Alıngan mısınız?Alınganlıkla ilgili neler düşünüyorsunuz?

Pek alıngan sayılmam ama çok ta gamsız olamam sanırım...

Küçük ve orta büyüklükte şakalara ben de gülerim :))

Mantıklı eleştirileri de mutlaka dikkate alırım amaaaaaa

Tenkitin boyutunu dozunu aşanlara ve haksızca saçmalayanlara da tahammül edemem...

karşımdaki kişi beni kasıtlı olarak üzmek,sinir etmek,yermek amaçlı bir şeyler söylemiyorsa alınmam.samimiyetle,art niyet gütmeden söylenen her sözede alınan,abidik gubidik kuruntu yapan insanları,özellikle kadınları hiç çekemem:1closedeyes:yani nerdeyse ' ayy ayşe bana güzelsin dedi,uyuz oldum,fatma bana saçın biraz kırılmış dedi oturdum bi saat ağladım.bundan sonra etrafımdaki insanları elekten geçiricem' diyecek kadar ileri derecede alıngan kadınlar da var malesef...

kıvırmanın anlamı yok ben çok alınganım
ama bana alınganlık yapılmasından hiç hoşlanmam
sanırım bi uzmana gitmeliyim

biraz alınganım ama çok fazla diil.. bu da normeldir sanırım. özellikle regl dönemleride alınganlığım çok üstümde olur. nişanlım bile bunu farkeder genellikle sen hasta falan mı olacan aşkım yine alınganlığın tuttu der..:)

alınganım evet hemde cok fazla hele karsımdaki insan benim cok deger verdigim biriyse ve bana ters bişe sölediyse yada ben onu ters algıladıysam ters bi harekette bulunduysa onu kafamda büyütürüm kurarım kurarım düşünürüm dallanırırım budaklandıırım oturur aglarımm sonra o insana surat yaparım cok kötü bi huy hemde cok kötü kurtulmayı denedim ama beceremedim bi türlü bosuna dememişler can cıkar huy cıkmaz diee yengec burcalrının genel özelligi olsa gerekk

Alingan sayilmam..
Kimisinin günlerce kafa takacagi seye gülüp gecer,üstünde bile durmam..

Alinganligin asirisi sadece kendine zarar, hastaliga kadar yolu var..
"Bu böyle mi demek istedi.. $u $unu mu ima etti.." vs. diye diye kisi ancak kendini yer bitirir..

Cok alingan bir arkadasim var.. Insan olarak ne kadar iyi olsa da bazen bu huyu beni onDAN sogutmaya yetiyor

valla ben onu bunu anlamam, alinganiiiiim.
hem de baya bi. herkesin lafinin altinda bit yenigi ararim.
alingan oldugumu bildigim icin de kimsenin uzerine gitmem kirginliklarimdan dolayi.
kendimi cekerim onlardan pisar gecer koseme otururum.
ince dusunemeyen laflarinin nerye gidecegini bilemeyen insanlar beni kendilerinden sogutuyor.
boyle insanlarla bir arada olmaktan da hoslanmiyorum.

Alıngan insanlardan hoşlanmıyorum.. Kendini dünyanın merkezindeymiş gibi gören, azıcık suratın asıldığında kendisine tavır yaptığını düşünen insanlardan hiç haz etmem.. O gün moralin bozuktur, canın bir şeye sıkılmıştır ama bu tür insanlar buna ihtimal vermezler ve cephe alırlar. Hiç gelemem alıngan insanlara..

ben kolay kolay alınan biri değilim elimden geldiğince alttan alırım ama eğer gururumla oynanmışsa çok kırılmışsam ozamanda kolay kolay unutmam tabi bunu yapan kişi çok sevdiğim biriyse!eğer sevmediğim biriyse umursamam takmam :)))

malesef cok alınganım ama alıngan insanlarada cok sinir olurum
biliyorum normal değilimkaydirigubbakcemile3

Sevmediğim özelliklerimden biridir alınganlığım,
ama karşımdaki insanlara karşı bende çok özenli ve hassas davranırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…