- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
Emin olun ilk aklıma gelen kelime "vicdan" oldu.Eşinin vicdani hiç sızlamamış galiba
Evet eğer bir daha konuşma olmazsa hiç konuyu bile açmadan devam edecekmiş.
Bu cevabına bende çok şaşırdım.
Bu konuya KK eşim hasta şeklinde karar verdi. Siz onu haklı mı görüyorsunuz. Gereksiz bir örnek. Bir kadınla bir erkek konuşursa sanal aldatma mı oluyor. Eşimi mi haklı buluyorsunuz. Barışayım o zamanBakın bu kopyaladığım yer sizin konularınızdan:
Selam Hanımlar,
Bir sürü konu var eşim yıllardır unutmuyor. Madde madde yazacağım. Haklı mı? Ben ne yapmalıyım? Yardımcı olun lütfen.
1- ) 3 yıldır çalıştığım iş yerinde olan olay. Bir amirim izlediğim bir filmin bahsi geçince, bende kitabı var getireyim dedi. Olur dedim. ( Konuşma 5-6 kişi arasında geçiyor. Amirimle yalnız değiliz. Son derece düzgün bir insandır. )
Bu olayın üzerinden 3 yıl geçti her tartışmada eşim bu konuya geliyor çok ağır hakaret ve küfürler ediyor. Kitap alacak samimiyet vs bağırıp çağırıyor.
Daha başka bir şey söylemeye gerek yok sanırım.
Peki boşan! boşanmazsan gurursuzsun zaten, demek mi gerekiyor?
boşanma! erkeğin elinin kiridir katlan, demek mi gerekiyor?
Her ikisi de değil hanımefendi, ya gözlemleyip ya da konuşup
en doğru zamanda en sağlıklı kararı kendisinin vermesi gerekiyor.
Yardımcı olmak adına şahsi olan fikirleri belirtmek farklıdır, direkt şunu yap yapmazsan şöylesin demek farklıdır.
Tekrar ediyorum, bu işin uzmanı kişiler bile direkt boşanın ya da boşanmayın demezken; konu sahibine daha travmanın ortasındayken direkt şunu yap demek ne kadar doğru.
Reeldeki aldatmalar da bu şekilde başlamıyor mu zaten? Birden hop diye yatağa gidilmiyor sonuçta. Bu da bir aldatmadır.
Ortam olsa,sohbet devam etse iş o raddeye gelecek çok belli.
Tamam ama sürmemiş. Zaten yanlış bulduğumu yazdım. Sadece boşanma sebebi değil. Yani biri eşimi öldürmek istiyorum derse hapse mi atalım. Şu var yazılanlar elimizde değil görmedik. Görsem fikrim değişebilir. Elimdekilerle aldatma yok bana göre.Çünkü daha 3 günlük.
Biraz daha sürse atılacak.
Çünkü kocası foto atmış.
Kişiden kişiye değişir kiminin hoşuna bile gidiyo böyle şeyler iğrenç ama var malesef konu sahibi de bi çırpıda ayrılma durumunda değil o yüzden çok sert yorumlar şu an kafasını bulandırmaktan başka bi işe yaramayacak önce kendi kararını vermeliBoşanma gibi hayati bir karar bu konuda almak zor.
Sohbette aldatılmayı netleştirecek ifadeler yok.
Boşanıp , boşanmamak sizin takdirinizde .Şaşırmanız doğru.
Ben de şuan nasıl duruyorum diye kendime şaşırıyorum ama bakın,
Konuyu açsam ona, direk savunma mekanizması geliştirecek.
ben anlık rahatlayacağım . ama bikaç gün tripler falan sonra ne olacak?
Ben ya beklemeden direkt bu mesajlardan sebep ayrılıcam yüzgöz olmamak için, ya beklicem konuşmanın devamı gelmezse hiç konuyu açmadan evliliğime devam edicem yine yüzgöz olmamak için
ya da onların konuşmasının devamı gelicek iyice emin olup öyle ayrılıcam.
Evet. Çünkü bu olay için şimdilik boşanma kararı askıya alınmalı.Tamam ama sürmemiş. Zaten yanlış bulduğumu yazdım. Sadece boşanma sebebi değil. Yani biri eşimi öldürmek istiyorum derse hapse mi atalım. Şu var yazılanlar elimizde değil görmedik. Görsem fikrim değişebilir. Elimdekilerle aldatma yok bana göre.
AynenEvet. Çünkü bu olay için şimdilik boşanma kararı askıya alınmalı.
Eğer senden hoşlandım gibi tek bir cümle olsaydı delil niteliğinde, konu sahibine boşanın derdim.
Evet. Çünkü bu olay için şimdilik boşanma kararı askıya alınmalı.
Eğer senden hoşlandım gibi tek bir cümle olsaydı delil niteliğinde, konu sahibine boşanın derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?