ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Sizi telefonla oynayınca anlamaz ki, erkekler bizden farklı düşünüyor, yaptığınız sessiz protestoya, onun yaptığı şeyin aynısını yaparak tepki göstereceğini sanıyorsanız yanılırsınız.Söylediklerinize dikkat edeceğim .
Yaptıgını anlasın diye sabaha kadar burda telefonla oynuyorum. O hiç rahatsız olmuyor. Gecenlerde sorunlarimizi konusalim dedik. Koyduk telefonları. Konuşamadık!! Söyleyecek bir sey bulamadım. Ya susmaya çok alışmışım ya da neyi nasıl söyleyecegimi toparlayamadım.
Maclarin bitmesini bekleyecegim. Cunku senin yuzunden lafini duymak istemiyorum. Bu maclar elbet bitecek.Sizi telefonla oynayınca anlamaz ki, erkekler bizden farklı düşünüyor, yaptığınız sessiz protestoya, onun yaptığı şeyin aynısını yaparak tepki göstereceğini sanıyorsanız yanılırsınız.
O telefonla neden oynadığınızı anlamıyor çünkü, sorunu direkt açık ve net olarak dolaylı anlatmadan dümdüz anlatacaksınız, erkekler düz canlılar çünkü, misal ayyy şu kırmızı güller ne kadar güzel değil mi dediğinizde sizin o gülleri istediğinizi anlamazlar :))) Telefondan kafayı kaldırıp heee gerçekten güzelleşmiş deyip kaldıkları yerden devam ederler, şimdi ay benim eşim öyle değil diyenler olacak, müstesnalar kaideyi bozmaz, erkeklerin çoğunluğu böyledir.
Biz uzun uzun konuşuruz onların kafası çorbaya döner, 10 cümlemiz sonrası ilk cümlemizi hatırlamazlar.
Siz de gerçekten susmayı bırakın ama önce sinirinizi dengelemeyi öğrenin, sakin bir konuşma yapın, en azından akşamları birkaç saati birbirinize ayırmayı teklif edin, net yok, cepten bıdı bıdı yazışma yok.
Siz nasıl uygun görürseniz öyle yapın, o arada sizin için sorun olan konuları ana başlıklar halinde not edin aklınızda, suçlayan bir üslup kullanmadan konuşursanız ortada başka sorunlar yoksa mesajı alacaktır.Maclarin bitmesini bekleyecegim. Cunku senin yuzunden lafini duymak istemiyorum. Bu maclar elbet bitecek.
Canım senin zaten içine kurt düşmüş ondan yazmışsın buraya mutlaka sebebini araştır sor bir kere susarsan devamı gelir böyle şeylerin ama yinede Allah düşmanın başına bermeAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Canım merhaba bence arkadaşına sorma altından muhakkak bişey çıkacaktır ve sen kendine bunu dert edeceksin sen bundan sonrası için gözünü dört aç ve kadınlar hisseder böyle şeyleri buraya yazdığına göre senin içine kurt çoktan düşmüş erkeklere güven olmaz gerçekten yapmaz dediğim insanların eşlerini aldatığına kaç kere şahit oldum ve bunlar en yakınımdi maalesef o yüzden dikkat et canım insanlar kendini çok iyi kamufle eder unutmaEşimi çok beğenmiş odaya davet etmis, esim evli oldugunu söylemiş ama kadin ısrarından vazgeçmemiş. Masasına meyve pasta vs.gondermis falan. Eşim kabul etmemis. Cocuktan dolayı o sıra iliskimiz iyi degildi. Bir haltlar yedi de vicdani rahat etmedi de ondan mı anlatti diyorum hala. Birlikte gittigi bir arkadas daha var. Sakin ona anlatma soylediklerimi dedi. Bence her sey o arkadaşta gizli. Ona sorma diyince iyice kıllandım uzerinden bir sene gececek neredeyse . Hala o arkadasa ne diyip sorsam diye dusunuyorum
Zaten onların uzerine bu yaşanınca yazdim yaa! Turist kadin bir. Gecenlerde bir buket çiçekle gelmesi iki. Sorunca karsi takimin antrenoru getirdi demesi üç. Gün icinde aradığımda sürekli meşgul olması dört. Gece gündüz elinde telefonla face whatsapp mesajlasmasi bes. Mesajlarini okurum hic saklamaz ama eve girdigi andan itibaren gecelere kadar mesajlasiyor. Sabah kahvaltida yine basliyor mesaj trafigi. Sürwkli futbolcularla mesajlasiyor. Belki de isini kıskanıyorum. Bilemedim.
Biri öldü diye düşünürüm.Akşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Bende arkasndan cikarmmmmAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?