Alarm...Eltime gıcık olmak üzereyim...

Sinsi gelin.. öyle birini tanıyorum kocasını, kaynanasını, kayınlarını herkesi parmağında döndürüyor. Şahit oldum ya defalarca

kaynanan met ettikçe evet haklısın de sakın kızdıgını belli etme hatta çok seviyomuşsun gibi konuş emin ol kaynanan artık onn hakkında konuşmıcaktır uyguladım ben bunu tavsiye ederim

Konunun çoğunu okudum. Verdiğiniz cevaplara, tavırlarınıza baktım.
Yazmayım dedim ama dayanamadım. İçim şişti bu ne yaa!!
Amaaaaan.. Şöyle baktı da yok efendim böyle burun kıvırdı da, kv yalan söyleme pahasına mı seviyor da... Klasik kıskanç elti tavırları içine girmişsiniz. Aralarındaki samimiyet neyse ne size ne? Siz kendiniz nasılsanız öyle davranın. Seven sever sevmeyende eşinin hatrına katlanıverir. Hem ailesi şeker insanlar belliki siz soğuksunuz. 7 senedir tanışıklığınız varmış ama hiç yakın bir davranışınız olmamış. Kadın samimi, içten davranışları seviyor, eltinizde yalan/doğru, içinden gelerek/içten pazarlık yaparak vs. ama bir şekilde kv hoş tutuyor. Amma işsizsiniz ki kıskaca almışsınız eltinizi. Yok aile içine girince daha iyi anlarım derdini niyeti bilmem ne!
Ay Allah eltinize sabır versin..

Buyuk gelinle kv arasinda yaşanmişliklar var. Birbirlerine alisiklar, belli bir samimiyet olusmus vs. Yani normal bir durum. Herkesin iliskilerde tarzi farklidir. Kimi laubalidir kimi samimi, kimi soguk ve mesafelidir vs. Sizin sirf kendinizi kv.ye ilk gelini kadar sevdirmek icin ekstra caba sarf etmenize gerek yok.
Buyuk gelinin yeri ayri sizinki de onlar sizi gercek anlamda yakindan tanidikca ayri olacak.
Evlenmeden ve zaman gecirmeden kimse kimseyi tam olarak taniyamiyor ve tam benimsemiyor da.
O yuzden herkes kendi kulvarinda devam etsin, siz oncelikle kendinizi diger gelinle kiyaslamayin yani kiyaslarsaniz hep cok mutsuz olursunuz...

Bir de sunu ekleyeyim k.v'nin sevgisi ilgisi bu kadar onemliyse 7 yilda siz de bin kere o sevgiyi samimiyeti elde edebilirdiniz. Siz mesafeli yaklastiysaniz kadin ne yapsin? O da kim ona nasil davraniyorsa oyle davranacak dogal olarak... Mesela ben evlendim, 1 sene kv.me cok mesafeliydim. Cunku onlarin sinirlarini beklentilerini tanimaya calistim. 1 seneden itibaren azar azar yakinlastik. O firsati verdim yani. Simdi cok sukur ben de kendimi ona samimiyetle yakin hissedebiliyorum. Cagirirken gonul rahatligiyla istekle cagiriyorum ama eskiden pek gormek gelmezdi icimden. Yani birbirimizi tanimaya ve sinirlarimizi anlamaya basladik ki ona gore davranalim... Bence ilk yillar mesafeli olsaniz da, o insanla iyi iliski kurmak istedikten sonra bunu elde etmek icin yedi yil yeter artar bile... Buarada biz de bekarken farkli sehirdeydik... Ama her hafta telefonlasirdik. Ve ben bekarken de anne demeyi sectim. Sonucta o da bir anne, anne demekle bir sey kaybetmem...
Yani her iliskide sevgi saygi fedakarlik emek olacak ki sonuc beklenebilsin.

Ah sinsi elti ler ahh. ... 3 yıllık evliyim arkadaşlar. Eltim baştan beri çok belli edemesemde beni hep kıskandı. Benden 8 yaş büyük ben evlendiğimde o 10 yıllık evliydi. Geçen yıl kocasına ve canım eltime dişimi gösterdim. Canlarııımmm şimdi ikiside kuzum kuzuuuu hatta geçen eltiCim bana bişi olduğu zaman bağırma güzellikle söyle olurmu diye duygu sömürüsü yapıyo ahh canım Kıyamam be... kızlar neymiş arada birde diş göstermek lazımmışşşş

Siz eltinizi yeni tanimiyorsunuz ki. 7 yildir berabersiniz nisanlinizla. Huyu suyu nedir hic ögrenemediniz mi? Anladigim kadariyla kayinvalidenizle aralari iyi. Siz laubali buluyorsunuz ama onlar bulmuyor demek. Ben de böyle sicakkanli insanlari severim. Bir de söyle düsünün, simdiye kadar ailenin tek gelini oydu. Kayinvalideyle arkadas gibi olmuslar neredeyse. Belki O da sizi kiskandi. Tamam nisan kiyafeti konusunda fikrini belirtmese daha iyi olurmus. Onun yerine kayinvalideniz de sizin icin bizzat dikmis.

Bana "ne yapsam da onunla aramiz iyi olsa" yerine, "bir sey olsa da herkes eltime haddini bildirip cevabini verse" arayisinda gibi geldiniz.

Nisan kiyafeti konusunda ben de sizi haksiz buldum. El emegi verilmis ve bizzat nisanlinizin annesinin yardimlariyla dikilmis bir elbise daha kiymetli olmaliydi. Yer yok diye bahane olamaz. Agzi sat demis ama kalbi de kirilmistir. Laubali dediginiz elti belki böyle noktalara daha özenli yaklasiyordur.

Eski konuymus bu. Her zaman bakarim konunun tarihine bu sefer dikkat etmemisim . 6 ay önce acilmis konuyu, konu sahibi güncellemedigi halde yorum niye yapilip gündeme getirilir anlamadim gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…