ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Şaka yapıyorum tabisi olur arada çok normal haftaya muhteşem geleceğinden şüphem yok yada var
Yaa ben tuvalete çıkamıyorum ondan + geldim baştan beri diyorum normalde salı günleri bi çayım var onu içiyorum ama dükkanda kalınca içemedim buda doğal olarak tartıya yansıdı cumartesi günü 58.900 düm tartıda ama işte yiyip yiyip tahliye edemeğince böyle artılarla dönüyo bana of yaaa

Kendimi tanıtıyorum Forever07 @_LA_PATYA_ C cizen_bayan

Aslında yıllardır 62-63 kilolarda seyrederim.
65 kiloyla hamile kaldım 2014 yılında. 2014 Aralıkta bebişimi 90 kiloyla kucağıma aldım. Doğumdan 1 ay sonra kadar 78 e düştüm kendiliğinden.
Sonrasında hırs yapıp 54 kiloya kadar indim.

Bu senenin başlarında 58 kilo falandım. Nedenini bilmiyorum çok hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. Korunma iğnesinin buna yol açtığını düşünüyorum.
Daha 2 hafta önce 67 kiloyken bu hafta 71i görünce ve her gören şok olmuş gözlerle bana bakınca artık yeter dedim ve kilo vermeye söz verdim.

Hedefim Haziran ayında (4 Haziran doğumgünüm) 52 kiloya düşmek. Çok zor belki ama gayret edersem yapabileceğimi düşünüyorum.

Herekese sağlam iradeler. :)

Enteresan gerçekten doğumdan sonra hepsini verip tekrar geri alman Dediğin gibi iğneden olabilir. Haziran olmadan bu iş biter bence bizle ol aktif ol yeter ki aaaa burcunu yazmamışsın o çok önemli de A AklinYolu1

8 Kasım 2018 menüsü I IRMAKK70
Sabah : bi latte
Kahvaltı :chai latte
Ogle: zerdecal latte
Extra bi Latte olabilir :)

Aksam :ayran bir haslanmis yumurta birkaç ceviz.

Arkadaşlar yemek için yemiyorum bu ara. İştahım kapalı iken yemek de istemiyorum. Yediklerime sayin ve benim gibi yapmayin:)

Son düzenleme:
Sen bu latte olayını biraz abartmadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…