MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
:)))))töbe söylediklerimi dinleyin ama yapmayın. Bundan 7-8 sene önce yine böyle bir akıl vermiş bizim üye kocanı boşa diye adam bizim ofisi bastı sizin yüzünüzden karım ben boşuyor diye ....
Konu sahibinin yaşadığı olayı yaşasam, eşimin ailesini arardım, birşey mi var evden pat diye çıktı diye...Vicdanını rahatlatmak için mi ??
Yangına körük bu olsa gerek :))Bir akrabamın başına tam böyle birşey geldi. Sonra öğrendik ki adamın sevgilisi varmış ve o akşam doğum yapmış...
Tabi 20 sene önceden bahsediyorum. Öyle birşey değildir ama dikkat edini.
Evet evet tam o yaşlarda.oooo doğan bebe Üniversiteye başlamıştır
Evet evet tam o yaşlarda.
Valla aklima geldi, yapacaktim da ama zile basar çocuğu uyandıriŕ diye cesaret edemedim. Cocuk olmasa ilk yapacagim eylemdi kesin.Hiçbirsey demeden çıktıysa ve Bi açıklama zahmetinde bile bulunmadıysa; Direk kapının arkasına anahtarı takar, sola çevirir gider çift kişilik yatakta tek başıma yatardım.
Ay valla haklısınız. “Mahallede kocana sahip çık” teyzeleri gibi oldumYangına körük bu olsa gerek :))
Esinizin isi de yaslari yetenlerin hatirlayacagi antremandayim reklami gibi olmus:) yemin etse basi da agrimaz.senaryo uretmeden sadece sorun bence.sormadan sadece aptallar ogrenir demisler tesbihte hata olmaz.Aciklama yapmadan once kafamda soru vardi. Açıklamadan sonra gitti. Ama aciklama gelene kadar ki o yarim saat beni buraya itti. Bir de film izliyorduk. Durdurdum, mutfaga gittim. Gelmis, ne ara 38 dakika oldu diyor. Ona göre gidip gelmesi 10dakika falan sürdü sanırım.. Bu iletişim sorununu nasil çözebiliriz? Ben a diyorum, o z anlıyor. Ya da o a diyor, ben z anlıyorum. Ramazanda maçlar bitecekmiş. Iletisim kurmak icin o zamanı bekliyorum.
Akşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Yok boşandılar ama hemen sonra değil. Biraz sürmüştü sanırım. Bende çocuktum çok hatırlayamıyorum ama konuşulanlardan öyle hatırlıyorumAllah bağışlasın .... Bu arada hala evliler mi ?
Bravo. Aynen ben de anlamadım. Bir ara dedim konu sahibi sarayın doğu tarafında adam batıdaki kapıdan çıktı herhaldeMustafanın malzemesine niye bu kadar panik olmuş
Mustafa uyuşturucu falan kaçırmıyorsa endişeyi anlamadım
Çocuğunuzun yanında yatıp onu tedirgin etmezsiniz.şimdi o düşünsün , Bi fırsat vermiş olursunuz yoksa düşünemez o kapıda kalmazsa "ben ne yaptım diye?Valla aklima geldi, yapacaktim da ama zile basar çocuğu uyandıriŕ diye cesaret edemedim. Cocuk olmasa ilk yapacagim eylemdi kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?