- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Soydanayse
-
Eşiniz izin verdiyse iyi yapmışsınız. Diğer türlü sıkıntı çıkabilir. Altın mevzusunda da altınlar ne olursa olsun sizindir erkek evlat evlendiriyorsa borcu harcı göze alarak evlendiriyorlar. Ne demek el koymak? Ve eşiniz buna hiç birşey demiyor ayıp gerçekten.
Düğün takılanı onların hakkı olduğunu düşündüm çünkü bu zamana kadar takmışlar baya da fazlaydı 60 bin lira kadardı sizin mobilyanızın borcunuzu ödeyeceğiz demişler eşime tabi ne oldu Allah bilir. Buradan da iyi niyetimi anlayabilirsiniz. Hatta düğün bitiminde benim kolumda sadece bir tane onların tarafında hediyelik bilezik kalmıştı evlendiğim sabah kvde onu da istedi..Altınlarını neden veriyorsunuz onların hakkı olduğunu düşünüyorsunuz?
İyi yapmışsın susmaktan anlamış olsa bir çok kez sustum demişsin orda anlar devam etmezdi saygısızlığına..
Çevresi onu muhtemelen biliyordur hep böyle bir kadınsa zaten , hep kayınvalideler mi anlatacak biraz da gelinler anlatsın
Eşimede banada aynı yalanı söylediler bi kere eşim lafını yaptı babasına kayınvalidem ortalığı birbirine kattı adam alıcam söz dedi ohoo aradan aylar geçti ve paralarıda var öyle böyle değil çok varlıklılar, bende minnet etmiyorum asla o yüzden herkese göstermelik takmışlar geri aldılar dedim ki utansınlar. Bu arada kayınbabam yapar eminim ama kayınvalidem yaptırmıyor biliyorum. Bizde bu rezilliğe değmez onların olsun dedik..
Düğün takılanı onların hakkı olduğunu düşündüm çünkü bu zamana kadar takmışlar baya da fazlaydı 60 bin lira kadardı sizin mobilyanızın borcunuzu ödeyeceğiz demişler eşime tabi ne oldu Allah bilir. Buradan da iyi niyetimi anlayabilirsiniz. Hatta düğün bitiminde benim kolumda sadece bir tane onların tarafında hediyelik bilezik kalmıştı evlendiğim sabah kvde onu da istedi..
Valla anlattığım insanlar beni terbiyesiz sanmaz, altın için laf yapıyorum sanılırsa üzülürüm çünkü ben o kadar düşecek bir kadın değilim.
kolunuzdaki bileziğe kadar neden veriyosunuz, eşiniz bu olanlara neden bişey demiyor?
Çevreye anlatmak yerine kvdenizin yüzüne soyleseydiniz keşke,böyle büyük sıkıntılar çıkarabilir o kadin,olan olmus seyreyleyin size hesap sormaya gelince koparin yaygarayi
Canım benim sen iyi misin? Anne-babanın görevi nedir :)
Çocuğa her türlü imkanı sunmaktır.
O altınlar çocuğuma takılsın diyedir, yatırımdır. Sen niye veriyorsun. Kimse seni kendine getirmedi mi?
O paralar gelin-damat evini dizsin, borcunu ödesin diye verilir.
Az saf olmayın canım benim :)
İyi niyetli olma!
Ben bir delirme göremedim ya:) başlığı okuyunca kayınvalidenin saçını başını yoldun sandım.
Kadının arkasından konuşman hoş olmamış, onun da olduğu bir yerde suratına söylemeliydin bence. Böyle yaparak onsan bir farkın olmadığını göstermişsin resmen. Başkaları lafını açıp da şöyle böyle dedilerse o öyle olmadı deyip düzeltmen başka tabii de, konusunu sen açtıysan dediğim gibi olmamış...
Eşim tabi ki dedi diğer yorumda da yazdım kvdem yaygara çıkardı rezil etti bizi biz aç gözlüymüşüz :) eşim olanlardan sonra zaten ailesiyle görüşmek istemedi çok zor da kalırsak ortak yerlerde görüşürüz orda da canımıza yeter zaten. Eşim cevap verdiği için ona pek bişey diyemiyor.
Baştan saçma sapan tavizler verip verip sonra böyle patlamalar yaşıyosunuz. En başından şu dişinizi gösterseniz işler buraya gelmez.
iyi de nihayetinde altınlar gitti mi gitti. ben ona bakarım. karı koca biraz hakkınızı arayın ya.
Valla haklısınız, ben bunu geç anladım yani iyiliğin sömürüleceğini geç anladım.. Ben taviz verirken hepsinin farkındaydım olacakları biliyordum ama ya iyi olalım iyi olalım dedik eşimle hep konuşarak haraket ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?