- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
Bendeeistanbul kuzum
doğum günün kutlu olsun canımm nice güzel senelere
Yemedim cnm misafir gelmese yemem dondurucuya attım birazda çocuklara bıraktım işallah hiç yemem
Yaa nihayet çok özledik A AklinYolu1 gelsinnnHepinize çok çok selamı var oda bizleri özlemiş
haftaya aramızda olacak
Doğum günün kutlu olsun canım
Tut canım benimde tatlı var ama yemiyoruz dimiEvde sarma dolma poğaça var. İşallah yememkendimi zor tutuyorum
Evet yaaa su tatli olayi benim de canimi sıkmıyor degil. Ben diyete basladigimdan beri bizim evden de tatli eksik olmuyorTut canım benimde tatlı var ama yemiyoruz dimi
❤mersi canomDoğum günün kutlu olsun canım
İnşallah.Evet yaaa su tatli olayi benim de canimi sıkmıyor degil. Ben diyete basladigimdan beri bizim evden de tatli eksik olmuyorEsim kilo almaya calisiyor, ben kilo vermeye calisiyorum Her gun gozumun onunde baklavalar, kadayif tatlilari, tulumba tatlilari, sekerpareler, dondurmalar lupletip duruyor Simdiye kadar seytana uymadim umarim simdiden sonra da boyle devam ederim.
Benim cok cok canim cekiyorsa sadece minnacik bir parca yiyorum nefsim cekmesin diye, gecen gun bir cimdik kadar dondurmadan yedim, onceki gunde tatlidan tirnak ucu kadar bisey tadina baktim. Bence kendini durdurabiliyorsan sen de bu sekilde yap, kilo vermeni pek etkilemiyor hem de nefsin koreliyor.İnşallah.
Benim canım istiyo yiyince miğdem bulanıyo gidip çıkarıyorumisteyerek blumia olmayayım
Kız zaten küçük baklavalar vsr ya onlardan yedim 1 tane :))Benim cok cok canim cekiyorsa sadece minnacik bir parca yiyorum nefsim cekmesin diye, gecen gun bir cimdik kadar dondurmadan yedim, onceki gunde tatlidan tirnak ucu kadar bisey tadina baktim. Bence kendini durdurabiliyorsan sen de bu sekilde yap, kilo vermeni pek etkilemiyor hem de nefsin koreliyor.
Amaaann diyim benim de gozumde koca bakalavayi goturdugun canlanmistiKız zaten küçük baklavalar vsr ya onlardan yedim 1 tane :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?