- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi camdankalp2013
-
ben sen kötü bişey yazdın demedim ki. sadece bak biz uğraşıyoruz olmuyo sen niye aldırıyosun tarzında çok mesaj atılmıştı geçen topikte. herkesin hayatı şartları farklı aldırmak isteyebilir en doğal hakkı bence. ama doğurup nefret edicem demesine inanamıyorum inanamk istemiyorum.
arkadaşım ben konu sahibine hiç bi ters söz sööylemedim yazdıklarına karşı bende düşündüklerimi yazdım sadece sen benim bi bebeğe sahip olmak için neler çektiğimibilseydin benimle aynı düşüncede olurdun ve anlardın ne demek istediğimi....ama allahım kimseye yaşatmasın bunu evlatsızlıkla sınamasın kimseyi
ahh arkadaşım seni ben anlarım beni sen anlarsın bizi bizden başkası anlamıyo ki ....
inş canım bigün bizde kavuşuruz meleklerimize
evet kader arkadaşım aynı gün evlenmişiz ne tesadüf ki kaderlerimizde aynımış ....canım benim aynı gün evlenmişiz zaten inşallah aynı zamanlardada anne oluruz
evet bizi bizden başka kimse anlamaz ama accesdenied'de tüp tedavisine başlamak üzereymiş
Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu uğurda emek harcayıp umut bağlayan herkesin yardımcısı olsun
yasakım burdayım ya aldırmak lafı duyunca buraya geldim hemen canım ya böyle konuları görünce allahım günah yazmasın ama niye diyorum o bebeğe biz sahip olamıyoruz bu kadar isterkenmelekim burdamisin kiscemmaglama güzel kiscem rabbim isteyenelre insallah en kisa zamanda nasip etsin
ben diğer konularını görmedim ama o sözler kan donduruyor bencede ...bi anne asla evladından ne olursa olsun nefret edemez ......
eşimin nenesi 90 yaşına yakın ve çook hasta o halde hala daha ölen kızını anıyo sürekli
öleli belki 50 yıl olmuş ama hala daha kızını unutmamış ve hala özlüyo kızını.........
bence konu sahibini psikolojisi bozuk şu an ondan öyle konuşuyo........
arkadaşım galiba sende tüp bebek tedavisine başlıcakmısın bilmiyodum ya üzdüysem özür dilerim seni
evet kader arkadaşım aynı gün evlenmişiz ne tesadüf ki kaderlerimizde aynımış ....inş aynı tarihlerde hamile kalırızda bebeklerimizde aynı zamanlarda doğar
yasakım burdayım ya aldırmak lafı duyunca buraya geldim hemen canım ya böyle konuları görünce allahım günah yazmasın ama niye diyorum o bebeğe biz sahip olamıyoruz bu kadar isterken
inş bitanem inş aklı başında bi karar verirde sonra pişman olmaz.........canim melekim ben okuyamadim bile tam 6 bebek kaybeden birisi olarakkktek dilegim rabbim nolur isteyene verr diyorumm bi melege sahi olmak icin herseyi yapiyoz biz sahip olamiyoz melekimm sinavimiz bizim bu konu sahibinede rabbim vermis ama onun sinavida bu bebegi hakkiyla dogurup büyütmekk insalalh sinavi basariyla gecerrr
inş bitanem inş aklı başında bi karar verirde sonra pişman olmaz.........
canım inş sende tekrar hamile kaldığında bebeğini kaybetmezsin bizim gibi tüm isteyenler en kısa zaman da hamile kalır inş......
allahım kimseyi bu yolda bekletmesin
Ah camdankalp ah, bu konuyu açmayacaktın...
Toplum olarak düşene bir tekme daha vurmakta üstümüze yok malesef...
inanılmaz üzüldüm psikolojiniz ne olursa olsun küçücük bı masum hakkında nasıl bunları söyleyebılıryosunuz gerçekten onu haketmıyorsunuz ağlamamk için kendımı zor tutuyorum şuanda
insanlar tecavuzden olan çocuklarını bile bağrına basarken sız babasının huyu suyu kötü diye bır masum hakkında böyle konuşmayın buna hakkınız yok
yaptığınız dupeduz şımarıklık aldırmak istemenızı bı derece nalarım amasöylediğiniz laflar gerçekten çok kötü inşallah o karnınızdakı bebeğe muhtaç bırakmaz allah sızı
inş canım allah hepimize nasip etsin hepimize tattırsın bu duyguyu...canım üzülmedim allah kısmet etsin hepimize tüm dileyenlere.
ama o bebeğin doğup da bir kenara itildiği bakılıp ilgilenilmediği geldi gözümün önüne. konu sahibnin kimsesi de yokmuş sahip çıkan da olmazsa o bebeğin hali nolur düşünmek bile istemiyorum. bi kaç zamandır bu modda konu sahibi düzelmiyo daha kötüye gidiyo ruh hali. doğurup perişan edeceğine minicik bebeği aldırsın bence. ya da bi psikolğa gitsin tedavi olsun. allah korusun böyle istenmeyen bebeklerin başına neler geliyo düşünmek bile istemiyorum. kimsesiz gibi şimdiden. bu konu beni sinir sistemimi çökertti resmen bu gece.
algıda seçicilik olsa gerek
cevap yazanların çoğu benim gibi isteyipte bebeğine kavuşamayanlar
evet bebek istemek yada istememek kişinin kendi tercihi
elbette ki kürtaj olmak yada doğurmakta kişinin kendi kararı
ama BENCE hamile kalındıysa herhangi bir sağlık sorunu yoksa doğurulmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?