Kolay gelsin BaşkanımKizlar ben cikiyorum. Hafta ici calistigim icin yogun olurum ama Carsamba gunu gorusuruz.
Hamuru işi ekmek yemedikten sonra yaparsın canım bol bol suda içersin :)Emzikliyim ama yapabilir miyim ben acaba
Keşke bu kadar kolay olsa bu arada hoşgeldin Canım ben evde olmadığım için pek giremiyorum@AklinYolu1Gelmeyi dusunursen bu Carsamba gunu tarti resmini yukluyorsun.
Diyet topiklerinde sadece ve sadece bizimle takiliyorsun.
Arkana yaslaniyorsun ve kilo veriyorsun bu kadar basit.
Oncelikle aramiza hos geldin. Istedikten ve kararli olduktan sonra niye yapamayasin ki. Sut yapan seyler yemekler degil sivilar daha cok. Bol bol su ve sivi icersen yemekten de azcik kisarsan kisa surede kilo vermeye basladigini goreceksin kuzum inan o kadar zor degil. Sadece sabir ve irade cok onemli bu kilo verme olayinda. Bu topige geldigimden bu yana 10 kilo verdim. Bunu yaparken de cok siki bir diyet uygulamadim, yeri geldi pilavimi da yedim, baklavami daEmzikliyim ama yapabilir miyim ben acaba
Bende emzikliyim Canım kaç aylık bebişinEmzikliyim ama yapabilir miyim ben acaba
Yoksa kilomu aldınŞuan hiç menü yazasım yok neden acabaa
YOOOkk allah korusuunnnYoksa kilomu aldın
Çünkü ben öyle oldum menü paylaşmak zor geliyor
burdayım kuzum ama o kadar değişik bi ruh halindeyim ki sadece dizi film izleyip sessizce durmak istiyorumKIzz nerdesiniz kimse yookkk huuuuu
Havadandır bende bugün çookk sıkılıyorummmburdayım kuzum ama o kadar değişik bi ruh halindeyim ki sadece dizi film izleyip sessizce durmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?