Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

bana haber vermeden ve apar topar normal şartlarda çıkmayacağı için endişelenirim. Ve büyük ihtimal panik atagım tutar

Sizi telefonla oynayınca anlamaz ki, erkekler bizden farklı düşünüyor, yaptığınız sessiz protestoya, onun yaptığı şeyin aynısını yaparak tepki göstereceğini sanıyorsanız yanılırsınız.
O telefonla neden oynadığınızı anlamıyor çünkü, sorunu direkt açık ve net olarak dolaylı anlatmadan dümdüz anlatacaksınız, erkekler düz canlılar çünkü, misal ayyy şu kırmızı güller ne kadar güzel değil mi dediğinizde sizin o gülleri istediğinizi anlamazlar :))) Telefondan kafayı kaldırıp heee gerçekten güzelleşmiş deyip kaldıkları yerden devam ederler, şimdi ay benim eşim öyle değil diyenler olacak, müstesnalar kaideyi bozmaz, erkeklerin çoğunluğu böyledir.

Biz uzun uzun konuşuruz onların kafası çorbaya döner, 10 cümlemiz sonrası ilk cümlemizi hatırlamazlar.
Siz de gerçekten susmayı bırakın ama önce sinirinizi dengelemeyi öğrenin, sakin bir konuşma yapın, en azından akşamları birkaç saati birbirinize ayırmayı teklif edin, net yok, cepten bıdı bıdı yazışma yok.

Maclarin bitmesini bekleyecegim. Cunku senin yuzunden lafini duymak istemiyorum. Bu maclar elbet bitecek.

Maclarin bitmesini bekleyecegim. Cunku senin yuzunden lafini duymak istemiyorum. Bu maclar elbet bitecek.
Siz nasıl uygun görürseniz öyle yapın, o arada sizin için sorun olan konuları ana başlıklar halinde not edin aklınızda, suçlayan bir üslup kullanmadan konuşursanız ortada başka sorunlar yoksa mesajı alacaktır.

Canım senin zaten içine kurt düşmüş ondan yazmışsın buraya mutlaka sebebini araştır sor bir kere susarsan devamı gelir böyle şeylerin ama yinede Allah düşmanın başına berme
Canım merhaba bence arkadaşına sorma altından muhakkak bişey çıkacaktır ve sen kendine bunu dert edeceksin sen bundan sonrası için gözünü dört aç ve kadınlar hisseder böyle şeyleri buraya yazdığına göre senin içine kurt çoktan düşmüş erkeklere güven olmaz gerçekten yapmaz dediğim insanların eşlerini aldatığına kaç kere şahit oldum ve bunlar en yakınımdi maalesef o yüzden dikkat et canım insanlar kendini çok iyi kamufle eder unutma

Ben adamın kötü bir şey yaptığına dair elle tutulur hiçbir şey göremedim. Size yeterince ilgi göstermiyor veya sizinle iyi iletişim kurmuyor olabilir. Ama bu bir işler karıştırdığı anlamına gelmez. Eşiniz bir şey yapmıyordur demiyorum. Ama elinizdeki veriler eşinizin bir işler karıştırdığını göstermiyor.

O saatte telefon sürekli gelir eşime oda apar topar yola koyulur zaten
Sıkıyosa koyulmasın

O saatte arkadaşlarıyla olduğu için arayan ben oluyorum genelde 5dk içinde eve gelmezse bidaha gelmemesinş söyleriöm oda mecbur gelir inadım inat 5dk yı 1saniye geçse kilitlerim almam içeri gitcek yeri yok olsada gitmez yarım saat süründürürüm

Yani saçma bir tavır , ölüm kalım da olsa enazından koşar ayak kimin öldüğünü de söyleyebilir.

Birincisi haber vermeden asla biryere gidemez,eğer gittiyse sonradan beni arayip bilgilendirmediyse burnundan getiririm

Kaç olursa olsun konuyu bilmesede en azından sebebini söylemesi lazım dandik bişey içinse inanmam ama ölüm hasta gibi büyük sebepten dolayıysa anlarım. Bişey demeden çıkmak birincisi eşini takmiyor anlamına geliyor en cahil insan bile neden çıktığını söyler...

Kapıdan çıkarken "şu çağırdı, şu oldu, ayrıntı veremiyorum, zamanım yok, gelince anlatırım" falan filan gibi haber vererek çıkmak dünyanın en zor işi değil. Öyle çıkılıyorsa bence ya saygısızlıktandır ya da gizli saklı işler çevirdiğindendir. Başıma hiç gelmedi, eşimin mizacına ters durumlar. Böyle bir şey yapsa, sanırım balataları yaktı, ambulans çağırayım diye düşünürüm.

Haber vermeden çıkmasını hiç anlayışla karşılayamam. En azından kapıdan apar topar çıkarken "Ahmet aradı.Araba kazası yapmış" ve ya " arabası bozulmuş yolda kalmış" gibisinden birşey söylemek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…