akşam olsada eve gitsem.....

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
317
Puanlar
73
Vay arkadaş ne bitmez gün böyle sanki dünyadaki bütün saatler durmuş ,afedersiniz totom sandelyeye yapıştı resmen önümde dünyanın raporu vardı daha şimdi bitti ...Mesai bitsede eve gitsek diyor musunuz sizde? hadi birbirimizi yanlız bırakmayalım

Ayyyyy aynen öyle diyorum valla mesai bitse de eve gitsem değil ama o kadar sıkıldım ki dışarı atmam lazım kendimi

Aynen aynen gözüm saatte sürekli ama pek bi ilerleme göremiyorum :))

Aynen aynen gözüm saatte sürekli ama pek bi ilerleme göremiyorum :))
Durdu resmen.şimdi kalkıcam sandalyenin üstüne çıkıp şu Akrebi parmağımla ittirip mesai bitimine getircem az kaldı

Hoş eve gidince de iş bitmiyor:) akşama misafirim var ve ne yapacağımı bilmiyorum henüz

Hem işte sıkılmak, hem de akşama ne yapacağını bilememek gerçekten çekilmez(

Eşim aradı şimdi nasılsın diye dedim ki "üstümden kamyon geçmiş,hızını alamamış dönmüş bi daha geçmiş " gibiyim,dediki kıyamam ozaman akşam menemen yeriz

o zaman iyisin, bizi arayanda yok, soran da,, zamanın geçeceği dee ((

çok mu acındırdım ne kendimi, hepi topu 50 dk kaldı ne sanki :)

o zaman iyisin, bizi arayanda yok, soran da,, zamanın geçeceği dee ((
anlamadın sen o asıl akşama ne yiycez diye aradı bence ,yorgunum diyince menemene razı olarak kapattı,bizimki boğazına düşkündür

:) hıı genelde ben ararım ne yapayım diyee o yüzden anlamamam normal sanırım:)

BENİM BİR SAAT KIRK DAKİKAM VAR DAHA SIKINTIDAN PATLIYORUM BİTSEDE GİTSEM KIZIMA KAVUŞSAM

benim bir ara tansiyonum düştü gittim acile ölçtürdüm 9/6 dedi normalde benim tansiyon seyri yüksektir.gelen gideni flu görmeye başladımişin komiği biraz önce aynaya bakarken kendi kendime güldüm sabah işe gelirken ful makyaj Tuba BÜYÜKÜSTÜN gibiydim ,akşama Dilber AY modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…