ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

o bana çok tatlı geliyor nedense yulafa alıştı beden tabi
haftasonu kaçırdım sandım börekler tatlılar, kendime stres yaptım geldim ki eksilmişim
Ee süpermiş banada tatlı geliyo şeker kullanmıyorum çünkü ama yulafım dükkanda kaldı evdede bu vardı napalım k flekse talim

tabi canım sonuçta baklava yemiyorsun I IRMAKK70
Dimi ama ama ben takıldımkaldım bu sayılarda biraz aşağı biraz yukarı 59-60 arası gidip geliyorum yapıştı bu kg bana belki 1 aydan fazla oldu dimi 60 tan kurtulamıyorum atmış diyorum çünkü 59, 800 ün atmıştan farkı yok

bilmiyorum ama belim pert akşam acile gitmeyi düşünüyorum

Kuzum kfleks yemeni önermem ki araştırdığım bütün diyatisyenledrde önermiyor hem değerleri hem de şekerli olmasından dolayı
Biliyorum yavrum yaa bu kızların zaten ben yemiyorum normalde

Hoşgeldin Canım ben daha eve geçmedim inşallah bende eve geçince düzen oturturum

Hosbulduk canim dun gece geldim ben de. Daha duzen filan hak getire. Zaten gitmeden once ev talan olmustu. Once onlari halletmem lazim. Sonra da spor filan gunlerimi duzene sokmam lazim.

günaydın kızlarrr dün sporda ters hareket yaptım galiba belim felaket ağrıyor niye ağrıyor onuda bilmiyorum ama aşırı ağrım var

Vicks sur canim beline ve bir sey sar, eger zorlamadan kaynakliysa rahatlatir. Gecmis olsun

deneyeceğim kuzum öyle bir ağrısı var ki geçsin diye her şeyi yapabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…