- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Kocam habersiz çıksa hemen babasını arardım. Tabi ki ilk aklıma gelen çok kötü bir haber olduğu olurdu. Eğer ki Mustafa'ya depo anahtarı vermek için çıktıysa gitsin depoda yatsın.Yok artik ya ne senaryolar ne senaryolar.
Sevgilisi intihar etmistirler,bebek dogurmusturlar.kk nin hanimlari olarak cidden daha az sabah programi izlemeliyiz:)
Hanimlar cocuguz buyudu ve evden size soylemeden apar topar cikti ilk akliniza ne gelir.ne hissedersiniz? Endise degil mi.basina bir is mi geldi ya da gelir mi endisesi.simdi ordaki ozneyi kocaniz olarak degistirin.tamamdir.dogru dusunce tarzina ulastiniz.odulunuz de top:)
Geldiğinde sorarım ne olduğunu neden apar topar gittigini benden bişey gizlemez illaki söyler eşim aranızda bi sorun mu var ne olursa olsun eşinden uzaklaşma pişman olacağın şeyler yapma derim sevgini hissettirAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Himmm.. iste aklima gelenler yasanabiliyormus. Tam olarak nasıl anladınız? Çicek ile ilgili de bir bahane soylemisti, hic inanmadım. Gecenlerde elinde bir buket cicekle geldi gec vakitte. Hic cicegin yuzune bakmadim. 8de gelecekti yine 9, 10 civari geldi sanirim. Çiçeği attim cocugun onune bakmadim da sormadim da. 4 gun sonra bu cicek neyin nesi, sen almazdın boyle dedim. Karsi takimin antrenörü getirmis. Adetmiş. Rakip takima verilirmis. Ben hic gormedim duymadim. Antrenorlukte 2.senesi bu adet yeni mi turedi bilmem. Sende yaptiriyor musun dedim cevap vermedi. @Kazen unu da yorumlar mısın?
[/QUOT
Banada öyle çiçek geldi sevgilisine alıyolar gönül almak için ama kavgalılarsa bazen almıyolar çiçek ellerinde kalıyor onuda getirip ksrıcım sana aldım diyip taktim ediyorlar:) banada geldi öyle çiçek allah allah hangi dağda kurt öldü dedim asla almazdı yani...ben nasılmı anladım...anlamadımki sevgilisi evlenmek istediği için boşanmasını söylüyor benimkide oyalayınca karı olayı patlatıyor bana telefonlar açıyor gizli falan bi şekilde anlamama vesile oluyod tabi ben ısrarla anlamıyrorumartık 5. Telefonda dank ediyor.o kadar aşırı güvenmişimki arayanlarıda yuvamı kıskanıp yıkmak isteyenler diye aklımdan geçiriyorum meer ta kendisiymiş malesef
Sormuş hatta adam söylemiş. Anlamıyorlarmış birbirlerini. Biri A diyormuş öbürü Z anlıyormuş. Ya sağırlar yada eş türkçeyi iyi bilmiyor.Allah aşkına birisi konu sahibinin neden eşine evden çıkarken soru sormadığını deyiversin. Hadi giderken sormadın da, geldiğinde de mi sormadı?
Sanirim sormadan anlatmis gelince esi de konu sahibi kizgin oldugu icin tam dinlememis toplar varmis deponun anahtari esindeymis gibi bir durummus.acilmis.top lazimmis gece gece.ay bilmiyorum bunlari uydurmus bile olabilirimAllah aşkına birisi konu sahibinin neden eşine evden çıkarken soru sormadığını deyiversin. Hadi giderken sormadın da, geldiğinde de mi sormadı?
Soru sorduğumda cevap alamadigom icin artik anlatmasini bekliyorumAllah aşkına birisi konu sahibinin neden eşine evden çıkarken soru sormadığını deyiversin. Hadi giderken sormadın da, geldiğinde de mi sormadı?
Senin eşin mi seni aldattı anlamadım canım
Ay ben topları hiç anlamamışım o zaman topu Mustafa’ya iade ediyorumSanirim sormadan anlatmis gelince esi de konu sahibi kizgin oldugu icin tam dinlememis toplar varmis deponun anahtari esindeymis gibi bir durummus.acilmis.top lazimmis gece gece.ay bilmiyorum bunlari uydurmus bile olabilirim
Karşı tarafın yanlışına size yakışmayan şekilde karşılık vermeyin, sonuçta herkes kendinden meshul.Yok artık! Beni de bu ara cok fazla numara arar oldu. Kayıtlı degil diye açmazdım. Acmaya baslayayim bakalim.
Ayy çok gaza geldim ben! Öncesini düsünüyorum. Toplantı vs.diyip gec gelmeler bitti gece gece malzeme depolarına gidişler başladı.Benim eşim zaten aldattı pislik 2 sene...eşimin arkadaşıda eşini aldattı turist lafı sinileerimi bozdu.adamın karısı görüyo bu kadın kim diyo sarılarak çekilmişsin silinenlerde unutmuş eşimin arkadaşı adamda diyoki bu kadın turist kafilesindenöyle diyip karısını kekliyor.bi kerede bizim işyerinin muhasebecisi diye tanıtıyor falan bu erkekler varya ayak üstü yalan makinası yeminle
Ben de iade islemiyle mustafa ilgileniyor yazacaktim zatenAy ben topları hiç anlamamışım o zaman topu Mustafa’ya iade ediyorum
Erkek takimi cicek mi hediye eder. Bu inceligi kadin takimlari yapar bence. Ben de hic duymadim boyle bir adetKarsi takimin antrenörü getirmis. Adetmiş. Rakip takima verilirmis
Çabuk ve anlık yalan uyduramaz ki erkekler .O da gelene kadar düşünmüş işteBir kadın arasa size bir yalan uydurmadan asla çıkmaz....
rahat olun
Ben yine sakin şekilde konusup anlamaya çalısacagim.Karşı tarafın yanlışına size yakışmayan şekilde karşılık vermeyin, sonuçta herkes kendinden meshul.
Evet cok zorBaşlığa bakarsak eğer, kötü bir olay olduğunu düşünürüm. Aldatılıyor olmak aklıma bile gelmez. Zaten aldatıyor olsa o şekilde çıkamaz, kıvranır nasıl çıkacağım ben diye her erkek. Ani bir telefonla ise tabii planlı değilse :) evden çıkmadan söylemedi aradım söylemedi geldi yine söylemediyse bu bizim problemli olduğumuzun zaten göstergesi. İnsanlar konuşarak anlaşır, bu halde kötü senaryolar yazar beynim, bunu arzuluyorsa umrunda da değilim demek ki. Bu şekilde ilişki yürütmek gerçek anlamda çok zorlayıcı olsa gerek Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?