[/COLOR]
[/COLOR]
,gülkurusu,
işte annenin özgüven eksilliği yokmuş ki.
tam tersi,özgüveni tammış..
...neden özgüven eksikliği dedin o zaman..CADIARZU.
.
valla bende annemın özguvenı tam sanıyordum ammaa dr tam tersını söyledı. dedı kı ; dunya onun için dönuyor sanıyor, herkesın onu konuştugunu ve begenmedıgını duşunuyor bu bır özguven eksıklıgı problemıdır dedıı... gelgelım hıç kımse onu çekıştırmıyor ama annem herkese kusuyor.
Ne güzel bir konuymuş, yarım kalmış. Neden ki? Her zaman ki gibi, her şeyi çok çabuk tüketiyoruz.
Duygusal insanlar alıngan olur, bu bilinir.
Alınganım, duygusalım...Ben gibi düşünmeyenlerle görüşmem.
Ben gibiler kırmayı bilmezler. Hele durup dururken ..
Gerçekten kırılırsa, kırmayı da bilirler.
Sevgili okypete, Alınganlık, duygusallık iyidir. Çünkü tedbirlidir, neyin nereden geleceğini bilir
imzamı atarım bu konuya:)beni anlatınız aynen..dan dun konuşan insanlara ifrit olurumkötükedihüsone güzel yazmışsın yeşilim. bende hep çok ince düşünürüm. laflarıma çok dikkat ederim. insanları kırmamak için ,her kelimemi tartarak ,konuşurum.belki de o yüzden karşımdakinden de aynını bekliyorum. tabii olmayınca da hayal kırıklıkları yaşıyorum..
dan,dan ,konuşan insanlardan hazetmiyorum. biraz daha dikkatli olmak gerek diye düşünüyorum..
. biraz alınganım ,hssasım,... ama son cümlen çok güzel. evet.... bu yüzdende tedbirliyiz neyin nereden geleceğini anlıyabiliyoruz....
ben evlendiğimde çok sakindim ama yıllar sonra değiştim en azından alındığım zaman bunu açık dille söylüyorum öncekiki gibi içime atmıyorum yeri geli söylüyorum yeri geli küsüyoruım .önceki halimmi yoksa şimdiki halimmi daha iyi bilemiyorum ama bu sıra çok alınganım insan lar düşünmeden kouşuyo acaba alınırmı üzülürmü diye düşünmüyolar. hep iyi niyetimi kullanıyolar.sonra tepe me çıkıyolar sonra ben onları tepemden indiriyorum.söylerek bağırarak küserek.galiba ben bu sıra çok alıngan oldum yada damarıma basacak laflar sölüyolar
aynen bende eşime herkesten daha çok alınırım maalesef..onun yaptığı şakalara bile bazen alındığım olur..ama ben ona dilediğim gibin davranırım-tatlicadiarzu-biraz bencilim galiba..etrafdakilere gelince öyle herşeye alınmam ama sırf açık sözlülük adına langur lungur konuşan insanlara hiiiç tahammülüm yoktur..o yüzden etrafımda beni anlıyan iyi tanıyan insanlarla görüşürümm..Ya ben cok alinganim,ama sadece esime karsi.Diger insanlar beni hic irgalamaz. ama hic sevmiyorum bu huyumu.Hep yipranan ben oluyorum.
aynen bende eşime herkesten daha çok alınırım maalesef..onun yaptığı şakalara bile bazen alındığım olur..ama ben ona dilediğim gibin davranırım-tatlicadiarzu-biraz bencilim galiba..etrafdakilere gelince öyle herşeye alınmam ama sırf açık sözlülük adına langur lungur konuşan insanlara hiiiç tahammülüm yoktur..o yüzden etrafımda beni anlıyan iyi tanıyan insanlarla görüşürümm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?