ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ne yaparsan sen kendin yapıyorsun ve en önemlisi kendine yapıyorsun
hiii birde kola içerek zayıflıyorsun menülerini okuyorum ama beğenmiyorum

ben zayıflayamıyorum
kuzum daha yeni başladın çok normal ben temmuzdan beri burdayım ve yeni yeni fark ediyorum. Şu sıra spora gidemiyorum aslında gidebilsem daha da hızlı VEREBİLİRM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİRDE İNSANIN KENDİSİNİ TANIMASI LAZIM

iyi moral verdin canım çok sağolll

Ne yaparsan sen kendin yapıyorsun ve en önemlisi kendine yapıyorsun
hiii birde kola içerek zayıflıyorsun menülerini okuyorum ama beğenmiyorum
Kaptanın çay bardağı kadar içtim
Kolardan sonra 20 dakika durmadan spor yaptım misafirler bu aralar sıklıkla geliyor
Ondan böyle oluyor

İyilik hamd olsun sen nasılsın nazcım senin menülerde maşaAllah epey formda, yarına iyi yağlan da gel
Eyvah eyvah sopayla bekliyor resmen yarını
nabersiniz kızlar nasıl gidiyor yarın tartı günü ben kendimi zayıflamış hissediyorum kıyafetlerim falan bol gelmeye başladı
Ay ne güzel canım benim bu hafta çok kötü geçti davetler davetler yarına hiç umutlu değilim
o zamannn 300 500 300 500 kop kop kop
beni gören 60 oldun galiba diyor
Ne kadar mutlu oluyorsundur öyle söylenildikçe tebrikler canım

Selam kızlar tartımın pili yine bitmiş umarım bugün alabilirim evdeyim çünkü zor gözüküyo alamazsam yarına tartı atamayabilirim bu durumda perşembeye sarkma olasılığı muhtemel gözüküyo aktif giremediğimin farkındayım menüde paylaşmıyorum ama bu dikkat etmediğim anlamına gelmiyo gayet iyi gidiyorum hedefime az kaldı destekleriniz için teşekkürler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…