Alıngan mısınız?Alınganlıkla ilgili neler düşünüyorsunuz?

ısrarla alıngan olmadığımı söylesemde eşim bana çok alıngansın diyip duruyor.çok kafama takıyorum eşimin ailesinnden öxellikle.halbuki gerçekten ii niyetliler. ben çokmu kötüyüm acaba:S

bende alınganım
ama alınılacak şeylere alınganımdır karşınıza geçilip inceden inceye laf sokulursa ben buna gelemem

yerıne gore alınırım tabıı?ama cok da her soylenene kırılmam alınmam.herseye alıngan olan ınsanın daha fazla duygusal oldugunu sanmıyorum.ama hayatında cevresındekılerınde bununla alakası oldugunu dusunuyorum.cesıtlı agır elestırıler anlamsız sakalar esprıler kısının ıc dunyasını etkıleyebılır...

ben alingan bir insanim..
ama mesela en ufak seylere alinan insanlari anlayamam
ve yapamamda..
hayir dersin alinirlar hemen, biraz sesini yükseltip hayir istemiyorum deyince
alinirlar.. iste bunu anlayamiyorum ve o insana nasil davranacagimi bilemiyorum..
bu bana göre abarti..

alıngan bir insanım ve bu elimde değil. alındığımda hemen küser surat yaparım bu huyumu sevmiyorum. lmaz: yaşanılan hayal kırıklıkları kişiyi alıngan yapar doğrudur...

alınganım,çekilmez olduğunu biliyorum ama elimde değil.
bazen ufak şeylere bozulup surat asıyorum,ama başkası yapsa sinir oluyorum.
var bi dengesizlik,burcumdan geliyor sanırsam.:umursamaz:

alıngan degılım. kırıldıgım sözlerı once soğukkanlıkla tekrar tekrar duşunurum eger gercekten kırıcıysa karşıdakını uyarırım. alınganlıktan hoşlanmıyorum, kışı hem kendını hem karşıdakını yoruyor, üzüyor bana göre.

çok eskiden alıngandım,lise zamanları...artık değilim,herşeye alınmıyorum.Fakatt erkek arkadaşım çok alıngan ve çok yoruluyorum bu yüzden.Hiç aklımın ucundan geçirmediğim şeyleri kafayı takıyor,sen bunu bunu demek istedin vs diye.Her hareketime,sözüme dikkat etmek zorunda kalıyorum buda çok yorucu oluyor,sinirleniyorum artık, hayır ben öyle demek istemedim ne alakası var diye diye..Neye alındığını bile anlamıyorum,normal bir konuşmadan ,normal düzeydeki esprilerden bile birşey buluyor alınacak.Çok yorucu birşey ya ve çok kızıyorum ,hatta artık kızamıyorum bile ,açıklama yaptıkça sinirlerim geriliyor.Offff.Çok seviyormuş ondanmış,öyle diyor-tatlicadiarzu-

malesef alınganım...burnumdan kıl aldırmam hayatta..ayrıca çok çok asabiyim benim alınmama sebep olanın way haline dostlarklava:

Ben hiç alıngan değilim .bir şeyi açık açık söylene kadar karşımdaki sözlerinin altında genel olarak art niyet aramam( tabi huyandırmadıysa)
alıngan insanlardada gerçekten hiç hoşlanmam çünkü onlarla yaşamak gerçekten zor oluyor insanı yoruyorlar her sözünü her davranışı açıklamak izah etek zorunda kalıyorsun. ama ne hikmetse en yakın arkadaşımda eşimde son derece alınganlar zaman zaman onlarada şakayla karışık yettiniz artık diyorum gerçekten

aşırı derecede alınganım ve bu huyumu hiç sevmiyorum ama elimde degil
bu yüzden etrafımda bir çok insanı kaybettim belki haklı belki haksız olarak
keşke degiştirebilsem.

alıngan deilimm alınganlarla pek anlaşamam..
aslında bence alıngan olan insanlar hayatı çok fazla ciddiye alıor gibi gelıor bana..
ben kendimle bile ailemle bile en kritik kararları alırken dalga geçmek için bi yer mutlaka bulurum..
ama eğer bazı şelerin dozu aşarsa alınganlık deilde kızarsam bunu bi şekilde hissetiririm
..

ne kadar alıngan ve hassas olduğumu dün anladın sanırım.
.çok zor bu alınganlıkla yaşamak mehallim. kolay değil.

ne kadar alıngan ve hassas olduğumu dün anladın sanırım.
.çok zor bu alınganlıkla yaşamak mehallim. kolay değil.

kaydirigubbakcemile3 Aslında hiç öyle birine benzemiyorsun dışardan gözlemlediğim kadarı ile .Gayet ayakları yere basan dediği dedik ,kendine güvenen .cadı hemde tatlı cadı gibi görünyorsun:roflol:
yokya sanırım dediğin gibi hassas bir dönemde olduğunu düşünüyorum :teselli:

bakma .
cadıyım evet. biraz cadılık var ama tatlı cadıyım değil mi:roflol:..
aynı zamanda sakladığım bir alınganlık ve kırılganlıkta var..garip bir karışım....

eh biraz alınganlık söz konusu bende yani.insan kendini tanır. biraz asabi yani accık birazda yani çok ta şekerim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…