Sen bu spor işini iyi beceriyosun seni SPOR BAKANI ilan ediyorum20.10.2018 menüm
Sabah
Az börek
Ara
Muz
Öğlen
2 yk mantı
1 yk kızartma
Araen by
Armut
Akşam
muz
bolbolbol su I IRMAKK70
8000 adım + 20 dk koşu bandı + 20 dk eliptik + 5 dk bisiklet + kol bacak hareketleri @_LA_PATYA_
kendime yeni spor kıyafetleri aldım onlar gelsin daha fazla spor yapıcam
İyi yapmışssın bacımYok kız ben 3. Den sonra bağlattım yani olursa mucize olur
Kaptanım ne yapmışsın20.10
Sabah - ıspanaklı börek
Ara - kahve ve 1 dilim kek
Öğlen - ıspanaklı börek
Akşam / kuru fasülye yarım por. - cacık
I IRMAKK70
10.000 adım @_LA_PATYA_
Canım yarın dikkat edersin bu gün yediklerini eritirsin inşallahKızlar ben çok fena yemek yedim
Saysam şaşarsınız bide akşam yemeği yemicektim ne yaptım benn başlıyorum yazmaya
__1 kase mercimek çorbası
__2 istavrit
__1/2 çinekop
__ 1 kase puding
__2 çatal kabak tatlısı
Forever07 ben ne yaptım böyleee
İnşallah nanacımCanım yarın dikkat edersin bu gün yediklerini eritirsin inşallah
Canım 5li rakamı gördün bence toparlan bırakma kendiniKendimi diyette gibi hissetmiyorum biraz dürtüklenmeye motiveye ihtiyacjm var bu haftada artı gelicem muhtemelen ve hala hastalanmadım imkansızımı başardım acaba
Bilmiyorum nana çok fazla negatifimCanım 5li rakamı gördün bence toparlan bırakma kendini
Regl olmaman acaba. ???
Bırakma kendini canım toparlan hamile bile olduğunu düşünüyorsansa ne mutlu sana bence sevinmelisin canım yapma böyle dışarı çık dolaş kendinle ilgilenen negatifsense pozitif yapıcak bişeyler bul bu yemek olmasın amaBilmiyorum nana çok fazla negatifim
HaklısınBırakma kendini canım toparlan hamile bile olduğunu düşünüyorsansa ne mutlu sana bence sevinmelisin canım yapma böyle dışarı çık dolaş kendinle ilgilenen negatifsense pozitif yapıcak bişeyler bul bu yemek olmasın ama
Gözün Aydın canımAyy nihayettt oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?