Aldatıldım mı ?

yani evet şimdi yüzüne vurmak sadece beni rahatlatıcak .
zaten arkadaşım direk boşanmak isteyen insan pek de düşünmez açıklama da beklemez çünkü kafasında herşey nettir.
bende net değil. evet bi ihanete uğradım kolay kabullenemeyeceğim bi muhabbet bu.

Sessiz olayım, eğer olur da bundan sonrası için bir konuşmaları vs olmazsa. hiç konuyu açmayayım.
ama ne kadar takip edebilicem, ne kadar sessiz kalabilicem bilmiyorum

Sizdeki de iyi sabır . Hala konuşmalarda kötü birşey yok demişsiniz . Önceden tanıştığı biriyle sohbet etse bi derece anlarım(tabii ki gece 4’lere kadar değil) ama hiç tanımadığı , evliyken yeni tanıştığı biriyle bu denli sohbet ne demek ? Skype indirmek ne demek ? Bide pişman olup kesmemiş muhabbeti paşazade , sürekli konuşmuyorlar diye soğumuş .

Eğer ayrılmayacaksınız bence bilmemiş gibi yapın , yüz göz olup cıvığı çıkar ...

Ve siz buna flörtleşme bile değil diyorsunuz.Evet değil çünkü direkt aldatma bu.siz bu konuşmaları zaten normal bulmuşsunuz bize birşey sormaniza gerek yok devam edeceksiniz belli.

Ve siz buna flörtleşme bile değil diyorsunuz.Evet değil çünkü direkt aldatma bu.siz bu konuşmaları zaten normal bulmuşsunuz bize birşey sormaniza gerek yok devam edeceksiniz belli.
Evet eğer bir daha konuşma olmazsa hiç konuyu bile açmadan devam edecekmiş.
Bu cevabına bende çok şaşırdım.

Arkadaşlar kadını görmemiş, resmini dahi görmemiş sohbet hoşlanma vb içermiyor. İlla görüşelim senden etkilendim kur falan yok. Elin güzelmiş dalga geçmiş gibi. Ben de çok katıyım aldatma konusunda. Burada aldatma yok bana göre. Konu sahibi yazışmalarda hoşlanma heyecan hissetti ise durum değişir.
Eşleriniz işyerlerinde bayanlara da bugün güzel olmuşsun diyor siyaset konuşuyor haberiniz olsun.

Eşiniz heyecan arayışı, stres, iş sıkıntıları vb durumlardan dolayı sizle, arkadaşlarıyla değil de sanalda bir kadınla arkadaşça 3 gün muhabbet edip, 4. gün az görüştüğü için trip atmakta haklıysa demek.

Olur da bir gün siz de kocanız yerine sanaldan bir erkekle dertleşip, heyecan aradığınızda bulduğunuz bahaneyi geçerli görüp aldatmakla suçlamaz umarım.

Siz yabancı bir erkekle 4 e kadar konuşsanız, foto atsanız eşiniz ne düşünür, size nasıl davranır?

Bir eşiniz trip atmış kıza, konuşmaya daha fazla vakit ayırmadığı için. Neden?

Yani hiç bilmiyorum ki tepkisi nasıl olur. iyi olmaz bence orası kesin de.
konuşmanın sonu benim kafamı bulandıran kısım. zaten artık pek konuşmuyoruz ben kaldırıyorum demiş kız da aa niye ya neden ki falan yazmış . tadında kalsın sohbetimiz demiş sonra.
ya kendimi kandırıyorum belki de. ama kökünden koparıp da atamıyorum

Eşiniz konuşmayı ne sebeple kesmiş?
Vicdanen rahatsız olduğu için mi yoksa karşı taraftaki kız yazmayınca kendince sinirlenip trip mi atmış programı kaldırıyorum diye? Bu da önemli.

Çünkü daha 3 günlük.
Biraz daha sürse atılacak.
Çünkü kocası foto atmış.

Umarım.
Bu arada yazı puntonuz öyle büyük ki. sanki bağırıyormuşsunuz gibi hissettim. sevgiler

Siz yabancı bir erkekle 4 e kadar konuşsanız, foto atsanız eşiniz ne düşünür, size nasıl davranır?

Bir eşiniz trip atmış kıza, konuşmaya daha fazla vakit ayırmadığı için. Neden?
Bu mevzu benim de dikkatimi çekti ama konu sahibi ayrılığı düşünmüyor gibi yarayı deşmenin bi alemi Yok diye düşündüm sonuçta görüşme sıklığı azaldı diye laf sokulmuşsa görüşme de olmuş olabilir

Elbette.
Hayati bir karar bu.
Eğer bu sohbet ilerleseydi aldatma teşebbüsü aldatmayla sonuçlanmaz mıydı sizce?

Şu an eşiniz bunu suç kabul etmez, arkadaştık der. Ama bence aldatmaya teşebbüs.

Sizin güveninizi kırmadı mı bu olay?
Yarın başka kadın arkadaşlar edinecek sanalda belki.

Boşanmayın şimdilik, takip edin derim.

Umarım.
Bu arada yazı puntonuz öyle büyük ki. sanki bağırıyormuşsunuz gibi hissettim. sevgiler
Aslında daha kolay okunsun diye büyüktü :)

Kökünden koparıp atmayın zaten. Eşiniz bu aralar depresyondaymis madem gozlemleyin yardimci olun ona tabiki ms ciddi önemli bir hastalık destek olmak gerek. Ama kimse depresyondaydim hastaydim diye başka kadına meyletmemeli bunuda eşiniz bilmeli bildirin.boşanmak şu aşamada bencede olmamalı

Ya ben şimdi hakime gitsem burda anlattığımı anlatsam beni boşarmı? yazışmaları da göstersem.
Hakimi geçtim ben o yuvamı dağıtacak çocuğumu alıp annemin evine geri dönecek kadar aldatıldım mı.
Ondan emin olsam zaten kararımı vericem de.

Peki boşan! boşanmazsan gurursuzsun zaten, demek mi gerekiyor?
boşanma! erkeğin elinin kiridir katlan, demek mi gerekiyor?

Her ikisi de değil hanımefendi, ya gözlemleyip ya da konuşup
en doğru zamanda en sağlıklı kararı kendisinin vermesi gerekiyor.

Yardımcı olmak adına şahsi olan fikirleri belirtmek farklıdır, direkt şunu yap yapmazsan şöylesin demek farklıdır.

Tekrar ediyorum, bu işin uzmanı kişiler bile direkt boşanın ya da boşanmayın demezken; konu sahibine daha travmanın ortasındayken direkt şunu yap demek ne kadar doğru.

Bakın bu kopyaladığım yer sizin konularınızdan:

Selam Hanımlar,
Bir sürü konu var eşim yıllardır unutmuyor. Madde madde yazacağım. Haklı mı? Ben ne yapmalıyım? Yardımcı olun lütfen.
1- ) 3 yıldır çalıştığım iş yerinde olan olay. Bir amirim izlediğim bir filmin bahsi geçince, bende kitabı var getireyim dedi. Olur dedim. ( Konuşma 5-6 kişi arasında geçiyor. Amirimle yalnız değiliz. Son derece düzgün bir insandır. )
Bu olayın üzerinden 3 yıl geçti her tartışmada eşim bu konuya geliyor çok ağır hakaret ve küfürler ediyor. Kitap alacak samimiyet vs bağırıp çağırıyor.

Daha başka bir şey söylemeye gerek yok sanırım.

Reeldeki aldatmalar da bu şekilde başlamıyor mu zaten? Birden hop diye yatağa gidilmiyor sonuçta. Bu da bir aldatmadır.
Ortam olsa,sohbet devam etse iş o raddeye gelecek çok belli.

Boşanma gibi hayati bir karar bu konuda almak zor.
Sohbette aldatılmayı netleştirecek ifadeler yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…