Alarm...Eltime gıcık olmak üzereyim...

valla ben de anlaşmak istiyorum. ama gelin hanım pek yanaşmıyor işte. k.validemin onu pohpohlamasına alışmış, aynısını bekliyor.

kaynanan eltini de ailesini de seviyor,sizi birbirinize yaklaştırmaya çalışıyor

Canim uzgunum ama biraz kiskanmissin bu aile ilişkiler ine zarar verir
Gelin laubali gelebilir ama herkes genellikle rahat hossohbet sakaci insanlari sever
Nisanlik alisveridinde annen soyleseydi ama bizde adet erkek tarafının almasidir deseydi keske bi sorun cikmazdi adet yerini bulsun diye alurlardi.
Elbette ki o konuya karismakta hatali eltiniz.o da heralde ikinize de esit davranulsin diye boyle konuya dalmis hemen.eltiler arasi çekememezlik her zaman olur.bence biraz da ona ver o da simdi herşeyi esit yapsinlar diye kuruyodur kafasında

Bacim bosver olur boyle seyler, daha neler goreceksin simdiden kafana takma nisanliligin keyfini cikar sen. Insanlar ne yalanlar soyler milleti kendin gibi durust sanmayacaksin yeri gelince cok kaynana iftira bile atar.
Allah yardimcin olsun

Canım boşver kaynanalar öyle benim kaynananam eltimi yerden yere vurur kaynanama ve kaynatama hiç yüz vermiyor eltim kışları gelsin de istemiyor yüzlerine de diyor ama ben bir yüzümü astığımda ya da konuşacak mecalim olmadığında da yerden yere vurulan eltimi bana övüyor tuhaflar ya takma yarın da seni ona över o kötü olunca

Kayinvalidenizin tavri cok hos...insan bir seyi eksikte yapmis olsa bunu irdelememesi hakkinda olumsuz yorum yapmamasi cok guzel..gerci bu bir eksikte degil...insanin yemek konusunda acemi oldugu donemlr olabilir bu cok insani ve yemekleri tadanlrn bunu yuzume vurmamasi da cok ince bi hareket...ben olsam soyle dusunurdum demek yarin benim de bi eksigim olsa kayinvalidem baskasina karsi bunu ortecek ve beni yucelteck..mutlu olurdum...
Kayinvalideniz eltinizi seviyor bu da cok insani..guzel bir sey iliskilerinin iyi olmasi....
Eltinizin sizinle cok konusmamk ve size soguk olmak disinda size bir ayibi da yok gordugum...yani illaki eltinizle birbirinizi seveceksiniz diye bir kaide de yok..siz ve kayinvideniz arasindaki iliskide eltinizden cok siz belirleyici olursunuz..yani kayin validenizle iyi bir iliski gelistirmk istiyorsaniz eltinizi bi kenara birakin...herkesin iletisimi farklidir...siz de farkli bir iletisjm kurarsiniz belki..belki de elektiriginiz hic tutmaz k.validenizle olabilir seyler bunlar...
Eltinizi bu kadar dikkate almazsaniz rahatlarsiniz..sonucta ortada hicbirsey yok...sunu bilin ki evlilikte daha somut ve sorunlu iliskilerle karsilasma ihtimali yuksk..bu denli incelemeye devam ederseniz siz yipranirsiniz...
Sahsi gorusum Su ki eltiniz bu kadar fissure alinacak hicbir sey yapmamis..

Ben bu konuyu hatırlıyorum, daha öncede actınız sanıyorum.
Size o zamanda söylemiştim yine söylüyorum, sizi olduğunuz gibi kabul etmişlerdir zaten. Birde aralarındaki samimiyet, sigara içmeleri yada hitabet tarzları sizi ilgilendirmez. Kayınvalideniz memnunsa, eltiniz memnunsa sizi ilgilendiren bir durum yok.
Pardon eski konuymuş bu, ben yeniden açtınız sandım

Ben de onlari kabullenmeye çalışıyorum. Konuyu tekrar gundeme getirmemin sebebi k.validemin geliniyle ilgili bir konuda soyledigi bir yalan.

Bildiğin kıskanmışsın.
Bence zamanla sen de seveceksin. Ben bi sıkıntı göremedim eltinde.

Bilemiyorum artik :/ Bakislarinda ve konusmaktan ozenle kacinmasinda bir seyler var cozemedigim.oysa bunlara hicbir sebep yok.disardan bakildiginda rahatsiz edici elektrik yayan biri degilim, herkese karsi nazik esprili biriyim. Ne diyeyim ins aramiz daha iyi olur.

sakın rekabete girmeyin
ben girdiğim her ortamda ay ne iyi arkadaşlar aralarında su sızmıyor dediklerimle ne zaman takılsam
ikisi de birbirinnden şikayet eder farkederim
yapmacıklığı bir siz farketmiyorsunuzdur emin olun kimse saf değil
siz kendiniz gibi olun sizi daha çok severler o zaman

Ya valla benin k.valide anlata anlata bitiremiyor gelinini.o kadar cok sey saydi ki.iki lafindan biri x de soyle boyle, ama en alakasiz yerlerde bile muhakkak adini sikistiriyor bi yere.cayi sekersiz icisime bile aa x de oyle dedi mesela aramiz iyi olsun ben de seveyim diye mi yapıyor bilmiyorum.

olabilir sen safa yat
aa öyle mi ne güzel filan de mesela güzel bişey söyleynce
inan ortamı yumuşatırsan karlı çıkarsın
gerginleştirirsen sana patlar

Konunu genel olarak okudum. Eltinin seni kiskandigina tek emare goremedim. Ama sen onu kiskaniyorsun. Belki o yuzden seni sevmiyor. Yani kiskanmiyor ve sevmiyor seni durum bu eltin cephesinde.

Kaynanan da onu senden cok seviyor. Cunku gonullerini hos tutuyor onlarin. Sense 7 yildir evin icinde otesinde nisan bile yapmissin daha ANNE bile demiyosun. Soguk oldugun icin de sevilmiyorsun. Yalani ondan soyluyodur yani gelinini sevdigini belli etmek icin ovuyodur. Durum bu

bence eltini ve kayinvalideni irdelemeyi birak.

emin ol bu konudaki hislerini cok iyi biliyordur ikisi de.
eltin o yuzden mesafelidir, kayinvaliden de o yuzden ovup duruyordur sizi iyi gecindirmek adina.
ona da seni ovuyordur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…