Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Aramizda sorun oldugu donemlerde eşimde yapar. Uyumaya gider uyucam, iyi geceler demez, gunaydin demez surat yapar. Bir kez annesiyle konuştuktan sonra ben gidiyorum bile demeden cikti gitti kapi sesinden anladim gittiğini. Arayip soylendim

Peşinden giderdim yetişemezsem gidebileceği yerleri tek tek dolaşırdım. Sonuçta beni aldattığını varsayalım kadın intihar etti ya da hamile bu da siz öğrenceksiniz korkusuyla koşa koşa gidebilir. Çevrenizde akrabanız da yokmuş yanlış kalmadıysa aklımda çok şüpheli bir durum.

Teşekkür ederim. Bir dahaki sefere ilk bu söylediğinizi aklima getireceğim.

töbe söylediklerimi dinleyin ama yapmayın. Bundan 7-8 sene önce yine böyle bir akıl vermiş bizim üye kocanı boşa diye adam bizim ofisi bastı sizin yüzünüzden karım ben boşuyor diye ....

Şimdi ben bişey anlamadım bölmüş biri aydınlatsın ? Hiç yapmadığı bişeyse birine bişey olduğunu bana söylemediğini Düşünürüm.ama ne olduğunu öğrenmeden ölürüm göndermem:)) diyelim cıktı sürekli ararım diyelim telide kapadı gelince tekme tokat girişirim :))))))

Valla cenaze de olsa bana söylemeden çıkmasını sorun ederim ben.
Mesela arkadaşım gelicek birazdan, kapıya ineceğim der, on dakika sonra arkadaşı gelir ve bana çıkıyorum demeden çıkarsa kızarım

Mustafa'ya malzeme lazimmis, beraber onu almaya gitmisler. Giderken niye bir sey demedin dediğimde , telefonla konuşuyordum, anlamışsındır dedim dedi.

Mustafanın malzemesine niye bu kadar panik olmuş
Mustafa uyuşturucu falan kaçırmıyorsa endişeyi anlamadım

aha işte bu bile sizde soru işaretleri oluşturmuş :)
Aciklama yapmadan once kafamda soru vardi. Açıklamadan sonra gitti. Ama aciklama gelene kadar ki o yarim saat beni buraya itti. Bir de film izliyorduk. Durdurdum, mutfaga gittim. Gelmis, ne ara 38 dakika oldu diyor. Ona göre gidip gelmesi 10dakika falan sürdü sanırım.. Bu iletişim sorununu nasil çözebiliriz? Ben a diyorum, o z anlıyor. Ya da o a diyor, ben z anlıyorum. Ramazanda maçlar bitecekmiş. Iletisim kurmak icin o zamanı bekliyorum.

Bir akrabamın başına tam böyle birşey geldi. Sonra öğrendik ki adamın sevgilisi varmış ve o akşam doğum yapmış...

Tabi 20 sene önceden bahsediyorum. Öyle birşey değildir ama dikkat edini.

oooo doğan bebe Üniversiteye başlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…