Alıngan mısınız?Alınganlıkla ilgili neler düşünüyorsunuz?

muhatabıma bağlı tamamen bu durum..karşımdaki insan benim için ne kadar önemliyse o kadar alınabilirim.sanırım detaycı olmamdan kaynaklanıyor bu durum.bir tek kelime beni düşündürebilir.
açık sözlülüğü severim ama pek çoğunuzun da dediği gibi patavatsızlık başka bir şey.böyle konularda hassasımdır ve haddimi bilirim.bunun yanında maksadını aşmadığı sürece son derece espri kaldırabilen bi insanım...ben de sevdiğim insanlara şakalar yapmayı onlara takılmayı severim.bu tür durumlarda öküz altında uzağı aramam yani.

ama her şeyin altında da art niyet arayıp alınıp küsen insanlara da kızıyorum açıkçası.çünkü onlar kendileri ne kadar üzülüyorsa karşı tarafı bin kat fazla üzüyorlar bence böyle davranarak. fazla yıpratıcı oluyorlar.insan bir cümle kurmaya çekiniyor resmen karşılarında.

alıngan değilim çünkü karşımdakine hep bir yanılma payı bırakırım
acaba ben mi yanlış anladım yok canım düşündüğüm gibi değil onu kasdetmemiştir mutlaka diyerek
kötüyü değilde iyiyi düşünmeye çalışırım ve karşımdakilerede öyle davranırım
bu kkda da böyle
her yazdığımın altına dip not eklemek zorunda kalıyorum bazen
şaka bir yana aman yanlış anlaşılmasın onu demek istemedim vs vs vs....
bazen sıkıcı olabiliyor bu durum
ama yanlış anlaşılmayayım dediğim zamanlardada çoğunlukla yanlış anlaşılmışımdır
algınlık değilde benim sorunum alıngan insanlar

bende senin gibiyim..tipik başak kadını:CüvCüv:

alıngan değilimdir.ama canım birşeylere sıkkınsa hassaslaşabiliyorum

yaraları kabuk bağlamamış bayanlar daha alıngan.. içinde ki çocuğu büyütemeyen kadınlar daha alıngan daha kolay kırılıyor.
içinde ki çocuk zırıl zırıl ağlıyorsa ve senin hassas olduğun konuya biri tuz basıyorsa her çocuk gibi küstüm oynamıyorum deriz...

ben alınganımdır. hassasımdır ve takıntılıyımdır.

alıngan olduğum konular bellidir. genelde pozitif hareketli biriyim...
ama alındığım birşey olunca da ölü gibi durgun bir ruh haline bürünüyorum... ve bir daha o durum üzerimde takıntı yapıyor.

malesef oky en sevmediğim özelliğimdir alınganlığım
hep değişmek isterim çok özenirim vurdumduymaz insanlara

"insanın kötü huyu dikenidir en çok kendi canınını acıtır"

misali en çok bana batıyor batıyor benim canımı acıtıyor bu diken ...

alıngan değilim hiç..

ama eşim dışındaki insanlara..

bence kişisine göre değişir..önemseme durumuna göre..

evet eşim dışındada önemsediğim çok insan var ama sadece eşime alınırım hemde hemen:)

alıngan insanlarla geçinemem hiç..

eşim askere gittiğinden beri artan dozlarda olan alınganlığım var. şimdi tavan yapmış durumda. eskiden alıngan değildim hatta vurdumduymazdım, bazen hayat biriktirdikçe bu özelliği kazanabiliyosun.

çok alınganım bu huyumdan nefret ediyorum hatta daha bugun baskasına solenmiş şeyleri uzerime alındım deli miyim kikaydirigubbakcemile

annem cok alıngan oldugu için bu özellıkten nefret ederım ve kesınlıkle alıngan olmamaya çalışırım. alınganlık yapıp kendı kendıme kuracagıma şaka yollu sorarım yada lafı ıade eder gecerım. gercekten cok zor bırşey alıngan olmak. annem gunde 50 kışıye alınır hergece aglar motıve etmez kendını asla.

nasıl basa çıkabiliriz acaba

bence özguvenle ılgılı tedavı alıp ve kıtaplar okuyarak kendınızde kı bu yukten kurtulabılırsınız. bu kesınlıkle özguven eksıklıgı arkadaşlar uzulmeyın ama gercekten karşıdakı çok yıpranıyor. annem ne kadar aglıyorsa bende o kadar aglamışımdır onun için ama duzelmıyor.

olabılır, benım annemın sorunu özguven bu nedenle dedım. aşırı kendınden emın annem, herkes yanlış o dogru.

olabılır, benım annemın sorunu özguven bu nedenle dedım. aşırı kendınden emın annem, herkes yanlış o dogru.

,gülkurusu,
işte annenin özgüven eksilliği yokmuş ki.
tam tersi,özgüveni tammış..
...neden özgüven eksikliği dedin o zaman..CADIARZU.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…