz ama eve girdigi andan itibaren gecelere kadar mesajlasiyor. Sabah kahvaltida yine basliyor mesaj trafigi. Sürwkli futbolcularla mesajlasiyor. Belki de isini kıskanıyorum. Bilemedim.
Futbolla ilgim eşimden sonra basladi. Ben yaptırdım dese bu kadar kafaya takmazdım :))Rakip antranör benim neden aklima gelmedi ki
Tuttum ama abiyi
Eve gelince evi başına yıkardimAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Bir mesajınızda aranızda iletişim sorunu olduğunu yazmışsınız, eşinizin karakterini en iyi siz bilirsiniz, güvenmemekte haklı mısınız bilemem ama iletişim sorunu yaşayan bir çift olarak eşinizin turist kadınla konuşmasını size 6 ay sonra anlatması normal değil mi sizce? Eğer siz kadınlarla diyaloglarının altında farklı niyetler arıyor ve sürekli şüpheyle yaklaşıyorsanız anlatmakta tereddüt yaşıyor olabilir, tabii bir de doğruyu söylemiş olsa bile sizin inanmama durumunuz var, neden eşinize bu kadar şüpheci ve güvensiz yaklaşıyorsunuz?Bir aldatmaya rastlamadım. Geçen yıl okul takımıyla Antalya'ya gitti. Uzerinde 6 aya yakın bir zaman geçtikten sonra orada turist bir kadınla diyalogunu anlattı, yine konu olarak açmıstim. O gün bu gündür güvenemiyorum diyebiliriz. Hatta o konuyu biraz deşmek istediğimde, anlatmasam nerden haberin olacaktı acaba, diye üste çıkmaya çalıştı. Anlattıgına göre aralarında bir sey gecmemis ama ben inanmiyorum nedense.
Para verip yaptirmayacagina emindim de:) elalemin adamının sana yaptırdığı cicegi de bana getirmeyeydin be adam dedim.Çiçek aldım sorduğun soruya bak derdi bence anormal bir durum olsa, o çiçeği rakip antrenör getirmiş olabilir :) her antrenör yapmaz ama yapanlar var :)
Uyku tutmayanlar :)Bence sizin bu geceden haric suphelendiginiz baska olaylarda var.gece uzun anlatmak isterseniz dinleriz yani
Maçların bitip lider olarak sezonu kapatirlarsa o zaman benimle iletisime gecer.Bence ilgisizligine kiziyorsunuz.tek yolu iletisim icin bir yol bulmak.her ne olursa vardir mutlaka bir yolu.susmak haric.
Para verip yaptirmayacagina emindim de:) elalemin adamının sana yaptırdığı cicegi de bana getirmeyeydin be adam dedim.
Hic konuşmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?