Yaa ben tuvalete çıkamıyorum ondan + geldimŞaka yapıyorum tabisi olur arada çok normalhaftaya muhteşem geleceğinden şüphem yok yada var
Takılıyoruz kilo köpeğimiz olsun bosver. Alırız da veririz de:)Ama bişey dicem neyse demicem vaz geçtim
Çocuklara hazırlarken canım çekiyoyabir bebe bisküvi canavarı anne daha
Arada bende atıyorum 1/2Çocuklara hazırlarken canım çekiyoya
İnanki hiç zor değil bende senin gibi düşünüyordum ve temmuzdan bu yana 10 kg verdim kendine inan gerisi kolay52 kiloya düşmek. Çok zor belki ama gayret edersem yapabileceğimi düşünüyorum.
Canımsın kaptanımTakılıyoruz kilo köpeğimiz olsun bosver. Alırız da veririz de:)
Enteresan gerçekten doğumdan sonra hepsini verip tekrar geri almanKendimi tanıtıyorumForever07 @_LA_PATYA_ C cizen_bayan
Aslında yıllardır 62-63 kilolarda seyrederim.
65 kiloyla hamile kaldım 2014 yılında. 2014 Aralıkta bebişimi 90 kiloyla kucağıma aldım. Doğumdan 1 ay sonra kadar 78 e düştüm kendiliğinden.
Sonrasında hırs yapıp 54 kiloya kadar indim.
Bu senenin başlarında 58 kilo falandım. Nedenini bilmiyorum çok hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. Korunma iğnesinin buna yol açtığını düşünüyorum.
Daha 2 hafta önce 67 kiloyken bu hafta 71i görünce ve her gören şok olmuş gözlerle bana bakınca artık yeter dedim ve kilo vermeye söz verdim.
Hedefim Haziran ayında (4 Haziran doğumgünüm) 52 kiloya düşmek. Çok zor belki ama gayret edersem yapabileceğimi düşünüyorum.
Herekese sağlam iradeler. :)
Eskiden bende yerdim bide içine muz doğrardım allahım ne kalorii ne şekerrrrrArada bende atıyorum 1/2
Herkes burcunu yazmalı olmaz. Hastanede de herkese soruyorum :)Enteresan gerçekten doğumdan sonra hepsini verip tekrar geri almanDediğin gibi iğneden olabilir. Haziran olmadan bu iş biter bence bizle ol aktif ol yeter ki aaaa burcunu yazmamışsın o çok önemli de A AklinYolu1
Oyle tabi ki. Kac kilo verdik 200 gramdan mi korkucaz:)Canımsın kaptanım
Biz ne korkçaz kg lar korksun allah allahHerkes burcunu yazmalı olmaz. Hastanede de herkese soruyorum :)
Oyle tabi ki. Kac kilo verdik 200 gramdan mi korkucaz:)
Akşama latte eklemeyi unutmuşsun aaaaa lütfen lattesiz olmaz zzzAksam :ayran bir haslanmis yumurta birkaç ceviz.
Aksam içmiyorum uykumu kaçırıyor :)Akşama latte eklemeyi unutmuşsun aaaaa lütfen lattesiz olmaz zzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?