Böyle devam ederse silgi zor siler Başkan'ım îlk haftada bu kadar azîmNerden siliyorduk getirin silgimi.
Teşekkür ederim canım sende kilo fazlası Yok ki olsa Eminim sende hırslı olurdun :)Böyle devam ederse silgi zor siler Başkan'ım îlk haftada bu kadar azîm
Bende bu kadar hırs yok maşallah sana
YaKaMoZz-z
Kizlar ben BDV deyim . Iyi istah kapatiyor.Teşekkür ederim canım sende kilo fazlası Yok ki olsa Eminim sende hırslı olurdun :)
Hesabını kapamasın sana bana yaramıyo bdv bünyeye kib yapıyoKizlar ben BDV deyim . Iyi istah kapatiyor.
Yaaa ama neden öyle diyosunRisk senin keyif senin.
Mesela pg. ye ben sinameki kullanma dedim ama kullaniyor. Kendisi bilir.
Yediklerin 500 kalori etmez, alt alta yazmis ki cok gorunsun diyor.
Asiri dozda BDV den gidicem.Hesabını kapamasın sana bana yaramıyo bdv bünyeye kib yapıyo
Zararli guzelim zararli.Yaaa ama neden öyle diyosunnapıyım haftada bir içiyorum
Ama bunları yediimmm napıyım şimdiden sonrada akşam bişey yemicem bi limonlu suyum varYediklerin 500 kalori etmez, alt alta yazmis ki cok gorunsun diyor.
Ben hic kabiz olmuyorum. Cok ayran iciyorum ondan galiba.Ama bunları yediimmm napıyım şimdiden sonrada akşam bişey yemicem bi limonlu suyum var
Sinamekiye gelince evet haklısın başka bi önerin varmı
Grubun hasi burada.Çok sıkılıyorum kaptan bugün geup yokondan heralde alıştım grup yapmaya tabi bünye kaldırmadı
Benim gıdım gıdım gidiyor resmen yoruluyorumTeşekkür ederim canım sende kilo fazlası Yok ki olsa Eminim sende hırslı olurdun :)
Kayısı yiyorum yoğurt zaten çok tüketiyorum ama bilmiyorum niye ben hep kabızlık çekiyorumBen hic kabiz olmuyorum. Cok ayran iciyorum ondan galiba.
Ayran, sut , kekik cayi, kaysi , incir oneriyorlar.
Grubun hasi burada.
Ayran ictigini gormedim pg.Kayısı yiyorum yoğurt zaten çok tüketiyorum ama bilmiyorum niye ben hep kabızlık çekiyorum
Ban yiyesim yok sağol canımKizlar ben BDV deyim . Iyi istah kapatiyor.
Niye kalorisi mi cok.Ban yiyesim yok sağol canım
Menun guzel ama madem lahmacun yiyorsun o gun sabah ekme yeme mesela. + Kisir ayni gun de olmasin.10 kasım menü
8:30 Sabah kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 7 tane zeytin, 2 dilim beyaz peynir, 2 dilim tam buğday ekmek, salatalık domates ve yeşil cay.
10:30 Ara oğün: sütlü şekersiz kahve ve 6 adet badem.
14:00 Öğlen 1 ince acılmış lahmacun
18:00 Akşam: 4 yemek kaşığı kısır ve bir bardak süt
I IRMAKK70
Evet bugunki menumu bende pek beyenmedim, aksam yemegimi henuz yemedim daha. Belki sadece salata yerim. Ekmegim mayasiz oldugu icin sıkıntı yok ordaNiye kalorisi mi cok.
Menun guzel ama madem lahmacun yiyorsun o gun sabah ekme yeme mesela. + Kisir ayni gun de olmasin.
Ama içiyorum yazmıyabiliyorumAyran ictigini gormedim pg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?