Hoşgeldin Canımİyi aksamlar kizlaaar.
Ben geldim.
Memlekette malesef telefonum sacmaladi. Bozulma sinyalleri verdi. Giremedim hic. Yogundu da zaten. Bi de annemin hastane isleri vardi
Ailemle bi de babamin memleketi Tarsusa gittik geldik uc gunlugune. Orda cok yedim malesef
Yarin ilk isim tartilmak olacak. Gecmisi okuya okuya geliyorum birazdan.
Sizler nasilsiniz ne var ne yok
sarem2015 döndün mü sen canım
Moon Light pişttt sesim geliyor muuu nasıl gidiyor memelkette hayat
sen yürüyecektin eşin koşacaktı hani
Ben de variimC cizen_bayan
Forever07
Nana929
@_LA_PATYA_
@naz5403
sarem2015
I IRMAKK70
Moon Light
@salinger29
Kuasar
Kizlar tekmil verelim bakalim. Kimler var onumuzdeki yarismada. Ben varim diyorum
Gunaydin kizlarrr,
Yine lattemle karsinizdayim. Eskisi gibi istekli icmiyorum aslinda ama istahimi kapatiyor.
Cok zor bi donemden geciyorsun canim. Allahim bol sabir versin size. Babacigina da rahmet eylesin. Su hayatta en cok korktugum seydir anne baba acisiAmin canım çok sağolun iyi ki sizleri tanımışım
Ben de emzikliyim canim. Hosgeldin oncelikle. Hamur isi sut dusmani bunu bi soyleyim ilk evvela. Bol su sut protein ve yesillik bol sut yapar. 6.aydasiniz galiba ek gidaya da gececeksin, bol bol saglikli sebze yemegi yap. Sebzesinden yagsiz tuzsuz ayirip bebegine verirsin. Kendinize de az yag az tuz eklersin. Yediklerinden kismasan da hareket etmeye calis.Emzikliyim ama yapabilir miyim ben acaba
Gördüm kuzum gecmisi okuyunca. Tatile gidince zayifladigimi soylediler hep. Aslinda motivasyon olmasi ve yememe engel olmasi gerekiyordu o laflarin ama malesef ben yedimHoşgeldin Canım
Bende durum vahimiştahım açılmış zor tutuyorum kendimi kesin bu hafta tartı günü zor olucak en azından sen tatildesin engel olamıyorsun ben evde engel olamıyorum
Eve geçince toparlarsın inşallah cnmGördüm kuzum gecmisi okuyunca. Tatile gidince zayifladigimi soylediler hep. Aslinda motivasyon olmasi ve yememe engel olmasi gerekiyordu o laflarin ama malesef ben yedim
Boyle tum emeklerimiz bosa gidiyo. Sen de toparlan bi an once, caninin cektigini yemeden once su ic bi gez evin icinde
İnsallah canim.Eve geçince toparlarsın inşallah cnm
Bende dediklerini yapmaya çalışırım inşallah
Hoşgeldin Canım ben daha eve geçmedim inşallah bende eve geçince düzen oturturumGördüm kuzum gecmisi okuyunca. Tatile gidince zayifladigimi soylediler hep. Aslinda motivasyon olmasi ve yememe engel olmasi gerekiyordu o laflarin ama malesef ben yedim
Boyle tum emeklerimiz bosa gidiyo. Sen de toparlan bi an once, caninin cektigini yemeden once su ic bi gez evin icinde
Geçmiş olsun cnm sıcak su torbası koy iyi gelirgünaydın kızlarrrdün sporda ters hareket yaptım galiba belim felaket ağrıyor niye ağrıyor onuda bilmiyorum ama aşırı ağrım var
Geçmiş olsun cnm sıcak su torbası koy iyi gelir
Geçmiş olsun kuzum beline ne oldu seninkızlar napıyosunuzzz nerdesinizz neden sesiniz çıkmıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?