Aldatıldım mı ?

Evet ekşi sözlük arkadaşım

Yok hayır farkındayım aldatıldığımın. boşanma kısmında emin değilim. Bundan sonrasında ne yapacağım konusu
hayır aldatma değil sosyal medyada sürekli yazan insanlar konuşmayı ve paylaşmayı çok severler.Kocanız aldatma düşüncesiyle yazmıyordur. Hatta ona söyleseniz çok şaşıracak LÜTFEN DAHA FAZLA BÜYÜTMEYİN GERÇEKTEN BİR ŞEY YOK

İmzamı atıyorum. Maşallah burda herkes über uzman :)))

Eşi gibi konuştunuz korktum

Sizde hiç tanımadığınız bir erkek ile gece 4'lere kadar konuşun. Gözlerini beğenmedim ama yüzünü çok beğendim deyin. Fotoğraf isteyin, fotoğraf gönderin.

Sonra bunları eşiniz rastgele bir zamanda okusun. O da bunları normal kabul edecekse ortada bir şey yok.

Aldatmalar da böyle başlıyor zaten. Araya soğuk girmese eşinin çok daha ileriye gidecek potansiyelleri var gibi gözüküyor anlattıklarına göre.

Konunuzu okudum, takip ediyordum yorumları da ve gerçekten arafta kaldım hatta kendi kendime okurken yok artık derken eşim duydu noldu dedi bende internette bir haber gördüm böyle böyle diye kadın dava açmış falan dedim o da teşebbüs etmiş ama aldatma yok, yanlış yapmış ama anlamış herhalde dönmüş yanlıştan şans verip kontrol etseymiş tekrarı olursa açsaymış keşke yıkmasaymış yuvasını dedi.
Bende eğer kadın konuşsa bu kadar rahat konuşabilir miydin dedim sustu kaldı.
Bence bir süre daha takipte kalıp sessizce bekleyin dicem ama insan kusmak ister böyle birşeyi. Sizin duygularınız ve ilişkinize göre hareket edeceğiniz bir durum ama güveniniz kırıldıysa onarımı zor olur. Hakkınızda hayırlısı.

Eşiniz bi eşeklik edecekmiş, asılmak tarzı olmadığı için kızdan beklemiş. Kızda oralı olmayınca aklı başına gelmiş. Bana göre çok kötü bir durum ama aldatma girişimi var, boşanma sebebi değil diyorum. Son kararım bu

ay inanmıyorum ya kızlar ben mi kötüyüm sizler mi safsınız-konu sahibi senin için demiyorum umarım eşin bir daha yapmaz yaralarınız sarılır.-

"flört değil bu konuşma bunlar normal yhaaa." diyenlere ağzım açık okuyorum. arkadaşlar iyi misiniz ya? evli bir adam sabah saat dörde kadar elin kadınıyla konuşup eline dudaklarına iltifat ediyor ve bu flört veya aldatma olmuyor.

aynı gezegende mi yaşıyoruz diye düşünüyorum.

tabii ki aldatma sayılır.evli,mutlu,çocuklu adam gecenin dördünde niye bir yabancı kadınla kitap,siyaset,dudak,tırnak konuşsun.aynı şeyi siz bir erkekle yaşasanız bu konuşmalar size ne hissettirirdi yada eşiniz size nasıl bakardı?büyük ihtimal aldatılmış olduğunu düşünür ve hesap sorardı.bence daha ilerisi olacaktı ama bir şekilde size yakalandığını anladı U dönüşü yaptı,güven gitti bir kere maalesef işiniz zor.velev ki ekşi de yazıyor olsun bence yine masum değil,arada fotoğraf atma,alttan alttan beğenilme durumları var.boşanma zor gibi ama bence kesinlikle konuşun üstte çıkmaya çalışırsa da aynı olayı bende yapayım,büyütülecek bir şey değilse falan deyin,vicdanı noksan eşinizin,siz maddi durumları sıkıntı etmezken,kocamla,çocuğumla mutluyum derken o başka arayışlara girmiş ve bence hesap sorun,mesafeli davranın,sürünsün.yoksa sineye çektiğinizi düşünüp ileride daha cesur(!) adımlar atabilir.

Ben olsam söylerdim ortada çocuk var ayrılmayı ön plana koymazdım hemen ama ayağını denk almasını salak olmadığını bilsin isterdim güven olmayınca hiçbirşey olmaz.

Zor bir karar ama ben olsam böyle bişey yüzünden boşanmam, bana göre aldatma değil. Lakin yaptığı doğru bişeyde değil. Anladığım kadarıyla yüz göz olmak istemiyosunuz,
O zaman yapmanız gereken şu, mesajları açın ve ekranı kitleyin eşiniz gördüğünüzü anlasın ama emin olamasın. Ve snra hiç bişey söylemeyin, soğuk davranın üzgün olduğunuzu dibine kadar hissettirin. Ama soramasın. İçi içini yesin. Masum, üzgün ve soğuk davranın. En sonunda kendisi bu konuyu açıp açıklama yapmaya çalışacaktır.
Erkekler karşılarında çekişen suçlayan kadını gördüklerinde yaptıklarına illaki kulp buluyolar ve yeteri kadar ders çıkarmıyolar. Ama bunu siz söylemeden kendi hissederse sonucu çok daha farklı oluyo. Gözleriyle görüyo yaptığının ne kadar yanlış ve üzücü olduğunu.
Denenmiş bi takdik uygulamanızı tavsiye ediyorum.

Evet aldatildiniz siz zaten farkindasiniz ama.bence boşanmak net çözüm. Değil sizi gozlemledigim kadariyla daha çok uzulceksiniz belli .ama Eşinizin burnundan getirin pişmanliktan kivransin bir zahmet.şu an evde Nasılsıniz? Konustunuz mu hiç ?ve en önemlisi esinizin tavırları nasıl ?

Sizin adınıza üzüldüm. Maalesef bayağı flört etmiş. Flört aldatma mıdır? Buna siz karar vermelisiniz herkese göre değişir çünkü. Bana sorarsanız o iltifatlar “senden sıkılmadım, güzel dudak iması, ellerin güzelmiş” falanlar flanlar beni delirtir kinlenirim. Kendimi de buradan tutmayı öğrenmeye çalışsam da tutamam patlarım.
Anladığım kadarıyla boşanmayacaksınız. Eğer kalacaksanız da bu konuyu hiç açmayın bari telefona baktığınızı öğrenmesin. Sonra sık sık kontrol edersiniz. Bu arada da burnundan getirin birşeyleri yani bir şekilde alın hıncınızı. Nasıl yapılır bilmiyorum ama kk’dan güzel fikirler çıkacağına eminim.

Ben olsam benim de güvenim sarsılırdı. Ya beni artık sevmiyor ya da karaktersizmiş de ben görememişim herhalde derdim.
Ama erkeklerin bakış açısıyla ilgili bir şey anlatacağım. Geçenlerde erkek arkadaşım ve onun bir erkek arkadaşıyla muhabbet ediyorduk. Çocuğun deliler gibi sevdiği bir kız var, 2 senedir beraberler ve çocuk evlenmek istiyor. Kız bir eğitim için yurtdışında ve araları biraz bozuk. Neyse çocuk anlatıyor dertleniyor neredeyse ağlayacak. İçimden böyle seven erkekler de var vay be falan diyorum. Laf arasında iki hafta kadar önce çalıştığı yere müşteri olarak gelen iki tane yabancı kızla gece dışarı çıktığını, sonra kızlardan biriyle kızın otel odasına gittiğini, bir kadeh bir şey içtiğini, sonra çıkıp gittiğini anlattı. Ben şok oldum. Çok da düzgün bir çocuk, öyle fırlama bir tip falan değil. Olayı anlamaya çalıştım, böyle severken nasıl böyle bir şey yapabildiğini sordum. Genel olarak tüm erkeklerin bakış açısı seks olmadıysa aldatma değildire geldi olay. Tabi ki kız arkadaşı bilse kabul etmez, dolayısıyla saklı tutulması gereken ve etik olmayan bir olay olarak gördüğünü kabul etti. Ama o sıradaki psikoloji kız arkadaşını ne kadar sevdiğini test etmek gibi bir şeymiş. Başka bir kızla muhabbet etmesi ve keyif almamasıyla ne kadar sevdiğini görmüş olmuşmuş. Kadınlar bu psikolojiyi anlayamıyormuş. Kendini savunmak için bunları söylediğini düşünmüyorum gerçekten erkek bakış açısını anlatmaya çalışıyordu. Hiç hoşuma gitmedi tabi ki. Ama sizinki de böyle bir durum olabilir belki.

Bence goz yumulmasi, bilmezden gelinmesi gereken bi konu deil..
Yuz goz olmayin susun diyemicem.
Eger simdi fiziksel aldatma henuz yoksa bile sonradan olur. Zaten boyle baslar hersey. Siz simdi hatasini yuzune vurmucaksiniz bi baska gun yine biriyle konuscak sonra sıkılcak yine birileriyle.. ve hatta bulusalimlara gelicek konu. Sizin susmalarinizi karim saf anlamio yada gormezden gelio die dusunerek kacamaklari surdurmeye devam edicek. Bence herseyi soyleyin. Eger kaybetme korkusu varsa ztn boyle biseye bidaha kalkismaz. Istedigi kadar suc bastircak olsun yaptigi yanlisi hic bisi deistirmez. Evli bi adam karisini uyutup baskalariyla konusamaz. Gercekten vicdan yapip konusmaya devam etmemisse yani o sebepten konusmuosa siz herseyi bildiginizi soylediginizde size karsi mahcup olur. Bosanin kestirip atin demiorum ama yaptiginida yanina birakmayin derim. Gormezden gelmek simdiki ve sonraki olacak seyleri simdiden kabullenmek demek..

Son düzenleme:
Açık saçık aldatılıyosunuz işte.Kız yavşakk eşin şerefsizin önde gideni.Pü Allah belalarini versin.

Gecenin 4üne kadar erkek bir arkadaşıyla bile yazışmaya üsenir erkekler hatta ne yazismasi üşengecler işte erkekler.esiniz kadınla neyin nesi?Bu dümbük kıza özel skype indiriyo bilmem ne.yakında kız yatakta resmini gönderir çamaşırım nasıl totom nasıl diye

Üzücü ve sinir edici bir durum ama boşanmaya değecek birşey değil , konuşarak halledebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…