- Konu Sahibi camdankalp2013
-
ne alakası var? önce ki konusunda ben sonuna kadar desteklemiştim. kendi kararı kendi hayatı. o yaşıyo o biliyo ne çektiğini demiştim. istemiyorsa aldırmak hakkı demiştim. ama hem aldırmadım hem kalbi dursun karnımda ölsün zaten sevmiycem falan bunları kim okusa kanı donar. ne dmememiz gerekiyor? babası da şerefsiz zaten doğur at kenara mı diyelim. madem aldırmadı sahip çıkacak bebeğine. yok sevemiyosa da yazık etmesin el kadar bebeğe.Ah camdankalp ah, bu konuyu açmayacaktın...
Toplum olarak düşene bir tekme daha vurmakta üstümüze yok malesef...
Bir çok mesajda konu sahibine saydırılıyor sonuna da sen iyi değilsin, ruh sağlığın yerinde değil,
psikolojin bozuk deniyor...
Çünkü gerçekten ruh saglıgı yerinde değil.
Yoksa hangi akl-ı selim insan karnındaki çocuk için bu cümleleri sarf eder?
Ruh saglıgı yerinde olmayan, hatta tanısı konmuş insanların bile ceza-i ehliyeti yokken ,
yapılan yorumlar da benim kanımı dondurdu.
Daha önceki konusunda aldır ya da aldırma dememiştim ama bu defa aldır demek istiyorum.
Çünkü bu psikolojinin üstüne doğum gerçekleşirse bebeğe gerçekten zarar verebilir.
Dogurup çöp kutusuna atanların normal bir ruh halinde olduğunu da hiç bir zaman düşünmedim...
Haklisin belki ama yine de kendisi karar versin. Aslinda en iyisi ne biliyor musun surekli bir terapiste devam etmesi ama dedigin gibi bu bir surec. Hamileyken zorlanabilir. Yine de karar onun.
o bebeğin tırnağına muhtaç insanlar varkenistemeyenlerin hamile kaldığını okuyunca duyunca çok üzülüyorum......
Bir çok mesajda konu sahibine saydırılıyor sonuna da sen iyi değilsin, ruh sağlığın yerinde değil,
psikolojin bozuk deniyor...
Çünkü gerçekten ruh saglıgı yerinde değil.
Yoksa hangi akl-ı selim insan karnındaki çocuk için bu cümleleri sarf eder?
Ruh saglıgı yerinde olmayan, hatta tanısı konmuş insanların bile ceza-i ehliyeti yokken ,
yapılan yorumlar da benim kanımı dondurdu.
Daha önceki konusunda aldır ya da aldırma dememiştim ama bu defa aldır demek istiyorum.
Çünkü bu psikolojinin üstüne doğum gerçekleşirse bebeğe gerçekten zarar verebilir.
Dogurup çöp kutusuna atanların normal bir ruh halinde olduğunu da hiç bir zaman düşünmedim...
soylemeyeyimde ne yapayim onu aldiramicak kadar acizim. zavalliyim. dogunca hic sevmicem cunku hic istemiyorum. cunku ona baktikca kocamin ihanetini ogrendigim gunler aklima gelicek. unutamiyorum .yuzune baktikca lanet ediyorum kocama. bu bebek istenmeden olan bir bebek benim cocugum gibi degil...sanki ihanet cocugu gibi....ben ilk cocuguma hamileyken serefsiz kocam arkamdan ne isler cevirmis ya simdi ne yapicak vucudum daha cok deforme olucak ben niye fedakarlik yapmak zorundayim hep...
her ruh sağlığı yerinde olmayanın ceza-i ehliyeti yok diyemeyiz. moralim bozuktu, canım sıkkındı, sinirliydim, depresyondaydım vs. bunlar insandan cezayı düşürmez. hatta sarhoş olmak da buna dahil.
ancak kişi delirdiği takdirde ceza uygulanamaz. meczup olandan aklını yitirenden bahsediyoruz. haltları yiyip yiyip de sonra hatalarını temizleme konusunda gayet güzel planlar yapabilen insanlardan bahsetmiyoruz. onlara göre bebek öldürme hatalarını temizleme oluyor çünkü.
burada yazılanlardan da kişinin delirdiğini çıkaramayız. zira aklı gayet yerinde. yerinde olmayansa vicdanı. bir bebeğin hayatı söz konusuyken nasıl yorumlar yapılmasını bekliyorsunuz merak ediyorum doğrusu.
evet maalesef cunku hic dogurmak istemiyorum. senin kocanda internette eski sevgilisine arada goruselim gibi mesajlar yazsa sende bir cocuk dogurmak istemessin boyle bir adama. yoksa istermiydin..
doktora gittim cocugu aldirmak icin maalesef aldiramadim kiyamadim . bir hisimla ciktim geldim. simdi aglama krizine girdim hungur hungur agliyorum.dogru bir kararmi verdim. sanal aldatan bir kocaya bir cocuk daha fazla degilmi. niye bu kadar zor olmak zorunda hersey.....
soylemeyeyimde ne yapayim onu aldiramicak kadar acizim. zavalliyim. dogunca hic sevmicem cunku hic istemiyorum. cunku ona baktikca kocamin ihanetini ogrendigim gunler aklima gelicek. unutamiyorum .yuzune baktikca lanet ediyorum kocama. bu bebek istenmeden olan bir bebek benim cocugum gibi degil...sanki ihanet cocugu gibi....ben ilk cocuguma hamileyken serefsiz kocam arkamdan ne isler cevirmis ya simdi ne yapicak vucudum daha cok deforme olucak ben niye fedakarlik yapmak zorundayim hep...
offf offf o kadar sykintim varki ...kendiliginden olmesi icin dua ediyorum. karnimda kalbi felan dursa keske diye dua ediyorum. kotu bir anneyim daha simdiden....
gec degil yine aldirmak icin zamanim var. sadece cesarete ihtiyacim var.yaptigimin dogru bir karar olduguna inanasim var.sonrdan pismanlik duymamaya inanasim var
inanamıyorum bir sürü insan var burda evlat sahibi olmak için ne acılar çekiyorlar allah ta sizin gibi nankör insanlara veriyor... eşinin yaptıklarının faturasını o masuma kesemezsin madem eşin bu kadar kötüydü o zaman hamile kalmasaydın şimdi mi aklın başına geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?