Aldatıldım ve aldatılıyorum

Ne münasebet ya ilerde belki beni vurur diye bu rezilliğe mi katlanacaksınız. O işyerindeki herkese rezaletin kocanızı sizi aldattığını ilan edin herkese alabildiğinizi alın anlaşmaya filan gitmeyin yok bi kredi ödemekle kurtulamasın . Gerekirse emniyetin dibinde bi yere eve çıkın size dokunamasın . Hatta olası bi tehdit için ruhsatlı bir silah alın korunma amaçlı nasıl kullanılacağına dair eğitim de alın. Bunu o namussuza da söyleyin bi tarafı yemesin gelmeye.

Kendi hayatınızı kurun elbet allahtan bulur ikisi de.

O kadın ne alıyorsa siz kocanızdan 10 alın. Evet belki karı koca münasebetiniz tam anlamıyla olmayacak ama ileride ne olacağı belli olmaz. Bir gün kapıya konmayacağınıza emin misiniz ? Hiç bir zaman emin olmazsınız bundan o yüzden geleceğiniz için birikim yatırım yapın yani kendinizi güvenceye alın... eşiniz sizi kullanıyor şuan sanırım evine gelip karnını doyurup ütülü temiz kıyafetlerini giyiyor yanlış mı ? Kocanızdan alabildiğiniz kadar para alın ve biriktirin bence sonra birgün zaten ya siz ona tekmeyi koyacak yada o size... böyle gitmeyecek çünkü

Aldatıldığını bile bile o konuşmaları duydugun halde hala aşığım boşan demeyin diyorsan boşanma diyeyim o zaman ne diyeyim arada gelir yazarsin içini döker rahatlarsın evliligine devam edersin .

Aldatıldın , aldatılıyorsun ve ALDATILACAKSIN.Göz yummuşsun resmen.Bunun devamında eşin gözüne soka soka yapma seviyesine gelir.Bırakamıyorsan da bir gözdağı ver , korkut ki kendine çekidüzen versin.

"adam başkasının koynundan çıkıp benim yatağıma geliyor"
tamam abla boşan demiycez sana, şu saatten sonra tüm yaşadıkların senin suçun.

hayır bu özgüvensizliği nerede yaptınız bu kadar çok merak ediyorum? adam kuma getirecek sana az kaldı.
boşan sen de kendine sevgili falan yap yalnız kalamıyorsan?

Bence sen ikinci bir çocuk yap,valla bu forumda genelde böyle oluyor,inan hiç şaşırmayız...o pis adamı halen nasıl yatağına alıp sevişebiliyorsun hayret.ikinci çocuk hatta üç bile olur bence

erkeklerin çoğu böyle gerçekler acıtır hanımlar hepimiz ayık olalım bence boşan dünyaya bir kere geliyorsun bu işlerde hastalık kapma riski de var elalemin karısının bilmediğim hastalığını ben niye taşıma riskini göze alayım ki? Bakın aldatmayı affetmez hiçbir erkek ama kadınlara yapıldı mı olur öyle ya elin kadını için yuva yıkma olur boşversenize zeki olun o çocuğa acıyorum inşallah detayları onla paylaşmadınız.Paranoyak bir şekilde ömür geçmez ölümle tehtid eden de bir psikopat kocanız ciddiye alın o sözleri dikkatli olun ama bence tatlı tatlı sözlerle soğuduğunuzu filan belirtip anlaşmalı boşanın.

burada aşk falan yok , zengin yakisikli bir adami baska kadina kaptirmak istememe var, adam fakir olaydi coktan tekmeyi basmistin, hadi bir kere affettin devam ettigi halde boşamaman bunu gosteriyor.şu durumda biz ne diyebiliriz ki sen de takil hayatini yaşa, madem bosanmiycan. ama o adam tek senle yetinmez ikinci ucunculer hep olcak bunu da bil.

Adamin parasini yemeye bak madem sen de
Diger kadin ev araba istiyormus ya.

Sen de iste

Hatta ben olsam banka hesabi actirir orada birikim yapar kendi anama babama kardeslerime de yedirirdim.
Nasil olsa elin kadini da yiyor

Benim ailem de yesin

Ve aldatılacaksınız. Çünkü mezhebiniz geniş.

Ay inşallah 3. bi kadın gelmez. Gerçi metres kabul etmez, bu tip kadınlar eli maşalı olur. Öyle adamı sizinlede paylaşmaz zaten. Neyse bekleyin madem, adam size para verip kadının yanına taşınır yakında. O zaman belki kendinizde güç bulursunuz.

Boşan demeyin dediğiniz için yorum yapamıyorum. Ve benim gibi olan arkadaşlar da olabilir.

Sizin durumunuz için söylenecek başka bir şey yok çünkü.
Boşan demeyin derken sadece boşan gitsin demeyin anlamında söyledim aslında. Yani boşan ama şöyle mutlu olursun böyle mutlu olursun. Onlar da şöyle bedbaht olur böyle sürünürler gibi şeyler duymak istediğimi anlatmak için yazmıştım.

Bu evli insanların bukadar arkadaş tutkunu olmalarini anlamiyorum ya esimin is yerindeki kadınla ne alaka ben gezecem canlı müziğe falan filan gidicem şuanda boşanmak istemiyorsan erkeklere güven olmaz fırsattan istifade evin tapusunu simdiden al para biriktir daha oglunla gez toz ayrıca hem paran olsun köşede hemde oğlun eğlenirken sende bi parça kendine gelirsin oda para kaybetsin sen yedikçe böyle erkeğe hersey mustehak yap yapabildigini pırlanta filan aldir

Deli gibi borca sokun o zaman. Erkekler parayı buldu mu azıtıyor. Hiç borçsuz bırakmamak lazım madem öyle.

O kadinnda sansliymis baskasi olsa 7 cihana rezil etmekle kalmaz saçını basini yolardi ahlaksizin... Kocan da resmen pis adamin tekiymis keske daha onceden boyle oldugunu bilebilseydin

Boşanıp parasını sömür ve mis gibi bir hayat yaşa. Yeniden evlenirsin ilerde üzülmeye değmez adam tamm bir şerefsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…