Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Kulak doktoru çözer.
 
Bravo. Aynen ben de anlamadım. Bir ara dedim konu sahibi sarayın doğu tarafında adam batıdaki kapıdan çıktı herhalde

Kahyasıyla haber yollar insan en kötü
Bence panikle yalan söyleyemedi erkeklerin kafası iyi basmıyor zaten öyle şeylere hep yakalanıyorlar
Bkz. Cem yılmaz kadın mı daha iyi yalan söyler erkek mi
 
Gondermem ki yakasina yapisirim.
 
Eşimle aramız kötüydü o aralar diyorsun canım eşin seni kıskandırmak icin turist meselesini uydurmuş olabilir mi, arkadasına da bu yuzden sakın sorma diyor olabilir
 
Aranızda kırgınlık küslük var mı? Benim eşim benimle konuşmadığı zamanlar böyle yapar. Ne kadar sinir olsamda yapar, eşek başı gb kala kalsamda :))
 
Yok artik ya ne senaryolar ne senaryolar.
Sevgilisi intihar etmistirler,bebek dogurmusturlar.kk nin hanimlari olarak cidden daha az sabah programi izlemeliyiz:)
Hanimlar cocuguz buyudu ve evden size soylemeden apar topar cikti ilk akliniza ne gelir.ne hissedersiniz? Endise degil mi.basina bir is mi geldi ya da gelir mi endisesi.simdi ordaki ozneyi kocaniz olarak degistirin.tamamdir.dogru dusunce tarzina ulastiniz.odulunuz de top:)
 
Eşler en iyi arkadaştır aynı zamanda. Eşin küçük flörtleşmesinin heyecanını en iyi arkadaşı olan eşiyle paylaşmış.
Hafta sonu İçin plan yapın, yarın dibinizden ayrılamasın sonrası içinde bişeyler düşünürüz
 
Himmm.. iste aklima gelenler yasanabiliyormus. Tam olarak nasıl anladınız? Çicek ile ilgili de bir bahane soylemisti, hic inanmadım. Gecenlerde elinde bir buket cicekle geldi gec vakitte. Hic cicegin yuzune bakmadim. 8de gelecekti yine 9, 10 civari geldi sanirim. Çiçeği attim cocugun onune bakmadim da sormadim da. 4 gun sonra bu cicek neyin nesi, sen almazdın boyle dedim. Karsi takimin antrenörü getirmis. Adetmiş. Rakip takima verilirmis. Ben hic gormedim duymadim. Antrenorlukte 2.senesi bu adet yeni mi turedi bilmem. Sende yaptiriyor musun dedim cevap vermedi. Kazen unu da yorumlar mısın?
 
Eşimle aramız kötüydü o aralar diyorsun canım eşin seni kıskandırmak icin turist meselesini uydurmuş olabilir mi, arkadasına da bu yuzden sakın sorma diyor olabilir

Ay bu turist lafını duyunca kıllanıyorum.eşim gibi eşimin arkadaşıda eşini aldattı.tekefonunda silinenlerde bi kadın resmi görüyor yanına eğilerek çekilmiş.adamda resme diyoki bu turist kafilesinden bizim resturanta gelmişlerdi resim çekildikkadında esmerce bişey artık ne dediyse.oysaki 1,5 yıllık sevgilisi resmi silmeyi unutmuşgülüyoruz ağlancak halimize sinirlerim bozuldu!!!
 
Valla canım ben olsam nereye gittigini ogrenmeden yollamazdim cıktı diyelim arkasaindan arardım sürekli ne oldu diye
 
Bana bişey söylemeden cikamaz asla çünkü cikartmam evden cikmasi icin yani bisey soylemeden cikmasi icin beni ezip oyle cikmasi lazim diyelim ki cikti eve gelince benden cekecegi var basinin etini yerim oda dayanamaz mecbur soyler
 
Yok canım sabah programı izlemek değil de sabaha kadar BDV okuyoruz. Ne kocalar okudu bu gözler, evdekine şükrediyorum.
Topu iade ediyorum
 
Senin eşin mi seni aldattı anlamadım canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…