- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Soydanayse
-
Yemediğimiz laf kalmadı daha boğazlarına mı yapışalım captan, sen ayıp etmiş miyim onu söyle
Bundan sonra dikkatli olun ilerde çocuğunuz olacak onun altınlarını kaptırmayın bari.
ayıp etmemişsin de bilezikler gitmiş. ben anlamıyorum yani yemediğiniz laf kalmayınca hemen herşeyi çıkarıp ellerine mi sayıyosunuz?
6 aylık evliyken konuştu herşeyi yüzüne söyledim. Anlayan kim ?Dedikodu yerine KV ile kavga etseydin pardon konussaydin gelecekte daha saglikli bir iletisim kurulabilirdi.
6 aylık evliyken konuştu herşeyi yüzüne söyledim. Anlayan kim ?
İnş öyledir ya vicdan azabı bile çekiyorum o derece.İyi yapmışsın geç bile kaldın.
İlk başlarda bende öyle yaptım ama bi faydasını görmedim iyice tepemize çıktı benimde bir sabrım var çok bile dayandım..böyle tiplerle yüz göz olmayacaksın
O arkadan konusuyor , sen arkadan konusuyorsun. Millete malzeme oluyorsunuz daha mi iyi?
O arkamdan konuşmuyor ya, yüzüme insanların içinde olmadık laflar söylüyor bende cevap veriyorum. Ama yinede insanlara malzeme oluyoruz orası doğru biz onu uyardık kaç defa dinleseydi napalım ? Ayriyeten benim de yaptığım içime sinmiyor ama görüşmüyoruz da bir yerlerde denk gelince yine yetiyor canımıza illallah ettik.
Sen bu kadına düğünde takılanları verdn yani aldılar.. el koydular ( onlar senin hakkın onlara ait değil kendini cok güzel kandırmışsın ) .. hadi o zaman saftın ?
yahu bileziklerini nasıl verirsin iyimisin sen eşin hiç mi birşey demedi
benim düğün takılarımı+ bileziklerimi alıp vermeyip üstüne böyle birşey diyecek o kadını yolarım oglunuda arkasından gönderirim susarsa
Evet çok doğru biliyorum.Yaptığı saygısızlıklara sesinizi çıkarmayarak yapmışsınız hatanın büyüğünü...
Herşeyi kabul edebilirim ama iletişim kurmadığımı asla etmem, önce eşim konuştu yaptıklarının ayıp olduğunu benim kırıldığımı söyledi, bir sonra ki gün kadın inat eder gibi aynı şeyleri yaptı sonra ben konuştum sonra yine eşim konuştu defalarca. O kendisine bir yerden sonra karşı çıkmamıza istediğini vermememize ve sözüne karşılık veriyor olmamı yediremedi ve aynı çirkefliğine devam etti.Sana yapilanin kotusunu yapan kvler biliyorum. Mesela sahte altin takilmasi gibi. Sorun altin degil sorun iletisimsizliginiz. Boyle giderse kazanciniz sifir, kaybiniz daha cok olur.
Kolundaki altinlari nasil veriyosun neden veriyosun ? Bide ayni kandirdim kandirdim der gibi sende ne safsin kendi rizanla verdin demis. Esindende izin cikmis nasil olsa herkese yay kolumdaki altina varasiys kadar soyuo sovana cevirdi kaynana diye
İyi yapmişsın
Ne demisler
Gerektiginde sivri dilli olacaksın
Zira geniş kütükler için
Keskin balta gerekir
eskiler varışına gelişin,
tarhana aşina bulgur aşın der.
iyi yapmisin
eskiler varışına gelişin,
tarhana aşina bulgur aşın der.
iyi yapmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?