Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Pislikler

Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Mesajlarını saklamıyor diyorsunuz. Alın karşınıza güzelce konuşun. Aldatma şüphesini dillendirmeden endişelerinizi söyleyin. Önceden bu sıklıkta değildi, bu tavırların beni üzüyor gibi sakin bir konuşma yapın. Zaten sakladığı bir şey varsa celallenip savunmaya geçer, abartıyorsun, yok bişey gibi yüksek perdeden tepkiler verir. Gerçekten yoğun olduğu içinse daha alt perdeden konuşur.

Mesela evde disari kiyafetiyle mi oturuyormus.giyinmis mi? O giyinme sirasinda aciklama yapmamis mi? Sporcu oldugu icin esofmanla oturuyor olabilir tabi.
Bir de neden surekli futbolcularla whatsapp tan yazisiyor orayi da anlamadim ben.mesajla taktik mi veriyor?
Sonra konu sahibi kendi telefonuna gelen yabanci numaralardan neden supheleniyor? Esinin onu aldattigi kadinlar oldugunu varsayip kendisini rahatsiz etmek icin mi aradiklarini dusunuyor?

Ayyyyy cnm bişey diyimmi cidden dikkat et.o telefonlar zaten eve girmeden bi güzel temizleniyor.sosyal medyadan da yazışmalar yapılıyor biliyorsun.bizdede o olay vardı gece yarısı mesajlaşmalar.sürekli telefon meşkuldür evde olmadığında hatta evden çıktıktan aonra meşkul çalmaya başlar çıkar çıkmaz arama yapar çünkü.telefon markanız ne acaba marka vermiyimde elma olarak bilinen telefonlarda izleme var.onun şifreleriyle giriş yap izle.farklı markaysa bilemiycem ama şifrelimi telefonu bizde hep şifre olurdu nadirdi şifre olmaması söylerdi ama geneldede telefon uçak modunda olurdu kendi kullanıcağı zaman açardı.yatarken falan uçak modu.valla kendine daha dikkatlimi giyim kuşam bakım olarak,ev işlerine yada sana ilgisi nevdurumda uzaklaşmalar başlar sen git sen al sen ben durumları başlar falan tecrübeyle sabittir..!

Tabi ki.
Yeri geldi bir fıkra anlatayım.
Bir Türk , Bir Alman, Bir Fransız kadınına soruyorlar.
- Kocanız aldatırsa ne yaparsınız?
Alman: Öldürürüm.
Fransız: Ben de aldatırım.
Türk: Benim kocam yapmaz

Aile terapisine basladik, iyiye gidiyorduk ama yarim bırakmayı o seçti. Daha sabah kahvaltida "oo ekmek cok guzel kizarmis" dedim, bana nesi kötü olmuş diye cevap verdi. Bir sey demedim, sadece ters ters baktim. Neden dinlemiyorsun dedigimde veya yanlis anlamanin sebebini( sakince soruyorum) kafan dolu, bir suru sorun var vs. Ben eve iş getirmiyorsam o da getirmesin. Getiriyorsa da bize yansitmasin. Konusursam ağir konusuyorum. Susmak en iyisi diye dusunuyorum.

Yakınımız birinin öldüğünü düşünürüm

Uzerini degismedi. Uzerine yelegini aldi cikti. Arkadas aldatilma hikayesinde oyle bir durumdan bahsetti. Bende suphelenmeliyim acaba dedim

Aceba kotu bi haber ölum var diye dusunurum üzülmeyim diye demedimi diye dusunurum daha beter paniklerim zaten oyle bisey yoksa kesin şüphelenirim

Cocuktan dolayi ikimizinki de şifreli. Şifrelerimizi biliriz. Banka şifresini bile bilirim. Banka ve kredi kartı harcamalarını bilirim. Bir ara hesap yapma boğuluyorum demisti. Ben hesaba yine başladım taşındıktan sonra. Gelir gider dengesi bozuluyor yoksa.

Size tercüman lazım. Ya size evet çok güzel olmuş dediyse. Ya siz yanlış anlıyorsanızYa masa da ekmek yoksa Ya masa yoksa

Eşiniz sizi aldatıyor mu bilemem, kadınlar öyle bir şeyde hisseder çünkü (Kazen sen duyma ablacım, sen hariç :)) )erkekler bizim kadar teferruatlı düşünmüyor, klasik aldatan erkek davranışları arasında görüştüğü kadınları erkek ismiyle kaydetmek vardır hiç değişmez bu, yazışmaları çok çömezce acemice silerler, eşlerine aniden melek olurlar, bir ilgi alaka, telefonları pek ortada olmaz, çoğunlukla şifrelidir şifreyi söylemezler, elime alayım bakayım dediğinizde bir panikleme yaşarlar, sorduğunuz sorulara tutarsız cevap verirler vs vs.

Eğer gerçekten aranızda başka bir kadın yoksa öfkenizi kontrol altına alıp sizi üzen rahatsız eden şeyleri konuşmalısınız, böyle sustukça kendinize de kötülük yapıyorsunuz, başka bir topikte bir arkadaşa daha yazmıştım, evliliklerde en çok bu susmalardan sessizliğe gömülmelerden korkarım çünkü o birikenler bir gün öyle bir patlıyor ki evlilik diye bir şey kalmıyor, belki hiç söylenmemesi, belki karşı tarafın hiç hak etmediği sözler sarf ediliyor, saygı bitince de sevgi olsa neye yarar.

Kaldı ki bazı erkekler gerçekten işkoliktir, bazen onlarla ortak payda da buluşmak için işleriyle alakalı bir sohbet açıp sonrasında istediğimiz yönde ilerlettiğimiz konuşmalara döndürmemiz gerekiyor.

Size tercüman lazım. Ya size evet çok güzel olmuş dediyse.
Söylediklerinize dikkat edeceğim .
Yaptıgını anlasın diye sabaha kadar burda telefonla oynuyorum. O hiç rahatsız olmuyor. Gecenlerde sorunlarimizi konusalim dedik. Koyduk telefonları. Konuşamadık!! Söyleyecek bir sey bulamadım. Ya susmaya çok alışmışım ya da neyi nasıl söyleyecegimi toparlayamadım.

Çok basit bir konu gibi ama altından farklı şeylee çıkacak gibi hissediyorum. İnşallah sadece histir benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…