- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi camdankalp2013
-
ben bu ihanetlerini ogrenmeden zaten hep hayal kuruyordum ilk cocugum 3 yasinda artik kardesi olsun diyordum bu senenin sonlarina dogru hamilelik planliyordum .hersey cok iyi zannediyordum.cok hayallerim vardi cok. onun dogmasini bende cok isterdim ama bu sartlarda istemiyorum. cunku icimdeki karmasik duygulari atamiyorum. o dunyaya gelirse hergun onu ihmal edecegim iyi bakamiyacagim .psikolojim bozuk. iste o yuzden ona kotu bir anne olmamak icin olmesini diliyorum. cunku dogarsa cok daha aci yasiyacak.
sana bi önce ki konunda herkes fikrini söyledi kendi hayat görüşü doğrultusunda. ben kendi adıma aldır demiştim o zamanda. kesin ayrılmak istiyodun bir an önce çünkü. işe girmen gerekiyodu baktırıcak kimsen yoktu şartların yetmiyodu doğurmaya. ama aldırmaya gidip aldıramayıp sonra gelip aldırmadım ama sevmiycem bu çocuğu bakmayacam ilgilenmiyecem ama aldırmıyorum da kafam karışık diyosun. beni benden alıyosun şu saat olmuş haberin yok.bisey soyleyin siz olsaydiniz dogmasini istermiydiniz. evliliginizin gelecegi olmadigini gordugunuz halde dogururmuydunuz. mutsuz bir ailede yetisecegini bildigin halde dogururmuydunuz.. lutfen bana yardimci olun. aldirmak en mantiklisi degilmi?
Peki hiç düşündün mü 3 yaşında ki çocuğunun ölümünü.Karnındakiyle 3 yaşındaki evladının arasında ne fark var yapma Allah aşkına 3 yaşındakide senin kanından canından karnındaki masum günahsız yavru da...
bisey soyleyin siz olsaydiniz dogmasini istermiydiniz. evliliginizin gelecegi olmadigini gordugunuz halde dogururmuydunuz. mutsuz bir ailede yetisecegini bildigin halde dogururmuydunuz.. lutfen bana yardimci olun. aldirmak en mantiklisi degilmi?
bisey soyleyin siz olsaydiniz dogmasini istermiydiniz. evliliginizin gelecegi olmadigini gordugunuz halde dogururmuydunuz. mutsuz bir ailede yetisecegini bildigin halde dogururmuydunuz.. lutfen bana yardimci olun. aldirmak en mantiklisi degilmi?
benim bir tane cocugum var cocuk dogurdum anne olmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum. dogurmakla anne olunmuyor sonrasi daha onemli. karnimda olmesini istememde suc degil. yada kotu degil cani acimasin kurtaj olmaktan kendisinin olmesi iyidir. cocugu olmayanlarda yorum yapmasin. hicbisey bilmiyorsunuz.
sana bi önce ki konunda herkes fikrini söyledi kendi hayat görüşü doğrultusunda. ben kendi adıma aldır demiştim o zamanda. kesin ayrılmak istiyodun bir an önce çünkü. işe girmen gerekiyodu baktırıcak kimsen yoktu şartların yetmiyodu doğurmaya. ama aldırmaya gidip aldıramayıp sonra gelip aldırmadım ama sevmiycem bu çocuğu bakmayacam ilgilenmiyecem ama aldırmıyorum da kafam karışık diyosun. beni benden alıyosun şu saat olmuş haberin yok.
ben bu ihanetlerini ogrenmeden zaten hep hayal kuruyordum ilk cocugum 3 yasinda artik kardesi olsun diyordum bu senenin sonlarina dogru hamilelik planliyordum .hersey cok iyi zannediyordum.cok hayallerim vardi cok. onun dogmasini bende cok isterdim ama bu sartlarda istemiyorum. cunku icimdeki karmasik duygulari atamiyorum. o dunyaya gelirse hergun onu ihmal edecegim iyi bakamiyacagim .psikolojim bozuk. iste o yuzden ona kotu bir anne olmamak icin olmesini diliyorum. cunku dogarsa cok daha aci yasiyacak.
Bence sen artık cevap yazma yaaa daha çok bizleri de strese sokuyorsun psikolojim bozuk diye çocuğun ölmesini istiyorsun nasıl bir zihniyet sende ki yaaa insan evladım olacak hayata daha da sıkı tutunmalıyım diye düşünmeli sen bu düşüncelerinle daha çok acı çekersin.Sen şimdi psikolojin bozuk diye evdeki evladını da ihmal ediyorsundur.Aç ellerini Allah'a dua et unutma beterin beteri ver Allah'ın sana verdiklerine şükretmesini bil.Allah korusun sonra elindekilerini de alır Görürsün gününü kusura bakma ama gerektiğinden fazla büyütüyorsun olayları dünyanın sonu değil ilk aldatılan da değilsin hazmedemiyorsan boşarsın evlatlarınla biz düzen kurmaya çalışırsın şu hayatta ne dertler var yaşadıklarını kendin içinden çıkılmaz hale getiriyorsun...
yok canim esim mimar degil.
sen o adama soyle gitsin gebersin . boyle adamlar yuzunden bak neler yasiyoruz. yasiyorum. allah bin turlu belalarini versin.
karnimdakiyle bir bagim yok gibi. ilk cocugumda hissettigim o duygulari hissetmiyorum.
valla baktım baktım şu mesaja ne cevap yazılır bilemedim kadın iyi değilim diyo daha da üstüne gelmek istemiyorum ben senin. ama azıcık vicdanın varsa bebeğe çektirme . ya aldır ya sev onu. allah yardımcın olsun. iyi geceler.dogru haklisiniz bende ne yapacagimi bilmiyorum kararsizlik kararlilik gidip gidip geliyor iste bana...iyi degilim hic iyi degilim....
Bebeğini aldırdığın zaman ne olacak biliyor musun?Emin ol o kurtulmuşlardan olacak sen ise hesap vereceklerden.Hani yazdın ya 5 dk da olur biter diye ahirette ne kadar süre hesap vereceksin acaba bir cana kıydığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?