Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Vicdanını rahatlatmak için mi ??
Konu sahibinin yaşadığı olayı yaşasam, eşimin ailesini arardım, birşey mi var evden pat diye çıktı diye...
Vicdanla ilgisi yok. Sizin onu sevgilisiyle rahatsız etmeyeceğiniz bahaneyi söylerdi aldatan erkek.

Bu konuda zaten erkek bahaneyi söylemiş de konu sahibi anlamamış. Deponun anahtarı lazımmış Mustafaya

Bir akrabamın başına tam böyle birşey geldi. Sonra öğrendik ki adamın sevgilisi varmış ve o akşam doğum yapmış...

Tabi 20 sene önceden bahsediyorum. Öyle birşey değildir ama dikkat edini.
Yangına körük bu olsa gerek :))

Öncelikle
Kim aradı ?
Neden acele ile çıktı?
Nereye gitti ?
Size neden haber vermedi ?
Ve son olarak arama kayıtlarını görmek isterdim yalan konustuğunu anladığım an irdelerdim sonrada tavır alırdım beni huzursuz ettiği için (eğer gerçekten acil bir durum değilse)

Hiçbirsey demeden çıktıysa ve Bi açıklama zahmetinde bile bulunmadıysa; Direk kapının arkasına anahtarı takar, sola çevirir gider çift kişilik yatakta tek başıma yatardım.
Valla aklima geldi, yapacaktim da ama zile basar çocuğu uyandıriŕ diye cesaret edemedim. Cocuk olmasa ilk yapacagim eylemdi kesin.

Esinizin isi de yaslari yetenlerin hatirlayacagi antremandayim reklami gibi olmus:) yemin etse basi da agrimaz.senaryo uretmeden sadece sorun bence.sormadan sadece aptallar ogrenir demisler tesbihte hata olmaz.

Böyle böyle başlıyor işte ayak sesleri....siz anladınız.konu sahibini çokta telaşlandırmak istemem ama aman benim zamanında yaptığım gibi çok güvrniyorum eşim beni çok seviyo asla bişey yapmaz demeyin artık takibe almanız gereken bir dönem.rahatsız edicek şekilde paranoyak tavırlarla değilde daha alttan belli etmeden takibi bırakma...benim eşimde :)) makina bozuldu elektirik arıza vermiş diyip geç gelirdi evede geldiğinde az işim var en geç 1-2 saat içinde bursa olurum derdi bekle bekleki gelicek:))neticedede 2 sene aldatılmışım ruhum duymadı malesef.dikkati elden bırakmayın

Valla aklima geldi, yapacaktim da ama zile basar çocuğu uyandıriŕ diye cesaret edemedim. Cocuk olmasa ilk yapacagim eylemdi kesin.
Çocuğunuzun yanında yatıp onu tedirgin etmezsiniz.şimdi o düşünsün , Bi fırsat vermiş olursunuz yoksa düşünemez o kapıda kalmazsa "ben ne yaptım diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…