Evdeyim amaa o dükkanın yanındaGunaydin canim. Sizin orada bir eczane vardi pg. Bir kosu gidersin sen.
Ooo tebrikler canım gayet iyi
Maşallah canımEki Görüntüle 2203877 Küsürat bi kaç haftadır arızalı o yüzden anlayabiliyorum Rakamı
Geçen hafta : 67.4
Bu hafta : 65.4
Fark : 2 kg
Forever07
çok teşekkür ederimm canımmmOoo tebrikler canım gayet iyi
çok harikasınnnEki Görüntüle 2203877 Küsürat bi kaç haftadır arızalı o yüzden anlayabiliyorum Rakamı
Forever07
Günaydın kızlar bugün aşırı sevinçli geldim çünkü hiç kilo vereceğim umudu yoktu spor yürüyüş çok yapamıyorum diye ama öyle olmadıhatta dün geceki menüm değişti çiğ köfte vardı gece nasıl susadım anlataman kalkıp 3 bardak su içtiğim halde eksiyle geldim hedefimin üstü oldu
Oooowww ne kadar güzel canımGünaydın kızlar bugün aşırı sevinçli geldim çünkü hiç kilo vereceğim umudu yoktu spor yürüyüş çok yapamıyorum diye ama öyle olmadıhatta dün geceki menüm değişti çiğ köfte vardı gece nasıl susadım anlataman kalkıp 3 bardak su içtiğim halde eksiyle geldim hedefimin üstü oldu
tebrikkk ederimm canım kaç kg başlamıştın haftayaGünaydın kızlar bugün aşırı sevinçli geldim çünkü hiç kilo vereceğim umudu yoktu spor yürüyüş çok yapamıyorum diye ama öyle olmadıhatta dün geceki menüm değişti çiğ köfte vardı gece nasıl susadım anlataman kalkıp 3 bardak su içtiğim halde eksiyle geldim hedefimin üstü oldu
kuzum geçen hafta 69,40 düm ama bel rahatsızlığımdan dolayı spora ve yürüşü bıraktım gün içerisnde mecburu yürümeler yapıyorum sadece ona ragmen 600 gr gitmiş o yüzden aşırı sevindimtebrikkk ederimm canım kaç kg başlamıştın haftaya
-900 gr Irmak yine sahalarda
Çarşamba Sabhları benGunaydin kizlar,
Ben yatamadim. Acliktan mi bilinmez. Su icicem kilo alirim diye seediyorum.
Ya aynı bennn gündüz harika akşam berbatAslinda daha fazla gitmisti de 600 gramini geri aldimSon gunlerde aksamlari kendimi frenleyemiyorum. Aksama kadar diyetteyim, gece cozutuyorum, freni patlamis kamyona donuyorum resmen
Akşamları dur diyebilsek şuan burda olmazdık zatenAyni ben , klubume hosgeldin.
Aksam yememek cok farkettiriyor. Sabote edilmeseydim biliyordum.
...Ama o 600 gram rahat gider simdi.
İlk hafta için harikaEki Görüntüle 2203877 Küsürat bi kaç haftadır arızalı o yüzden anlayabiliyorum Rakamı
Forever07
Bak verdin
çok geçmiş dikkat et kendineekuzum geçen hafta 69,40 düm ama bel rahatsızlığımdan dolayı spora ve yürüşü bıraktım gün içerisnde mecburu yürümeler yapıyorum sadece ona ragmen 600 gr gitmiş o yüzden aşırı sevindim
ewt çok şükürrr ama gıdım gıdım gidiyor :)Bak verdintebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?