Al bak delirdim.. Teşekkürler kayınvalide !

Ve ilaveten eğer doğru anladıysam evet ayıp etmissiniz vicdanınızın susması da normal.

Ama onlar o niyetle vermedi kayınbabama icra gelme durumu vardı ondan verdi yani biz altınlara sayalım diyoruz güvencemiz o ama onlar verir mi kim bilir

Ama onlar o niyetle vermedi kayınbabama icra gelme durumu vardı ondan verdi yani biz altınlara sayalım diyoruz güvencemiz o ama onlar verir mi kim bilir
Durum yine değişti:)) o Zaman bekleyip görmek lazım isterlerse büyük ayıp etmiş olurlar ve tamamen haklı olursunuz.

Eşiniz size gaz vereceğini madem tüm bunları biliyordu eee annesini de sizden iyi tanıyordur neden olaylara müdahale etmedi?

Sizi atmış annesinin önüne kendi çekilmiş kenara. Eşiniz annesiyle konuşup araya mesafe koyabilirdi.

Durum yine değişti:)) o Zaman bekleyip görmek lazım isterlerse büyük ayıp etmiş olurlar ve tamamen haklı olursunuz.
Biz bi kere lafını açtık kvdeme altınlara sayın dedik bizi yerin dibine soktu.
Niye o kadinla geziyorsun onu anlamadim ?
Hayır gezmiyorum mecburi yerlerde görüyorum işte mesela düğünlerde mevlütlerde ortak yerlerde. Burada ben bir başımayım yinede çıkıp sokak sokak dolaşıyorum onunla gezmiyorum.
Öyle değil emin olun biz iyi niyetli davrandık en başında her kararı birlikte aldık sonra baktık kötüye gidiyor önce o müdahale etti sonra ben konuştum sonra yine eşim defalarca konuştu hatta ağır bile konuştu. Ama hiç bir şey değişmedi. Kendisi dargın ailesine zaten o annesine gereken her cevabı verdiği için eşime pek bişey diyemiyo beni gördüğü yerde de ver yansın ediyor.

Ya bende ilk başta hep sustum baştada yazdığım gibi ama baktım sürekli laf sokmalar aşağılamalar birazda o utansın diye cevap vermeye başladım. Mesela geçen bir davette diyor ki bizim oğlumuzu evlendirmeye niyetimiz yoktu esprisine diye istemeye gittik hemen işimiz oldu, yani o o kadar yüce bir insan ki benim annem babam hemen vermişler sanki benim bir kusurum varmış gibi, ve ayrıyeten buda yalan 3 kere geldiler 4te verdi babam. E ben buna nasıl cevap vermeyim ? Ve hep böyle hep aynı artık yeter.

Çok güzel yapmışsın zikkim yesin altın yerine.en başından cirkeflescektin:)

Ne kadar kötü niyetli bir insan. Espirisine kız istemeye mı gidilirmiş kendini rezil ediyor işte. Bence bu kadını kimse dikkate almıyordur bile. Ne denir bilemedim ama ağzın lafına tıkardım böyle söylüyorsa.eşin destek oluyor mu peki?

Yeni evlenmedinmi ailesinin her dugunune mevlit falan gitmeyi ver ne olacak yani

Herkese karşı böyle bu boş boş konuşuyo kimse cevap bile vermiyo çünkü verirlerse kuduruyor ve daha fazla söylüyor annesine bile. Bende öyle yaptım zaten kaç kere geldiniz her yerde böyle anlatıyosun benim ağzımı açtırma istersen dedim.

Hiç bukadar kendimi doldurup çılgınca patlamam. Laf dalaşını sevmem.siz çok dolmuşsunuz ama içinizi de boşaltmışsınız.Bundan sonra ezdirmeyin kendinizi, ezilirseniz dolmayın cvbını verin. Mesafeli bir ikişkiniz olsun .

Haklısınız biz bunu başaramadık. Daha doğrusu yaptığımızı doğru sanıyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…