aldiramadim...

Arkadaslar aranizda evlat sahibi olmak icin belki en acimasiz yollardan gecenlerden biriyim ama ben kizmiyorum konu sahibine
Suan o hamile ve dengesi alt ust
Esi köstek olmus
Sinirleri mahvolmus durumda
Biraz daha anlayisli ve yol gosterici olmaya calisalim ki konu sahibine ve o bebege yardimci olabilelim

belli oluyor bende savcısıyım bende yeni tayin oldum

karar kendi kararı tabiki ama nolursa olsun bebegine kıymasın dogursun gerekirse evlat edinmek isteyen birine versin ama o masum cocuk ölmesin.dinimizcede günah .allahın bi bildigi varki bu kadar sorunların olcagını bildigi halde o bebek oldu.her serrin sonunda bi hayır vardır belkide bu onun imtihanıdır ama burda kızanlar ki bende dayanamadım söyledim bi kaç bişey bebegi suclu görmesine ihaneti hatırlatır onu istemiyorum gibi cümleler kullanmasına kızmıstır kızanlar .ben bunlara kızmıstım. sonucta bebek anne karnına düştügü an annenin iyi kötü durumunu anlıyor bebekle anne karnında konusun diyor doktorlar o sizi duyabiliyor diyor onu istemediğini bebek anlıyor melek o daha sucsuz yere kimbilir nasıl üzülüyor.allah konu sahibini imtihan ediyor ne kadar dayanabilcek gibisinden belkide.bırak kim naparsa yapsın nasılsa hepimiz günümüz bittiginde ölücez. bu dünyanın ahiretide var orda hakkını alıcaksın nasılsa ama 2 cocugun için allahın emirlerine uyarak yaşamalısın ki allah sana yardımcı olsun.intihar etmeyi düşünsen bile belki öldükten sonrada ruhun bu acıları cekicek bilemezsin ki ölüp gelen yok sonucta noluyo bilmiyoki kimse.allaha sıgın bol bol dua et kuran oku namaz kıl allaha sıgın sana suan tek yardım edebilecek o .onun gücü herşeye yeter biz ne söylersek söyleyelim senin içindeki acıyı hafifletemeyiz allah yardımcın olsun üzüldüm senin için ama vardır bundada bir hayır.

benim kızdığım yer keşke karnımda ölse kurtulsam ve vucudum deforme olacak bu cümleleri keşke kullanmasaydı yoksa aldırıp aldırmamak onun bileceği iş ki o bebeğin karnında ölmesinin ne demek olduğunu bilmiyor bilseeeee.......

benim bir tane cocugum var cocuk dogurdum anne olmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum. dogurmakla anne olunmuyor sonrasi daha onemli. karnimda olmesini istememde suc degil. yada kotu degil cani acimasin kurtaj olmaktan kendisinin olmesi iyidir. cocugu olmayanlarda yorum yapmasin. hicbisey bilmiyorsunuz.

bnde bunlara kızmıstım iştede karnında ölmesiyle kürtaj olması ikiside ölüyo sonucta birinde kendiliğinden olan bişey ötekinde kendinin yaptırdıgı bi durum olur böyle bişey olsa başka ne farkı varki ne demekki anneyi zehirler durumunumu diyosun.

Arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum..Ayrıca konu sahibine sormak istiyorum eşinizle ayrılmayı düşünüyor musunuz bence bundan sonra herşeyi oturup düşünmelisiniz ve hayatınınzla ilgili önemli kararlar almalısınız.ALLAH'ın verdiği canı yine ALLAH alır bunu unutmayın sonradan da bir ömür vicdan azabıyla yaşayamazsınız......ALLAH yardımcınız olsun....

Aynen oyle ben yokluguyla konu sahibi varligiyla sinaniyor
Burda yorum yapanlardan bir kaci benim gibi defalarca kayip yasayanlar
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Benim icin oyle bir hayal ki anne olmak Rabbim cennetinde kavusmayi nasip eder insallah evlatlarimla
Konu sahibi umarim aldirmaz bebegini
Ne uzak bir hayal benim icin hamile olduktan sonra bebegimi kucaklamayi dusunmek
Ama camdankalp cok yakin benim hayallerime umarim kiymetini bilebilir

anne olmanın ne demek olduğunu muhakkak benden iyi biliyosun o zaman bana bi anlatır mısın madem biz hiçbişey bilmiyoruz sevmeyecem demek daha doğmamış evlat için nası bi anneliktir ?

üstüme alındım cocugum yok cünkü .evlide değilim yaptıgım yorumlar konuyu gördüm düşüncelerimi belirtmek istemiştim belki bi masum canlının kurtulmasına vesile olurum.belki annesine iyiki aldırmamısım düşüncesini düşündürtebilirim gibisinden.özür dilerim bi daha yazmam.herşey gönlünüzce olsun allah yardımcınız olsun.

çok şükür 2 çocuğum var onlar sağ 2 çocuğumda cennette benim sana anlatmaya çalıştığım bu çocuğa birşey olsa benim deil seni canın yanacak ne kadar onu istemesende üzüleceksin o canı allah verdi bırak o zaman allah alsın karnımda ölse kelimesi ne kadar soğuk okuyunca bile inanamadım bütün tepkim onaydı aslında yoksa kararda günahıda senin

yaşadıklarınız gerçekten zor Allah yardımcınız olsun ama birde şöyle düşünün o bebek evliliğiniz çok güzel giderken yada çok mutluyken sizi anne olarak seçseydi ? ozamanda aldırmak isticek miydiniz belkide şimdi eşinizle hayller kuruyor olucaktınız onu daha doğmadan sevicek ne isim koysak die belki burda bize sorucaktınız ama şuan yaşadığınız şeyler verdiğim örneklerin tam zıttı diye o bebeğin sizin sevginizle büyümeye ve yaşamaya hakkı yok mu bunu söyleyebilir misiniz. yaptığınız hataların yada yaşadığınız acıların yada acı kaderinizin bedelini bebeğinize ödetmeyin..

İşte sorunda bu ya !
Benim çocuğum olmadığı halde, senin gibi vücudum deforme olur, yok doğunca sevmeyeceğim filan gibi laflar söylemiyorum.
Ama sen evlat sahibi olmanın ne demek olduğunu bildiğin için bu şekilde sevgisizce konuşuyorsun.
Çok ilginç. Bence de doğurmakla anne olunmuyor.
Anne olmak içinde hissettiğin anda başlar.
Canı yanmasınmış kürtajda, senin karnında kendiliğinden ölürken hiç acı çekmeyecek sanki ?
Yok böyle bir şey.
Hayırlısı ise doğsun, değilse sen bilirsin ALLAHım der geçersin.
Ama yok deformesine kadar düşünmezsin. Bir de doğunca sevmemek filan.
Nasıl bir annesin ki doğunca sevmeyeceksin fakat kalkmış bizi anne olmayı bilmemekle suçluyorsun.
Valla anne olmak ne demek bilmek için, anne olmaya gerek yok. Herkesin annesi var sonuçta ?

İnsanlarda , şimdi acısı var ne dediğini bilmiyo etmiyo demişler. Ya insanları ne kadar çok güçsüz olmaya, hatalarını bir bahane ardına saklamaya alıştırıyorsunuz ?

camdan kalp eğer bebeğin duaların kabul olmazsa ve karnında ölmezse umarım senin şu forumda gösterdiğin soğuk yüzünle karşılaşmaz doğunca. senden başkası kimsesi olmayacak çünkü onu sevip bağrına basacak. sen çekiyosun el kadar bebeğe de çektirme şu an bile senin bu bozuk psikolojinden olumsuz etkileniyor. yok ben sevmiycem yüzüne bile bakmıycam diyosan da lütfen aldır. ama doğurup da eziyet etme sevgisizliğinle. benim burdan kalbim sıkıştı sen karnında taşıyıp annelikten bahsedip nası bu kadar duyarsız olabiliyosun öz yavruna. bir karar ver ve gerektirdiği gibi davran. o bebek en azından bunu hak ediyor hiç bi suçu yok çünkü.

ben bu ihanetlerini ogrenmeden zaten hep hayal kuruyordum ilk cocugum 3 yasinda artik kardesi olsun diyordum bu senenin sonlarina dogru hamilelik planliyordum .hersey cok iyi zannediyordum.cok hayallerim vardi cok. onun dogmasini bende cok isterdim ama bu sartlarda istemiyorum. cunku icimdeki karmasik duygulari atamiyorum. o dunyaya gelirse hergun onu ihmal edecegim iyi bakamiyacagim .psikolojim bozuk. iste o yuzden ona kotu bir anne olmamak icin olmesini diliyorum. cunku dogarsa cok daha aci yasiyacak.

neden aldırmadın o zaman ?

Benimde esku sevgilm msj atiyor 1 aydir araliklarla.kendisi evli cocugu var . Sorumu cevaplamadin.esin mimar mi acaba ist da mi oturuyorsunuz?

bisey soyleyin siz olsaydiniz dogmasini istermiydiniz. evliliginizin gelecegi olmadigini gordugunuz halde dogururmuydunuz. mutsuz bir ailede yetisecegini bildigin halde dogururmuydunuz.. lutfen bana yardimci olun. aldirmak en mantiklisi degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…