- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Evleneli 11 ay oluyor. Bebek 8 aylık. Evlendikten 3 ay sonra doğurmuş işte.geçen aralık ayı yazmış 1 sene olacak olmuyor mu biz kasım dayız
Evet o haber benimde çok dikkatimi çekmişti..Evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen çocuk annenindir o vermediği sürece alamazlar.
Yakınınızda resmi nikahı olmadığı için birşeyler talep etsede uğraşır baya.
Çünkü geçenlerde emsal bir dava oldu kadın beraber yaşadığı adama çocuğa nafaka versin bakmıyo siye dava açtığında evlilik dışı olduğu için adamın zorunluluğu yok, kadın önlemleri almalıydı dendi.
Yanlış mı yanlış ama durum bu.
Bence barışsın nikah yapma şartıyla sonra yine yakalar böyle adamların bitmez çünkü hataları. En azından çocuğu için olan çocuğa olcak.
Adam herhangi biri görümceniz içinHanımlar merhabalar.. yine ben, benim görümcem geçen Aralık'ta evlendi düğün vs.. 8 aylık çocukları var. Ama eşi hala işinden gücünden vs bahane bularak resmi nikah yapmadı..her neyse, bugün eşinin telefonunu karistirmis ve başka kadinla konuştuğunu görmüş... Gittik gorumcemi aldık geldik .. adam aldatmadım deyip duruyor. Ama çocuğu da alacağım senden diyor. Kısa kesmeye çalışıyorum. Sorum; çocuğu alabilir mi? Hem konuştuğu kadına hem gorumcemin eşine manevi veya maddi dava açma şansımız var mı? Ne yapabiliriz...? Adam şu an yakalanma korkusundan agresif.
geçen aralık ayı yazmış 1 sene olacak olmuyor mu biz kasım dayız
Ha yani kadına dava açacam derken kendi davalık olmasınAdamin konustugu kisi resmi nikahli esi cikmasin da dua edin bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?