ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

29 Ekim
Sabah: 1 dilim ekmek, yumurta, iki catal kizartma, domates, salatalik, peynir

Ara: 1 bardak limonlu oralet

Oglen: Bol yesillikli haslanmis pirincli salata( daha doyurucu olsun diye salatamin icine 2 kasik haslanmis pirinc ekledim), 1 bardak ayran

Aksam: 5-6 badem, iki kasik kadar yulaf lapasi

C cizen_bayan

@_LA_PATYA_ 5 bin adim attim.

İyi aksamlar kizlaaar.

Ben geldim.

Memlekette malesef telefonum sacmaladi. Bozulma sinyalleri verdi. Giremedim hic. Yogundu da zaten. Bi de annemin hastane isleri vardi
Ailemle bi de babamin memleketi Tarsusa gittik geldik uc gunlugune. Orda cok yedim malesef

Yarin ilk isim tartilmak olacak. Gecmisi okuya okuya geliyorum birazdan.
Sizler nasilsiniz ne var ne yok

Hoşgeldin Canım
Bende durum vahim iştahım açılmış zor tutuyorum kendimi kesin bu hafta tartı günü zor olucak en azından sen tatildesin engel olamıyorsun ben evde engel olamıyorum

sarem2015 döndün mü sen canım
Moon Light pişttt sesim geliyor muuu nasıl gidiyor memelkette hayat
sen yürüyecektin eşin koşacaktı hani
yalan oldu o tabi ki. Zaten hic inanmamistim da belki yapariz diye minnak bi umudum vardi. Beyimizin ayagi agriyor. Kosmayi birak oturduğu yerden kalkasi yok

Ben de variim
Gunaydin kizlarrr,

Yine lattemle karsinizdayim. Eskisi gibi istekli icmiyorum aslinda ama istahimi kapatiyor.

Aa hosgeldin baskanim

Amin canım çok sağolun iyi ki sizleri tanımışım
Cok zor bi donemden geciyorsun canim. Allahim bol sabir versin size. Babacigina da rahmet eylesin. Su hayatta en cok korktugum seydir anne baba acisi

Emzikliyim ama yapabilir miyim ben acaba
Ben de emzikliyim canim. Hosgeldin oncelikle. Hamur isi sut dusmani bunu bi soyleyim ilk evvela. Bol su sut protein ve yesillik bol sut yapar. 6.aydasiniz galiba ek gidaya da gececeksin, bol bol saglikli sebze yemegi yap. Sebzesinden yagsiz tuzsuz ayirip bebegine verirsin. Kendinize de az yag az tuz eklersin. Yediklerinden kismasan da hareket etmeye calis.

Hoşgeldin Canım
Bende durum vahim iştahım açılmış zor tutuyorum kendimi kesin bu hafta tartı günü zor olucak en azından sen tatildesin engel olamıyorsun ben evde engel olamıyorum
Gördüm kuzum gecmisi okuyunca. Tatile gidince zayifladigimi soylediler hep. Aslinda motivasyon olmasi ve yememe engel olmasi gerekiyordu o laflarin ama malesef ben yedim

Boyle tum emeklerimiz bosa gidiyo. Sen de toparlan bi an once, caninin cektigini yemeden once su ic bi gez evin icinde

Eve geçince toparlarsın inşallah cnm
Bende dediklerini yapmaya çalışırım inşallah

Hoşgeldin Canım ben daha eve geçmedim inşallah bende eve geçince düzen oturturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…