Aldatıldım mı ?

Tabiki de konus. Bi kiz kocama ojen guzel mi diye sorcak kocam da oje degil ama elin guzel aman dikkat et usutme. Paralarim kocami. Iyice burnunu surterim. Kiza gelince kiza da yapacaklarimi bilirim ama etik olmaz diye burda yazmiyorun

Eşinin vicdani hiç sızlamamış galiba
Emin olun ilk aklıma gelen kelime "vicdan" oldu.
Hatta yazdım da abartıyorsun derler diye sildim.
Ben orada rüyalara dalmışım,adam kadının hangi filmi sevdiğini merak ediyor.
İşte burada azıcık da olsa vicdanı sızlamaz mı içerde uyuyan masumları düşünüp?

Evet eğer bir daha konuşma olmazsa hiç konuyu bile açmadan devam edecekmiş.
Bu cevabına bende çok şaşırdım.

Şaşırmanız doğru.
Ben de şuan nasıl duruyorum diye kendime şaşırıyorum ama bakın,
Konuyu açsam ona, direk savunma mekanizması geliştirecek.
ben anlık rahatlayacağım . ama bikaç gün tripler falan sonra ne olacak?
Ben ya beklemeden direkt bu mesajlardan sebep ayrılıcam yüzgöz olmamak için, ya beklicem konuşmanın devamı gelmezse hiç konuyu açmadan evliliğime devam edicem yine yüzgöz olmamak için
ya da onların konuşmasının devamı gelicek iyice emin olup öyle ayrılıcam.

Bu konuya KK eşim hasta şeklinde karar verdi. Siz onu haklı mı görüyorsunuz. Gereksiz bir örnek. Bir kadınla bir erkek konuşursa sanal aldatma mı oluyor. Eşimi mi haklı buluyorsunuz. Barışayım o zaman

Ben sahsi fikrinizi belirtmeyin demiyorum bosanip bosanmamak kendi verecegi karar elbette ama destek olmak adina bosanacak kadar degil! Yazilmasi hem de bunu bir hemcinsimin yazmasi cok cok uzucu

Eşiniz gayet flort etmiş ama belki kız hoşlanmadı ilgi göstermedi muhabbet burda bitsin demiş.

Az ışık olsun devamı gelirmiş

Evet aldatilmissin. Sanalı banalı yok bu isin, muhim olan hangi sebeple olursa olsun bunu sana layik gormesi.

Çünkü daha 3 günlük.
Biraz daha sürse atılacak.
Çünkü kocası foto atmış.
Tamam ama sürmemiş. Zaten yanlış bulduğumu yazdım. Sadece boşanma sebebi değil. Yani biri eşimi öldürmek istiyorum derse hapse mi atalım. Şu var yazılanlar elimizde değil görmedik. Görsem fikrim değişebilir. Elimdekilerle aldatma yok bana göre.

Boşanma gibi hayati bir karar bu konuda almak zor.
Sohbette aldatılmayı netleştirecek ifadeler yok.
Kişiden kişiye değişir kiminin hoşuna bile gidiyo böyle şeyler iğrenç ama var malesef konu sahibi de bi çırpıda ayrılma durumunda değil o yüzden çok sert yorumlar şu an kafasını bulandırmaktan başka bi işe yaramayacak önce kendi kararını vermeli

Eşiniz bu muhabbeti burada bitirelim, artık konuşmuyoruz araya soğukluk girdi demiş, konuşmaya devam etseler o soğukluk belki olmayacak ve muhabbet uzayacak, yüksek ihtimalle görüşmeye gidecekti. Kaldı ki illa aldatmak 2 gün içinde şurada buluşalım, aşkım canım mesajları olacak anlamına gelmiyor.

Yani bana göre bu bir aldatmadır. Neden herhangi bir siteden tanıştığı biriyle muhabbetini bu derece ilerletti mesela amacı neydi? Soğukluktan kastı ne öylesine bir muhabbet ise? Eşiniz ben konuşmaya devam etmek istemiyorum deyip direkt kesse, yaptığının yanlış olduğunu anlamış diyecektim ama şu aşamada hiç bahsetmeden konuyu kapatsanız, aynı tarzda başka bir sohbet ortamıyla karşılaşma ihtimaliniz yüksek diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Boşanıp , boşanmamak sizin takdirinizde .
Ama bu konuyu içinize atmak sizi yorar .
Bana kalırsa takipte kalın eğer devam ederse zaten gerekeni yaparsınız ama devam etmese dahi ben gider "neden" diye sorardım .
Ama işte kişiden kişiye değişiyor demek ki siz daha affedebilir bir yapıdasınız.

Evet. Çünkü bu olay için şimdilik boşanma kararı askıya alınmalı.

Eğer senden hoşlandım gibi tek bir cümle olsaydı delil niteliğinde, konu sahibine boşanın derdim.

Bu konuşmalar da medeni durum sorulmuş mu?

Selin karacehennem de bu konuda evli erkek veya kadin bir baska karsi cinsiyle arkadasca dahi ko nu sa maz diyor daha biz ne diyelim arkadaşım elin guzel ayagin guzel goguslerin guzel seyin guzele varacakmis nerdeyse bu konu.. bide araya sogukluk girdi diyor yaaaa

Evet. Çünkü bu olay için şimdilik boşanma kararı askıya alınmalı.

Eğer senden hoşlandım gibi tek bir cümle olsaydı delil niteliğinde, konu sahibine boşanın derdim.

niyet var karşıdan ışık yok.
senden hoşlandımla ojelerin değil ellerin güzelmiş arasında bir fark yok bana göre.
sabah 4 lere kadar muhabbette cabası.
ha konu sahibesi boşansın demiyorum ama ortada girişimde bulunup umduğunu bulamayan bir adam olduğu kesin.

Ben araya soğukluk girmesi olayını anlamadım. Sadece üç gün konuşmadıkları için mi soğukluk girmiş, ne kadar bir yakınlık var ki üç günde soğukluk giriyor.
Fikrime gelince, sonuca ulaşamamış aldatma diyorum.

Konu sahibesi yaşadığın hayal kırıklığına çok ama çok üzüldüm. Ben olsaydım bunu boşanma gerektirecek bir konu olarak görmezdim. Karşıma alır açık açık konuşup neyin yolunda gitmediğini ve farklı bir arayış içinde olup olmadığını sorardım. Sonrasında takip sürecine başlardım eğerki bu tat kaçıran durumlar devam ederse orda ömür boyu kendim paranoyak olmamak adına sonlandırırdım. Ancak şuan anladığım kadarıyla sen de boşanmayı düşünmüyorsun. Ruhsal olarak eşinin çok iyi durumda olmadığını düşünüyorum . Aldatmayı reele dökmek istese üç gün boyunca konuşmanın kesilmesine kendisi izin vermezdi bence . Umarım yakında daha iyi hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…