Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Kocam habersiz çıksa hemen babasını arardım. Tabi ki ilk aklıma gelen çok kötü bir haber olduğu olurdu. Eğer ki Mustafa'ya depo anahtarı vermek için çıktıysa gitsin depoda yatsın.

Geldiğinde sorarım ne olduğunu neden apar topar gittigini benden bişey gizlemez illaki söyler eşim aranızda bi sorun mu var ne olursa olsun eşinden uzaklaşma pişman olacağın şeyler yapma derim sevgini hissettir

Allah aşkına birisi konu sahibinin neden eşine evden çıkarken soru sormadığını deyiversin. Hadi giderken sormadın da, geldiğinde de mi sormadı?
Sormuş hatta adam söylemiş. Anlamıyorlarmış birbirlerini. Biri A diyormuş öbürü Z anlıyormuş. Ya sağırlar yada eş türkçeyi iyi bilmiyor.

Allah aşkına birisi konu sahibinin neden eşine evden çıkarken soru sormadığını deyiversin. Hadi giderken sormadın da, geldiğinde de mi sormadı?
Sanirim sormadan anlatmis gelince esi de konu sahibi kizgin oldugu icin tam dinlememis toplar varmis deponun anahtari esindeymis gibi bir durummus.acilmis.top lazimmis gece gece.ay bilmiyorum bunlari uydurmus bile olabilirim

Senin eşin mi seni aldattı anlamadım canım

Benim eşim zaten aldattı pislik 2 sene...eşimin arkadaşıda eşini aldattı turist lafı sinileerimi bozdu.adamın karısı görüyo bu kadın kim diyo sarılarak çekilmişsin silinenlerde unutmuş eşimin arkadaşı adamda diyoki bu kadın turist kafilesindenöyle diyip karısını kekliyor.bi kerede bizim işyerinin muhasebecisi diye tanıtıyor falan bu erkekler varya ayak üstü yalan makinası yeminle

Sanirim sormadan anlatmis gelince esi de konu sahibi kizgin oldugu icin tam dinlememis toplar varmis deponun anahtari esindeymis gibi bir durummus.acilmis.top lazimmis gece gece.ay bilmiyorum bunlari uydurmus bile olabilirim
Ay ben topları hiç anlamamışım o zaman topu Mustafa’ya iade ediyorum

Başlığa bakarsak eğer, kötü bir olay olduğunu düşünürüm. Aldatılıyor olmak aklıma bile gelmez. Zaten aldatıyor olsa o şekilde çıkamaz, kıvranır nasıl çıkacağım ben diye her erkek. Ani bir telefonla ise tabii planlı değilse :) evden çıkmadan söylemedi aradım söylemedi geldi yine söylemediyse bu bizim problemli olduğumuzun zaten göstergesi. İnsanlar konuşarak anlaşır, bu halde kötü senaryolar yazar beynim, bunu arzuluyorsa umrunda da değilim demek ki. Bu şekilde ilişki yürütmek gerçek anlamda çok zorlayıcı olsa gerek Allah kolaylık versin

Ayy çok gaza geldim ben! Öncesini düsünüyorum. Toplantı vs.diyip gec gelmeler bitti gece gece malzeme depolarına gidişler başladı.

İlk defa yaptığı bir şeyse eğer, çok mühim bir şey var demek ki diye düşünür, endişelenirim.

Sevgilim, anladığım kadarıyla mühim bir durum var, senin için çok endişelendim. Müsait olduğun en kısa zamanda bana dönüş yapmanı bekliyorum, diye bir mesaj atarım.

Zaten sağlıklı bir ilişki varsa ortada ilk fırsatta arar ya da yazar, endişeyi giderir.

Hemen aklınıza, efendim başka bir hatun mu var tarzı kıskançlıklar geliyorsa, adam da fırsat yaratıp endişeyi gidermeye çalışmıyorsa sağlıklı bir ilişki yok demektir zaten.

Bir kadın arasa size bir yalan uydurmadan asla çıkmaz....

rahat olun
Çabuk ve anlık yalan uyduramaz ki erkekler .O da gelene kadar düşünmüş işte
Bula bula malzeme deposu yalanı bulmuş.Gece gece malzeme mi lazım olmuş yedek anahtar yokmuymuş .
(Müge Anlı nın yan etkileri bendeki )

Evet cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…