Al bak delirdim.. Teşekkürler kayınvalide !

Altınlarını neden veriyorsunuz onların hakkı olduğunu düşünüyorsunuz?
Ben de anlamıyorum bunu eşimin ailesinin 1 kuruş katkısı olmadı hepsini eşim yaptı düğün salonu gelinlik kuaför bide dediler dükkan açacağız para lazım para bize de lazım dedim konu sahibi abla kendini saydırmazsan kimse seni saymaz yap çirkefliğini bu haksızlıklara zaten eşin de adam gibi adamsa annem böyle böyle der yok pısırık davranırsa çocuk olmadan BOŞAN. Annem benim güzel annem ilk aylar çekti yeni gelinim diye yapıyordur diyip sustu 20 senelik evli hala çekiyor hala

Sanki eşiniz hiç yokmuş gibi yazmışsınız. O neden müdahale etmiyor ki.

Eşimin ailesi düğünü yaptı, kuaför vs ödedi, üstüne ev verdi, araba almasına katkıda bulundu, hepsinin üstüne altınların adını bile anmadılar.
Çünkü aile bunun için var.
Zorunda değillerdi, biz asla sıkıştırmadık. Ev olacak, araba olacak demedik.
Varsa yaparsın yoksa zaten yapamazsın.
Ama yoksa da gelen parayı yine evlatlarına verirsin ki evlerini kursunlar.
Akbaba gibi üstüne yatamazsın!

KESİNLİKLE AĞZINIZDAN BAL DAMLIYOR

Valla ben anlayamadım ne demek bileziklerinizi aldı ve emanet vereceğim sonra alacağım dedi ve sizde nasıl verdiniz? eşiniz nasıl sustu nasıl hayır alamazsın emanet verecekse kendin ver diyemedi? neden eşimin takıları eşimindir diyemedi sonra da sede laf sok demiş size eee laf soksanız ne olacak ki onca şeye izin veren eşiniz değil mi? kadın açık açık sende çok safsın kendi rızanla verdin diyor, sizde hiiç ağzınızı açmıyorsunuz eşinizi raya koymuyorsunuz çok ilginç yanii bu kadar mı ağzınız diliniz yok.

Ya bizim düğünümüze katkıları oldu hatta masrafın yarısından fazlasını onlar karşıladı ben bunu inkar edemem ki o yüzden öyle düşündük eşimle birlikte takılanlar onların olsun sonra bize para lafı edip sıkıştırmasınlar dedik.

Sanki eşiniz hiç yokmuş gibi yazmışsınız. O neden müdahale etmiyor ki.
Konu uzamasın okuyamazsınız diye sadece kendi yaşadıklarımı yazdım ama yorumlar da açıkladım, durum aynen şöyle biz her olay da eşimle karar aldık hep büyükler diye saygı duyduk yeri geldi birlikte konuştuk karşılarına geçip, zaten şuan eşim ay da yıl da bir görüşüyor.

Keşke herkes sizin gibi bilinçli aileye sahip olsa, bizim başımıza bunlar geldi..

Şimdi öncelikle biz zaten takılanı istemedik orası bizim hatamız, sonra bileziklere gelince bize bizim de tanıdığımız sık para alıp verdikleri bir adamın ismini verdiler yani " veli istiyor oğlum yeni düğün yaptığımızı biliyor çok sıkışmış bir aya geri yapacakmış " dediler eşim rızan varsa ver dedi bana illa vereceksin felan demedi bende madem güveniyorsunuz bu adama tamam dedim, sonra aradan aylar geçince gelmeyince gerçek meydana çıktı eşimle babası karşı karşıya geldi altı üstü 5 altın için rezil duruma düştüler ve eşim ailesine dargın şuan. Ha bu arada cevap vermeme konusu. Ben çok terbiyeli bir aile de annemize öff bile demeden yetiştirildim, naif bir yapıya sahibim, hep alttan aldım ki bu olaylar benim üstüme kalmasın, tabi bende doldum yeri gelince bir gün açtım ağzımı yumdum gözümü 6 aylık evliydim herşeyi söyledim saydım. Ne değişti ? Hiç.

benim kv bir melekmiş resmen
canım güzel annecim
kız bu neee
allah aşkına sen maşallah ne sabır..

Sen ne kadar saf olursan o kadar milletin elinde oyuncak oluyosun işte.
Niye veriyosun ki bileziğini asıl o zaman sesini çıkarmalıydın.
Bence çok geç kalmışsın hakkını savunmakta.

Ayıp mı? Bence çok bile dayanmışsın. Yalnız kv ile gezmekeri hiç anlamıyorum. Ne diye gidersin ki? Mesafeni korumalısın kv ile bugüne kadar eşim olmadığı sürece gezmeye gitmem. Zaten zor katlanıyorum bide gezemem.

sen ne diye bu kadar sabrettin yahu senin ki can değil mi. Allahtan eşin altta kalma demiş, çok iyi yapmışsın yüzüne yüzüne vur lafları.
Yaa çok teşekkür ederim.
Gezme değil mesela mevlüt daveti akrabalar çağırıyor gitmezsen ayıp bu gibi yerler.

Yaa çok teşekkür ederim.

Gezme değil mesela mevlüt daveti akrabalar çağırıyor gitmezsen ayıp bu gibi yerler.

Öyle yerlerde bile ben onunla mecbur kalmadıkça muhattap olmuyorum bile. Gerekirse başkalarıyla sohbet eder yada köşeme çekilirim. Çünkü biliyorum saçmalayıp canımı sıkacağını. Mesafeni koymalısın çok iyi niyetlisin altınlarını vermişsin. Ne münasebet yani :)

Düğünü yapmışlar altınından fazla arsa vermişler yazdın eğer yanlış okumadıysam.. eğer öyleyse senin bilediklerini almış olmuyorlar ki yani yaptıkları bir terbiyesizlik yada ortada saf olma gibi bir durumunuz yok ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…