Alıngan mısınız?Alınganlıkla ilgili neler düşünüyorsunuz?

ben alıngan değilim.
belli kişilerin lafı beni üzer.

alıngan insanlarlada işim olmaz.
hiç sevmem.
kapıyı sert kapattı diye alınan insanlar var çevremdeee
düşünün yani.

[/COLOR]

[/COLOR]
,gülkurusu,
işte annenin özgüven eksilliği yokmuş ki.
tam tersi,özgüveni tammış..
...neden özgüven eksikliği dedin o zaman..CADIARZU.
.

valla bende annemın özguvenı tam sanıyordum ammaa dr tam tersını söyledı. dedı kı ; dunya onun için dönuyor sanıyor, herkesın onu konuştugunu ve begenmedıgını duşunuyor bu bır özguven eksıklıgı problemıdır dedıı... gelgelım hıç kımse onu çekıştırmıyor ama annem herkese kusuyor.

annen farklıymış o zaman..
benim anlattığım alınganlıktan farklı birşey annenin ki.
benim ki hassaslık.
...

bence yeşilim çok güzel anlatmış demek istediğimi....

evet benimkide çok hassa olmamdan kaynaklanıyor bazende soyle düşünüyorum artık insanlar çok iğneli falan konusuyoya kızım sana soluyom gelini sen anla tarzında benim yanımda baskalarına bu yolla laf soyleyen cok oluyo o yuzden bende diyorum ona soleyen banada soler diye
anlatamadım ama -tatlicadiarzu-

evet dedıgım gıbı annemın alınganlıktan öte bırşey. ama şu da bır gercek kı alınganlık en çok kişiyi yıpratıyor. hayatta bır çok şeyi arkaya attıgımız gıbı bu konuyla da yuzleşip kurtulmak lazım. sonra cıddı bır septom olarak bunyede yer edıyor.

imzamı atarım bu konuya:)beni anlatınız aynen..dan dun konuşan insanlara ifrit olurumkötükedihüsoklava:

çok fazla alıngan olduğum söylenemez
çok fazla yakın olmadığım birinden bişey duyarsam alınırım tabi ama yakın olduklarıma alınıp darılmam
ben duygusallıkla alınganlığın ilgisi olduğunu düşünmüyorum

bence duygusallık hassaslıkla ilgili bence

Bende alınganımdır ama öyle herseyı takmam kafama,art nıyetlı düşünmedıgımden her lafı üstüme almam.Ama bellıyse acıkca bana söylenıyorsa,alınganlık yapmak normaldir yanı.

alınganlık değilde
söylenenin ne olduğunu çözmek bendeki
karşımdaki tam olarak ne anlatmak istedi diye düşünürüm
bazı insanlar demek istediklerini tam ve dürüst şekilde söyleseler bunu da yapmayacağım
fakat dolaylı yolla ima ettikleri için doğru sonuca ulaşmam için düşünür hale geldiğim zaman
neden alındın diyorlar
ne demek istediğini tam söyle bende düşünceye dalmayayım
bunun adıda alınganlık olmasın

eskiden çok alıngandım sağolsun anneciğim beni nerdeyse cam fanus içinde
büyütü oyüzden herşeye alınırdım zamanla okadar çok şey yaşadımki
hayatı tanıdım artık alıngalık falan kalmadı

cok eskiden alingandim..simdi degilim..bende imali konusmalardan hic hoslanmam..ima etmem de..
ama dediginiz gibi bazi insanlar vardir iclerinde kotu niyet yoktur oylesine soyler onlara da kizmam..sinsi gelmez bana..
belki imali konusan insanlar karsindakini kirmamak icin bunu yapiyor ama bana samimi gelmez..

ben evlendiğimde çok sakindim ama yıllar sonra değiştim en azından alındığım zaman bunu açık dille söylüyorum öncekiki gibi içime atmıyorum yeri geli söylüyorum yeri geli küsüyoruım .önceki halimmi yoksa şimdiki halimmi daha iyi bilemiyorum ama bu sıra çok alınganım insan lar düşünmeden kouşuyo acaba alınırmı üzülürmü diye düşünmüyolar. hep iyi niyetimi kullanıyolar.sonra tepe me çıkıyolar sonra ben onları tepemden indiriyorum.söylerek bağırarak küserek.galiba ben bu sıra çok alıngan oldum yada damarıma basacak laflar sölüyolar

canim eger alindigini belli edersen zaten tepene cikarlar umursamaz gorun ama yeri gelince sende lafini oturt kapat agzini milletin

ben alınganımdır ama insanlarda çok patavatsız anacım şaka niyetine lafı koyarlarsa alınmaz mı insan bence kişiler laflarını ölçüp tartarak söylemeli ortada alınganlık kalmaz ne bilim işte pek rahat olamıyorum bu konuda

hiç alıngan bi insan değilimdir çok şükür :dilcikar:
alıngan insanlarla bir arada durmaktan hiç hazetmem
çünkü herşeyi laf ederler laf sokarlar -tatlicadiarzu-
bide onların gönlünü etmekle uğraşıp durucaz işimiz yoksa :1closedeyes:
ben rahat bi insanımdır insanlarla şakalaşmayı sverim espiri yapmayı severim
böyle espirilere alınan ciddiye alan insalarla yapamıyorum yaaaa :enbuyukkk:

Ya ben cok alinganim,ama sadece esime karsi.Diger insanlar beni hic irgalamaz. ama hic sevmiyorum bu huyumu.Hep yipranan ben oluyorum.

Ya ben cok alinganim,ama sadece esime karsi.Diger insanlar beni hic irgalamaz. ama hic sevmiyorum bu huyumu.Hep yipranan ben oluyorum.
aynen bende eşime herkesten daha çok alınırım maalesef..onun yaptığı şakalara bile bazen alındığım olur..ama ben ona dilediğim gibin davranırım-tatlicadiarzu-biraz bencilim galiba..etrafdakilere gelince öyle herşeye alınmam ama sırf açık sözlülük adına langur lungur konuşan insanlara hiiiç tahammülüm yoktur..o yüzden etrafımda beni anlıyan iyi tanıyan insanlarla görüşürümm..

Aynen,aynen,aynen canim.Kelimesi kelimesine...

Ben de biraz alınganımdır, ama daha çok sevdiğim insanlara karşı alınganlığım tutar..benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…