Ne yaparsan sen kendin yapıyorsun ve en önemlisi kendine yapıyorsunForever07 bu gün misafirlerim zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum kaptanım sayende sen olmadan başaramazdım
Şuam vücudumda göbek basen fazlalık yok kıyafette dümdüz duruyorum
Az bile kilo vermem hemen farkediyor
Çok mutluyum cooook tşk ederim hepinize arkadaşlar iyiki varsınız
İyilik hamd olsun sen nasılsın nazcımGünaydıııınnn Kızlar nabersiniz??
ben zayıflayamıyorumnabersiniz kızlar nasıl gidiyor yarın tartı günü ben kendimi zayıflamış hissediyorum kıyafetlerim falan bol gelmeye başladı
o zamannn 300 500 300 500nabersiniz kızlar nasıl gidiyor yarın tartı günü ben kendimi zayıflamış hissediyorum kıyafetlerim falan bol gelmeye başladı
kuzum daha yeni başladın çok normal ben temmuzdan beri burdayım ve yeni yeni fark ediyorum. Şu sıra spora gidemiyorum aslında gidebilsem daha da hızlı VEREBİLİRM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİRDE İNSANIN KENDİSİNİ TANIMASI LAZIMben zayıflayamıyorum
iyi moral verdin canım çok sağolllkuzum daha yeni başladın çok normal ben temmuzdan beri burdayım ve yeni yeni fark ediyorum. Şu sıra spora gidemiyorum aslında gidebilsem daha da hızlı VEREBİLİRM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİRDE İNSANIN KENDİSİNİ TANIMASI LAZIM
Kaptanın çay bardağı kadar içtimNe yaparsan sen kendin yapıyorsun ve en önemlisi kendine yapıyorsun
hiii birde kola içerek zayıflıyorsunmenülerini okuyorum ama beğenmiyorum
Eyvah eyvah sopayla bekliyor resmen yarınıİyilik hamd olsun sen nasılsın nazcımsenin menülerde maşaAllah epey formda, yarına iyi yağlan da gel
Ay ne güzel canım benim bu hafta çok kötü geçti davetler davetler yarına hiç umutlu değilimnabersiniz kızlar nasıl gidiyor yarın tartı günü ben kendimi zayıflamış hissediyorum kıyafetlerim falan bol gelmeye başladı
Ne kadar mutlu oluyorsundur öyle söylenildikçe tebrikler canımo zamannn 300 500 300 500kop kop kop
beni gören 60 oldun galiba diyor
Niye tırstın kızzz yemeyiz seniSlm kızlar
Oyy yarın tartı günüü
Çok tırsıyorumm
Ah bu misafirler misafirliklerKaptanın çay bardağı kadar içtim
Kolardan sonra 20 dakika durmadan spor yaptım misafirler bu aralar sıklıkla geliyor
Ondan böyle oluyor
Senin için özel çivili yaptırıyorumEyvah eyvah sopayla bekliyor resmen yarını
Ay ne güzel canım benim bu hafta çok kötü geçti davetler davetler yarına hiç umutlu değilim
Ne kadar mutlu oluyorsundur öyle söylenildikçe tebrikler canım
kola yüzünden alıyorummm kiloları zaten ama bundan sonra hayır demeyi bilcemAh bu misafirler misafirlikler
eve kola almayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?