- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.383
- 133
- 27
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
her evlilik kendi içinde farklıdır baskasının evliliğinde bu durum yaşanmıyor diye sizdede yaşanmayacak anormal karsılancak anlamına gelmez.sizin onu hangi huylarıyla kabullendiğiniz önemli.daha önce boyle olmus sürekli olmasada.özel şirkette çalısıyosa belki acileyiti olan bi durum olustu yada cidden önemli bişey yada evliliğinizde saygı kalmadı bunu en iyi anlayacak gene sizsiniz son zamanlarda evliliğinizde aklınıza gelen değişikliler varmı nelerAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Takılır peşine çıkarım ne oluyor diye :)Akşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Son anlattigim olaylar disinda degisiklik yokher evlilik kendi içinde farklıdır baskasının evliliğinde bu durum yaşanmıyor diye sizdede yaşanmayacak anormal karsılancak anlamına gelmez.sizin onu hangi huylarıyla kabullendiğiniz önemli.daha önce boyle olmus sürekli olmasada.özel şirkette çalısıyosa belki acileyiti olan bi durum olustu yada cidden önemli bişey yada evliliğinizde saygı kalmadı bunu en iyi anlayacak gene sizsiniz son zamanlarda evliliğinizde aklınıza gelen değişikliler varmı neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?