Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Çook acil bi durum yoksa apar topar çıkamaz söylemek zorunda o söylemezse de ben sorarım zaten mecbur söyleyecek.. Ha cıktı gitti aradan biraz zaman geçince ararım endiselenmis korkmuş gibi acil biseyse tamam sorun yok ama baktım hee gereksiz bi sebep önce inanıp inanmayacagmi tartar ona gore hareket ederim

her evlilik kendi içinde farklıdır baskasının evliliğinde bu durum yaşanmıyor diye sizdede yaşanmayacak anormal karsılancak anlamına gelmez.sizin onu hangi huylarıyla kabullendiğiniz önemli.daha önce boyle olmus sürekli olmasada.özel şirkette çalısıyosa belki acileyiti olan bi durum olustu yada cidden önemli bişey yada evliliğinizde saygı kalmadı bunu en iyi anlayacak gene sizsiniz son zamanlarda evliliğinizde aklınıza gelen değişikliler varmı neler

Her saatte telefon gelir ve kalkıp giyinir

Kime ne olmuş derim söyler ya da bilmiyorum gidip bakacağım der

Bu arada da yarın iş var mı kaçta kiminle görüşeceğim bensiz tüm işleri idare edebilir misin ya da şehir dışındaki işe gitmesem çok sıkıntı olur mu diye sorar

Bir de paran var mı diye ya ben ona ya o bana sorarız ve gider

Bu bizim işimiz bu nedenle bana olağan ama normal şartlarda giderken X aradı yanına gidiyorum demem zor olmasa gerek ya da gelince güzelce anlatmak

Son anlattigim olaylar disinda degisiklik yok

Hemen arkasından ararım açmazsa takip sistemi var tlf ordan izlerim nereye gidiyor . Eğer tlf açarsa da çok büyük bir gerekçe olmalı öyle evden çıkmasının. Eğer açıklaması beni tatmin etmezse yarın akşamda aynı şekilde ben bir tlf ile çıkar giderim evden

Günaydın. Sabaha sakinleşmiştim, sordum, söyledi. Bizim bu söylememe olayı isi yogunlastiktan sonra basladi. Benim 7x24 onu dinledigimi sanıyor sanırım. Simdi de sahaya gitti. Söyleyip gitti en azından. Alısimam gerek bu duruma!

Bence size saygısızlık etmiş. Ne olursa olsun evden çıkınca size haber etmesi gerek. Siz bir ailesiniz birbirinizi kırmamak ve değer vermek lazım. Bu hareketiyle kalbinizi kirdi özür dilenir ve gönül alinir. Ama çok abartiyoruz hanimlar deniliyor ve üstü örtülüyor.Şimarta şimarta erkekleri hanımlarının değerini bilmiyorlar.

Eşim mümkün değil böyle bir şey yapmaz.
O nedenle sorunuza cevap veremiyorum.
Biz birbirimizi gittiğimiz geldiğimiz yerden haberdar ederiz.
Hele gece habersiz adeta beni yok sayarak evden çıkması imkansız,
olur da çıkarsa ben de büyük olay çıkarırım.
Ben böyle şeyler yapmıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…