- Konu Sahibi camdankalp2013
-
Oncelikle sunu soyliyim..kesinlikle bebegin aldirilmasina o minicik cana kiyilmasina karsiyi...her ne olursa olsun..ama herkesin secimi kendisini ilgilendirir..siz ya da bu forumdaki kimse sizin gibi nankör insanlara veriyor diye bir cumle kuramaz.. herkes kendi kaderini yasar.. bebegi olmayan bununla imtihan olur.. bebegi olan da bu sekilde imtihanolur. Siz Bir suru insan evlat sahibi olmak icin acilar cekiyor Allah da sizin gibi nankorlere veriyor derken konu sahibinin iradesini degil Allah in iradesini sorguluyorsunuz.. Allah istedigine verir istemedigine vermez.. konu sahibi de zaten aldirmak icin gitmis ama gonlu razi olmamis.. burda hic kimseye sorgulamak yadirgamak dusmez.. hele ki nankor kelimesini kullanmak asla dusmez.. konu sahibinn avukayi misiniz diyecekseniz dee. Evet avukatiyim.. yeni tayin etti..
Arkadaslar aranizda evlat sahibi olmak icin belki en acimasiz yollardan gecenlerden biriyim ama ben kizmiyorum konu sahibine
Suan o hamile ve dengesi alt ust
Esi köstek olmus
Sinirleri mahvolmus durumda
Biraz daha anlayisli ve yol gosterici olmaya calisalim ki konu sahibine ve o bebege yardimci olabilelim
karar kendi kararı tabiki ama nolursa olsun bebegine kıymasın dogursun gerekirse evlat edinmek isteyen birine versin ama o masum cocuk ölmesin.dinimizcede günah .allahın bi bildigi varki bu kadar sorunların olcagını bildigi halde o bebek oldu.her serrin sonunda bi hayır vardır belkide bu onun imtihanıdır ama burda kızanlar ki bende dayanamadım söyledim bi kaç bişey bebegi suclu görmesine ihaneti hatırlatır onu istemiyorum gibi cümleler kullanmasına kızmıstır kızanlar .ben bunlara kızmıstım. sonucta bebek anne karnına düştügü an annenin iyi kötü durumunu anlıyor bebekle anne karnında konusun diyor doktorlar o sizi duyabiliyor diyor onu istemediğini bebek anlıyor melek o daha sucsuz yere kimbilir nasıl üzülüyor.allah konu sahibini imtihan ediyor ne kadar dayanabilcek gibisinden belkide.bırak kim naparsa yapsın nasılsa hepimiz günümüz bittiginde ölücez. bu dünyanın ahiretide var orda hakkını alıcaksın nasılsa ama 2 cocugun için allahın emirlerine uyarak yaşamalısın ki allah sana yardımcı olsun.intihar etmeyi düşünsen bile belki öldükten sonrada ruhun bu acıları cekicek bilemezsin ki ölüp gelen yok sonucta noluyo bilmiyoki kimse.allaha sıgın bol bol dua et kuran oku namaz kıl allaha sıgın sana suan tek yardım edebilecek o .onun gücü herşeye yeter biz ne söylersek söyleyelim senin içindeki acıyı hafifletemeyiz allah yardımcın olsun üzüldüm senin için ama vardır bundada bir hayır.
benim kızdığım yer keşke karnımda ölse kurtulsam ve vucudum deforme olacak bu cümleleri keşke kullanmasaydı yoksa aldırıp aldırmamak onun bileceği iş ki o bebeğin karnında ölmesinin ne demek olduğunu bilmiyor bilseeeee.......
Oncelikle sunu soyliyim..kesinlikle bebegin aldirilmasina o minicik cana kiyilmasina karsiyi...her ne olursa olsun..ama herkesin secimi kendisini ilgilendirir..siz ya da bu forumdaki kimse sizin gibi nankör insanlara veriyor diye bir cumle kuramaz.. herkes kendi kaderini yasar.. bebegi olmayan bununla imtihan olur.. bebegi olan da bu sekilde imtihanolur. Siz Bir suru insan evlat sahibi olmak icin acilar cekiyor Allah da sizin gibi nankorlere veriyor derken konu sahibinin iradesini degil Allah in iradesini sorguluyorsunuz.. Allah istedigine verir istemedigine vermez.. konu sahibi de zaten aldirmak icin gitmis ama gonlu razi olmamis.. burda hic kimseye sorgulamak yadirgamak dusmez.. hele ki nankor kelimesini kullanmak asla dusmez.. konu sahibinn avukayi misiniz diyecekseniz dee. Evet avukatiyim.. yeni tayin etti..
karar kendi kararı tabiki ama nolursa olsun bebegine kıymasın dogursun gerekirse evlat edinmek isteyen birine versin ama o masum cocuk ölmesin.dinimizcede günah .allahın bi bildigi varki bu kadar sorunların olcagını bildigi halde o bebek oldu.her serrin sonunda bi hayır vardır belkide bu onun imtihanıdır ama burda kızanlar ki bende dayanamadım söyledim bi kaç bişey bebegi suclu görmesine ihaneti hatırlatır onu istemiyorum gibi cümleler kullanmasına kızmıstır kızanlar .ben bunlara kızmıstım. sonucta bebek anne karnına düştügü an annenin iyi kötü durumunu anlıyor bebekle anne karnında konusun diyor doktorlar o sizi duyabiliyor diyor onu istemediğini bebek anlıyor melek o daha sucsuz yere kimbilir nasıl üzülüyor.allah konu sahibini imtihan ediyor ne kadar dayanabilcek gibisinden belkide.bırak kim naparsa yapsın nasılsa hepimiz günümüz bittiginde ölücez. bu dünyanın ahiretide var orda hakkını alıcaksın nasılsa ama 2 cocugun için allahın emirlerine uyarak yaşamalısın ki allah sana yardımcı olsun.intihar etmeyi düşünsen bile belki öldükten sonrada ruhun bu acıları cekicek bilemezsin ki ölüp gelen yok sonucta noluyo bilmiyoki kimse.allaha sıgın bol bol dua et kuran oku namaz kıl allaha sıgın sana suan tek yardım edebilecek o .onun gücü herşeye yeter biz ne söylersek söyleyelim senin içindeki acıyı hafifletemeyiz allah yardımcın olsun üzüldüm senin için ama vardır bundada bir hayır.
anne olmanın ne demek olduğunu muhakkak benden iyi biliyosun o zaman bana bi anlatır mısın madem biz hiçbişey bilmiyoruz sevmeyecem demek daha doğmamış evlat için nası bi anneliktir ?benim bir tane cocugum var cocuk dogurdum anne olmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum. dogurmakla anne olunmuyor sonrasi daha onemli. karnimda olmesini istememde suc degil. yada kotu degil cani acimasin kurtaj olmaktan kendisinin olmesi iyidir. cocugu olmayanlarda yorum yapmasin. hicbisey bilmiyorsunuz.
benim bir tane cocugum var cocuk dogurdum anne olmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum. dogurmakla anne olunmuyor sonrasi daha onemli. karnimda olmesini istememde suc degil. yada kotu degil cani acimasin kurtaj olmaktan kendisinin olmesi iyidir. cocugu olmayanlarda yorum yapmasin. hicbisey bilmiyorsunuz.
benim bir tane cocugum var cocuk dogurdum anne olmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum. dogurmakla anne olunmuyor sonrasi daha onemli. karnimda olmesini istememde suc degil. yada kotu degil cani acimasin kurtaj olmaktan kendisinin olmesi iyidir. cocugu olmayanlarda yorum yapmasin. hicbisey bilmiyorsunuz.
yaşadıklarınız gerçekten zor Allah yardımcınız olsun ama birde şöyle düşünün o bebek evliliğiniz çok güzel giderken yada çok mutluyken sizi anne olarak seçseydi ? ozamanda aldırmak isticek miydiniz belkide şimdi eşinizle hayller kuruyor olucaktınız onu daha doğmadan sevicek ne isim koysak die belki burda bize sorucaktınız ama şuan yaşadığınız şeyler verdiğim örneklerin tam zıttı diye o bebeğin sizin sevginizle büyümeye ve yaşamaya hakkı yok mu bunu söyleyebilir misiniz. yaptığınız hataların yada yaşadığınız acıların yada acı kaderinizin bedelini bebeğinize ödetmeyin..
ben bu ihanetlerini ogrenmeden zaten hep hayal kuruyordum ilk cocugum 3 yasinda artik kardesi olsun diyordum bu senenin sonlarina dogru hamilelik planliyordum .hersey cok iyi zannediyordum.cok hayallerim vardi cok. onun dogmasini bende cok isterdim ama bu sartlarda istemiyorum. cunku icimdeki karmasik duygulari atamiyorum. o dunyaya gelirse hergun onu ihmal edecegim iyi bakamiyacagim .psikolojim bozuk. iste o yuzden ona kotu bir anne olmamak icin olmesini diliyorum. cunku dogarsa cok daha aci yasiyacak.
neden aldırmadın o zaman ?
Benimde esku sevgilm msj atiyor 1 aydir araliklarla.kendisi evli cocugu var . Sorumu cevaplamadin.esin mimar mi acaba ist da mi oturuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?