Ay ona bende bayılırım ama hiç fikrim yok canımCennet meyveside (hurma) onuda yesem olur mu
Günaydın cnm sanadaGünaydın kızlar
Kızlar internetim gidiyor arada tam giremedim çok alıntı yapmıştım ama yine silindi hepinize teşekkür ediyorum tam gaz devam ediyorum dikkate
Aslında kaç gündür iştahım yok arkadaş arası sorunlar yaşadım 9kişilik arkadaş grubumuz var 4kişi bana karşı cephe almış her söylediğim batmış ve bana karşı hepsi yüzüme kustular kinlerini çok üzüldüm diğer arkadaşlar beni haklı buluyorlar ama gerçekten insanlar bazen çok vicdansız ve hırslı olabiliyorlar (neyse haset insanlar sayesinde kilo veriyorum) şükür artık olayın yarası iyileşti
Günaydın kızlar
Naber canoKuzum insanların bazen tanıyamıyoruz uzun süre arkadaş olmuşuzdur ama o zamanlar tanırız onları o yüzden üzülme sen değil onlar kaybeder. Ben 8 yıllık arkadaşlarımı kaybettim 8 yıl dediğime bakma gecemiz gündüzümüz birdi her gün yanyana dipdibeydik en kötü anlarında hep yanlarıydaydım sonra saçma sapan sebeplerle aramız açıldı ilk 2 3 ay üzüntüden kahroldum sonra düşündümde ben tanıyamamışım onları ben değil onlar benim gibi bi arkadaşı kaybetti diye adüşündüm ve toparladım sende kendini suçlama olur öyle hatalarını anlarlarsa ne mutlu anlamazlarsa senin arkadaşlığın onlara fazladır takılma
Günaydınn kuzummm
iyi kuzum nazın yazısını görünce dayanamadım bi içimi boşalttımNaber cano
senden naber kuzum nasıl gidiyor @_LA_PATYA_iyi kuzum nazın yazısını görünce dayanamadım bi içimi boşalttımişler o kadar yoğun ki kafamda damarlar değilde demirler dolaşıyor diye düşünmeye başlıcam yani dümdüz deliyorum
Nasıl da cebelleşiyor tatlıyla kıyamam yerim seni nana tatlı niyetineMerhaba arkadaşlar
2 gündür açılmışım gibi
Canım tatlı çok istedi 1bucuk halley yedim dayanamadım reglayımda
Sabah
Süt
Kahvaltı
5 tane köfte
2 dilim kepek ekmegi
Şekersiz çay
Öğlen
Yok
Ara öğün
Nescafe 2 tane
Gece kızı cayı
1,5 halley
2 avuç çekirdek
3 tane tavuk köfte
Akşam
1 tabak kısır
Halen açıktım
Tatlı yemek istiyorum
Gece kızı cayı içerim
1 limon yerim
I IRMAKK70 C cizen_bayan
50 ip atlama @_LA_PATYA_
Bazen böyle sorunlar iyi oluyor kişilerin gerçek yüzlerini görüyorsun naz.Kızlar internetim gidiyor arada tam giremedim çok alıntı yapmıştım ama yine silindi hepinize teşekkür ediyorum tam gaz devam ediyorum dikkate
Aslında kaç gündür iştahım yok arkadaş arası sorunlar yaşadım 9kişilik arkadaş grubumuz var 4kişi bana karşı cephe almış her söylediğim batmış ve bana karşı hepsi yüzüme kustular kinlerini çok üzüldüm diğer arkadaşlar beni haklı buluyorlar ama gerçekten insanlar bazen çok vicdansız ve hırslı olabiliyorlar (neyse haset insanlar sayesinde kilo veriyorum) şükür artık olayın yarası iyileşti
iyi kuzum nazın yazısını görünce dayanamadım bi içimi boşalttımişler o kadar yoğun ki kafamda damarlar değilde demirler dolaşıyor diye düşünmeye başlıcam yani dümdüz deliyorum
Sana bir soru 1 kg pamuk mu ağır 1 kg demir mi
Kolay gelsin ya kıyamam
o kadar da değil tabi ki demir daha ağır dgnbmlfkgbn dermişim ikiside aynıdır ya beynim yerinde ama demirle uğraşmaktan her şeyi demir görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?