ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kuzum insanların bazen tanıyamıyoruz uzun süre arkadaş olmuşuzdur ama o zamanlar tanırız onları o yüzden üzülme sen değil onlar kaybeder. Ben 8 yıllık arkadaşlarımı kaybettim 8 yıl dediğime bakma gecemiz gündüzümüz birdi her gün yanyana dipdibeydik en kötü anlarında hep yanlarıydaydım sonra saçma sapan sebeplerle aramız açıldı ilk 2 3 ay üzüntüden kahroldum sonra düşündümde ben tanıyamamışım onları ben değil onlar benim gibi bi arkadaşı kaybetti diye düşündüm ve toparladım sende kendini suçlama olur öyle hatalarını anlarlarsa ne mutlu anlamazlarsa senin arkadaşlığın onlara fazladır takılma

Günaydın kızlar

Günaydınn kuzummm

Naber cano

Nasıl da cebelleşiyor tatlıyla kıyamam yerim seni nana tatlı niyetine

Bazen böyle sorunlar iyi oluyor kişilerin gerçek yüzlerini görüyorsun naz.
Olan gruba olmuş yazık zamanla düzelir herşey umarım

1-2 akşamdır menüm yazdığım dışına taşıyor malesef
mesela geçen akşam balık yanında bir kutu kola bitirdim pazar yapmıştım çok hararetim vardı aylardır duran kola sonunda içildi
Dün akşamda ıslak kek yapmıştım çay yanında 2 küçük dilim yedim sanırım regl olucam
Durum tartıma yansımadı kızlar -300 hatta
Kayınvalidecim diyor ki bu kız yiyor yiyor kilo veriyor nasıl veriyor anlamıyorum kendi de çok vermek istiyor ama beni dinlemiyor yiyor

Bu tür tatlı ve aşırı yeme krizleri için önerim var kızlar
Bir çubuk tarçını akşamdan suya koyuyorsunuz sabahta içine 1 tatlı kaşığı sirke ile suyu hüpppp içinn
bardak su bardağından biraz büyük olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…