bende öyle hiçbirşeyi takmayan ,o insanlara özeniyorum. ama bazen bir kelimeden ,farklı anlamlar çıkarabiliyorum..belkide çok hassasım... hoş alınganlık yapsam bile,bazen anlıyorum,ya biraz abarttın sanırım diye karşımdakinin gönlünü alıyorum....
bende senin gibiyim..tipik başak kadını:CüvCüv:
nasıl basa çıkabiliriz acaba
canım sürekli kişisel gelişim kitabı okurum özguven eksikliğim yok aslında bu baska bişey ya
annem cok alıngan oldugu için bu özellıkten nefret ederım ve kesınlıkle alıngan olmamaya çalışırım. alınganlık yapıp kendı kendıme kuracagıma şaka yollu sorarım yada lafı ıade eder gecerım. gercekten cok zor bırşey alıngan olmak. annem gunde 50 kışıye alınır hergece aglar motıve etmez kendını asla.
bence özguvenle ılgılı tedavı alıp ve kıtaplar okuyarak kendınızde kı bu yukten kurtulabılırsınız. bu kesınlıkle özguven eksıklıgı arkadaşlar uzulmeyın ama gercekten karşıdakı çok yıpranıyor. annem ne kadar aglıyorsa bende o kadar aglamışımdır onun için ama duzelmıyor.
olabılır, benım annemın sorunu özguven bu nedenle dedım. aşırı kendınden emın annem, herkes yanlış o dogru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?