- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Kulak doktoru çözer.Aciklama yapmadan once kafamda soru vardi. Açıklamadan sonra gitti. Ama aciklama gelene kadar ki o yarim saat beni buraya itti. Bir de film izliyorduk. Durdurdum, mutfaga gittim. Gelmis, ne ara 38 dakika oldu diyor. Ona göre gidip gelmesi 10dakika falan sürdü sanırım.. Bu iletişim sorununu nasil çözebiliriz? Ben a diyorum, o z anlıyor. Ya da o a diyor, ben z anlıyorum. Ramazanda maçlar bitecekmiş. Iletisim kurmak icin o zamanı bekliyorum.
Bravo. Aynen ben de anlamadım. Bir ara dedim konu sahibi sarayın doğu tarafında adam batıdaki kapıdan çıktı herhalde
Gondermem ki yakasina yapisirim.Akşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Eşimle aramız kötüydü o aralar diyorsun canım eşin seni kıskandırmak icin turist meselesini uydurmuş olabilir mi, arkadasına da bu yuzden sakın sorma diyor olabilirAynı okulda çalışıyoruz ve o arkadas biraz boşbogazdır. Bunu ikimizde biliyoruz. O nedenle esimin kulağına gitmeyecek sekilde öğrenmek istiyorum. Bir de bizi tanıştıran arkadasın aldatma vukuatı vardi. Herkes bana " bana arkadaşını soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim" dei. Ama ben herkes ayni olmaz dedim ve boyle bir olay karşısında affeden taraf olmayacağımı en bastan söyledim. Bu aralar o da kafamı kurcalıyor.
Tut şunun ucunu dosiyelim abiBoru döşeyeceklermişgece gece töbe yaa
Eşler en iyi arkadaştır aynı zamanda. Eşin küçük flörtleşmesinin heyecanını en iyi arkadaşı olan eşiyle paylaşmış.Bir aldatmaya rastlamadım. Geçen yıl okul takımıyla Antalya'ya gitti. Uzerinde 6 aya yakın bir zaman geçtikten sonra orada turist bir kadınla diyalogunu anlattı, yine konu olarak açmıstim. O gün bu gündür güvenemiyorum diyebiliriz. Hatta o konuyu biraz deşmek istediğimde, anlatmasam nerden haberin olacaktı acaba, diye üste çıkmaya çalıştı. Anlattıgına göre aralarında bir sey gecmemis ama ben inanmiyorum nedense.
Himmm.. iste aklima gelenler yasanabiliyormus. Tam olarak nasıl anladınız? Çicek ile ilgili de bir bahane soylemisti, hic inanmadım. Gecenlerde elinde bir buket cicekle geldi gec vakitte. Hic cicegin yuzune bakmadim. 8de gelecekti yine 9, 10 civari geldi sanirim. Çiçeği attim cocugun onune bakmadim da sormadim da. 4 gun sonra bu cicek neyin nesi, sen almazdın boyle dedim. Karsi takimin antrenörü getirmis. Adetmiş. Rakip takima verilirmis. Ben hic gormedim duymadim. Antrenorlukte 2.senesi bu adet yeni mi turedi bilmem. Sende yaptiriyor musun dedim cevap vermedi.Böyle böyle başlıyor işte ayak sesleri....siz anladınız.konu sahibini çokta telaşlandırmak istemem ama aman benim zamanında yaptığım gibi çok güvrniyorum eşim beni çok seviyo asla bişey yapmaz demeyin artık takibe almanız gereken bir dönem.rahatsız edicek şekilde paranoyak tavırlarla değilde daha alttan belli etmeden takibi bırakma...benim eşimde :)) makina bozuldu elektirik arıza vermiş diyip geç gelirdi evede geldiğinde az işim var en geç 1-2 saat içinde bursa olurum derdi bekle bekleki gelicek:))neticedede 2 sene aldatılmışım ruhum duymadı malesef.dikkati elden bırakmayın
Eşimle aramız kötüydü o aralar diyorsun canım eşin seni kıskandırmak icin turist meselesini uydurmuş olabilir mi, arkadasına da bu yuzden sakın sorma diyor olabilir
Valla canım ben olsam nereye gittigini ogrenmeden yollamazdim cıktı diyelim arkasaindan arardım sürekli ne oldu diyeAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Bana bişey söylemeden cikamaz asla çünkü cikartmam evden cikmasi icin yani bisey soylemeden cikmasi icin beni ezip oyle cikmasi lazim diyelim ki cikti eve gelince benden cekecegi var basinin etini yerim oda dayanamaz mecbur soylerAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Yok canım sabah programı izlemek değil de sabaha kadar BDV okuyoruz. Ne kocalar okudu bu gözler, evdekine şükrediyorum.Yok artik ya ne senaryolar ne senaryolar.
Sevgilisi intihar etmistirler,bebek dogurmusturlar.kk nin hanimlari olarak cidden daha az sabah programi izlemeliyiz:)
Hanimlar cocuguz buyudu ve evden size soylemeden apar topar cikti ilk akliniza ne gelir.ne hissedersiniz? Endise degil mi.basina bir is mi geldi ya da gelir mi endisesi.simdi ordaki ozneyi kocaniz olarak degistirin.tamamdir.dogru dusunce tarzina ulastiniz.odulunuz de top:)
Senin eşin mi seni aldattı anlamadım canımAy bu turist lafını duyunca kıllanıyorum.eşim gibi eşimin arkadaşıda eşini aldattı.tekefonunda silinenlerde bi kadın resmi görüyor yanına eğilerek çekilmiş.adamda resme diyoki bu turist kafilesinden bizim resturanta gelmişlerdi resim çekildikkadında esmerce bişey artık ne dediyse.oysaki 1,5 yıllık sevgilisi resmi silmeyi unutmuş gülüyoruz ağlancak halimize sinirlerim bozuldu!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?